|צפרדע|
אביב 2019 Well-known member ביום שישי ב- 09:47 #17 נכתב ע"י ai27: הם ישכחו מכל הסיפור יחזרו לזמר שירי שלום ולהצביע למר"צ ולעבודה כמובן (עכשיו כשהן התאחדו, הם יתקשו לריב על איחוד-מאוחד, ויצטרכו למצוא תירוץ אחר) לחץ כדי להרחיב... אני מסכים. כל השיח של 8 באוקטובר הוא זמני בלבד. מהר מאוד יחזרו לימים של פעם,הימים של 6 באוקטובר 2023.
נכתב ע"י ai27: הם ישכחו מכל הסיפור יחזרו לזמר שירי שלום ולהצביע למר"צ ולעבודה כמובן (עכשיו כשהן התאחדו, הם יתקשו לריב על איחוד-מאוחד, ויצטרכו למצוא תירוץ אחר) לחץ כדי להרחיב... אני מסכים. כל השיח של 8 באוקטובר הוא זמני בלבד. מהר מאוד יחזרו לימים של פעם,הימים של 6 באוקטובר 2023.
רוב הזמן נח Well-known member היום ב- 07:23 #21 נכתב ע"י אביב 2019: אני מסכים. כל השיח של 8 באוקטובר הוא זמני בלבד. מהר מאוד יחזרו לימים של פעם,הימים של 6 באוקטובר 2023. לחץ כדי להרחיב... עוד נראה..
נכתב ע"י אביב 2019: אני מסכים. כל השיח של 8 באוקטובר הוא זמני בלבד. מהר מאוד יחזרו לימים של פעם,הימים של 6 באוקטובר 2023. לחץ כדי להרחיב... עוד נראה..
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member היום ב- 11:29 #24 נכתב ע"י אביב 2019: אני מסכים. כל השיח של 8 באוקטובר הוא זמני בלבד. מהר מאוד יחזרו לימים של פעם,הימים של 6 באוקטובר 2023. לחץ כדי להרחיב... ברור שהוא זמני,זמני בשביל לחסל את הערבים הבעייתים אח"כ יחזרו לשלום/פיתרון/םשרה וכד'. מתי? שנה שנתיים שלוש - לך תדע. שהישראלים יפסיקו לרצות להילחם בעזה ויו"ש.
נכתב ע"י אביב 2019: אני מסכים. כל השיח של 8 באוקטובר הוא זמני בלבד. מהר מאוד יחזרו לימים של פעם,הימים של 6 באוקטובר 2023. לחץ כדי להרחיב... ברור שהוא זמני,זמני בשביל לחסל את הערבים הבעייתים אח"כ יחזרו לשלום/פיתרון/םשרה וכד'. מתי? שנה שנתיים שלוש - לך תדע. שהישראלים יפסיקו לרצות להילחם בעזה ויו"ש.