שימו לב לשעה ותקראו.......

פנינה - תקראי את המסר שלי, בבקשה!

ואם את צריכה עזרה - אני אבוא להיות עם הגדולות והקטן עד שתקפצי למכולת או לסופר! באמת!!! רק תגידי ואני מתארגנת ובאה!

נטלי22

New member
פנינה - חשוב ביותר!

אם התינוק הוא עד גיל חודש באמת אסור להם לקחת אותו למילואים. הנה לינק עם הפקודה: http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/186691.jpg אבל, לצערי, אפילו אם הוא בן חודש ויום אז כבר מותר להם... בהצלחה! נטלי

בצה"ל הלא יאומן תמיד יאומן

ובמיוחד בכל הנוגע למילואמניקים - הפריירים של המדינה. צר לי שאני כל כך מרירה, יש לי חשבון מוסרי נוקב עם צה"ל. פנינה אני מאוד ממליצה לך לפנות לפורום החפ"שים, יש להם קשרים מצוינים בצבא ונסיון רב במקרים כאלה. מספרי הטלפון שלהם: בפורום החפ"שים פעילים חיילי מילואים המשרתים שרות מלא ללא היסוס. אנו דורשים מרשויות המדינה ומצה"ל לפעול בדחיפות להסרת פקקים שתוקעים מילואים. קריאתינו פשוטה: שרות מלא תוך דרישה בלתי מתפשרת לתיקון!!! פורום החפ"שים מפעיל מוקדי סיוע למילואימניק התקוע. המוקדים: דניאל לובין 058547321 פקס 089265320 טל עין גדי 053933969 פקס 089916260 איתן בן חיים 026425250 פקס 026425250 סיימון וולפסון 049587127 פקס 049585217

פנינה...

אני מכירה באופן אישי אחד מהחבר´ה האלה של פורוםחפ"שים שלחתי לך מסר אם את צריכה עזרה - רק תגידי. ובהצלחה עם הילדים אני קצת רחוקה אז קשה לי להגיע
בכל אופן - החזיקי מעמד!! תמר

רותי ע

New member
ולדעתי אחרי שהכל יסתיים צריך לפנות

לעיתון ולפרסם את המקרה. אפילו לפני שההוצאה לפועל מגיעה שולחים התרעות. לא יותר פשוט היה לפני ששולחים משטרה לשלוח מכתב? הכתובת אותה כתובת. ככה מגיע לאחד שמשרת מילואים ולא התחמק כמו רוב המדינה????

אויש פנינה, רק עכשיו קראתי

אני מקווה שעד שאני כותבת את זה הכל כבר מאחוריכם. שייגמר מהר ובקלות ושתבלו כבר את סוף השבוע יחד (למה לחשוב כל כך רחוק, על החג... עד אז הוא בטוח בבית). המון
. אני לא זוכרת איפה את גרה, אבל אם זה באיזור המרכז, אשמח לבוא עם הילדות להקל עליך קצת.

אוף כמה קשה!

כאילו שלא קשה כאן גם ככה!! אני מקווה שזה יפתר מהר! ואם אפשר לעזור איכשהוא (אני אפילו לא יודעת איפה את גרה) רק תגידי!! בשמחה!

פנינה, קודם כל ../images/Emo24.gif

זה נורא מרגיז שבימים אלו, זה במה שהצבא מתעסק!!!!!! לדעתי בכלל אסור לקרוא למילואים בחודש הראשון להולדת תינוק, אז הצוים שהם שלחו לבעלך לכתובת הקודמת בכלל לא תקפים!!!!!! מקווה שבינתיים הכל הסתדר!!!!!!

פנינה ../images/Emo24.gif להרגעה אני מקוה שיגמר

מהר ככל האפשר ואבא יחזור לילדים. איזה מעצבן. אני בטוחה שהבעל שלי מגיע לארץ גם עוצרים אותו. הם יודעים שהוא בחו"ל לשנתיים הקרובות וממשיכים לשלוח צווים. מפגרים כמה פעמים אפשר להגיד להם.

odeia

New member
פנינה, שכחת את מספר הטלפון שלי?

לא מרשה לעבור כאלו דברים לבד. אני פשוט לא יודעת איפה הטלפון שלך, אחרת עכשיו הייתי מתקשרת. תתקשרי אלי בבקשה. ופעם הבאה להשתמש בו ברגע שצריך.

תודה, תודה ושוב תודה

על התמיכה והעידוד. תודה לכל מי ששלח לי מסר, תודה גדולה במיוחד לסיגל של שגיא שהגיעה אליי והעסיקה קצת את הבנות, אין מילים בפי כדי להודות לך. לצערי, זה הולך להסתיים מחר מחרתיים וכנראה שנבלה את החג לבדנו
. דיברנו עם כל מי שאפשר, וזה יכול להימשך גם חודש. אין לי חשק לעשות כלום, אני לא מנקה לפסח וגם לא אעשה סדר. אלא אם כן אהובי יקירי שאני כ"כ מתגעגעת אליו יחזור הביתה. (כמה פתאום מגלים שהוא חסר). וזהו, אפילו לא מרשים לו להתקשר יותר היום, ואין ביקורים ובא לי פשוט ללללללצצצצצצצצעעעעעעוווווווקקקקקקקקקקקק. דיברנו מקודם, בשיחה האחרונה שהרשו לו להיום, ושנינו פשוט בכינו כמו ילדים. אז שוב תודה לסיגל שהייתה עם הבנות והן לא ראו את אמא נשברת
פנינה

רותי ע

New member
פנינה

אני חוזרת על ההצעה שלי...רק תגידי ואנחנו מגיעים לשחק עם הבנות. ואת חייבת להיות בליל הסדר עם המשפחה ולא לבד. לפחות בשביל הבנות.

פנינה ../images/Emo24.gif

אין לי מושג מה עומד מאחורי ההתנהגות אל בעלך כאל פושע נמלט. מה אגיד לך?! אולי היה פה משהו לא בסדר אבל מכאן ועד לבוא אליו באישון לילה ולעצור אותו כמו פושע מסוכן הדרך היא ארוכה
מקווה שיהיה נס וכל הסיפור הזה יגמר הרבה יותר מהר מההערכות שלכם כרגע
כל הכבוד לסיגל על העזרה שהיא נתנה לך (היא משהו הסיגל הזאת הא?!). ובאמת, אולי כדאי שתגידי באיזה אזור את גרה ואולי עוד בנות ישמחו לעזור לך. רק מקווה שהכל יסתיים כמה שיותר מהר. תשתדלי לא להיות הרבה לבד. מקווה שהמפשחה שלך עוזרת ותומכת בך כעת.
ים לך ולבנות, מקווה שתצליחי לישון קצת הלילה.
שירלי.

ofelya

New member
עצה עניינית מקצינה לשעבר במערך המיל

פנינה ברגע זה תשבי לכתוב לרמטכל, למפקד החיל , למפקדי יחידות ולכל שאר העולם. לא צריכה להיות בעייה קשה מדי להשיג פקסים של משרדים בצבא, וגם של כרמלה מנשה (מתעסקת הרבה בעניינים כאלה). יש גם נציב לתלונות חיילים. בקרוב פסח, והם אמורים לגלות הבנה לבעלי משפחות - במיוחד עם תינוק בבית. תכתבי להם עם כל הדמעות וכל מה שיש לך בלב - ותדגישי במיוחד את העובדה שנעשתה טעות בתום לב , וחגים, ותינוק..... (אם את צריכה עזרה במספרי טלפון - רק תגידי). מניסיון, פקס כזה שיגיע לרל"שית של מישהו חשוב, וירגש אותה, יכול לזרז הרבה הליכים.

לדעתי הקצינה לשעבר צודקת ואם את

צריכה עזרה בניסוח המכתבים, אני ועוד הרבה אחרות נשמח

פנינה אני בשוק מהסיפור ../images/Emo12.gif

ואני באמת ובתמים לא מבינה - אם הצבא ידע למצוא אותו כדי לעצור אותו - למה הצבא לא ידע למצוא אותו כדי לשלוח לו צו? זה פשוט מדהים כמה שזה נשמע קפקאי. ואם חו"ח הוא לא יגיע הביתה לליל הסדר - אני מקווה שתמצאי את הכוחות לעשות משהו קטן בשביל הבנות. בטח גם ככה קשה להן, והן בטח לומדות על החג בגן ואולי תוכלי ללכת לחברים או למשפחה איתן כדי שלא ירגישו עוד יותר רע.... אני מצטרפת להחזקת האצבעות ומקווה שהוא ישוחרר במהרה ויחזור אליכם הביתה.
שירלי

התענוג היה כולו שלנו../images/Emo9.gif

ח´ברה - שחר (הגדולה של פנינה) פשוט משהו. אני מאוהבת בילדה
פנינה - אין צורך להודות. מאוד נהנתי וגם שחר נהנתה (אני מקווה...), ואת יכולת לשתות את הקפה בשקט פנינוש - בקשר לניקיונות: אם יש לך מנקה שהוא יעשה זאת. ואם לא - בררי משכנה או מקרוב משפחה ותזמיני לך לחג. זה לא משהו שאת צריכה להתעסק איתו עכשיו. את צריכה להיות עם הילדים. אז הקטן לא מבין, אבל לראות את תומר עומדת בסלון עם הפלאפון וקוראת לתוכו: "אבא....אבא..." זה היה ממש קורע לב
את צריכה כוחות פיזיים ונפשיים להיות עם הילדים. הבית - שיחכה. שוחחתי עם בן-זוגי על העניין, וגם הוא אמר שלא נראה לו הגיוני לשפוט מילואימניק רק בשבוע הבא, ועוד למאסר ארוך. נצלי את כל העצות מהמנוסות שכתבו לך, ותפעילי מכבש לחצים. נדבר מחר ונראה מה עושים. שלך, סיגל

ענבל30

New member
פנינה יקרה... ../images/Emo24.gif

קראתי רק עכשיו, ומה כבר אפשר להגיד שלא אמרו שאר הבנות? מרגיז, מתסכל, מעציב... אני מחזיקה לכם אצבעות שהעניין יגמר במהרה (מחר בבוקר!) ותבלו את החג כמשפחה כמו שתכננתם. עד אז, היעזרי במי שתוכלי כדי לעבור את זה, וכדי להעביר את רוע הגזירה. ואם תרגישי שאת לא נענית - הכי 10 מכות! (פרעה, שלח את האיש של פנינה!!!) ואגב, מאוד מרגש אותי לראות כמה משתתפי הפורום שמחים לעזור ולתמוך

למעלה