S ScreamingForSomethin New member 20/9/07 #17 ../images/Emo45.gifמרגישה לא קשורה לפה..../images/Emo223.gif שיהיה לכם בהצלחה עם העצומה! הלוואי שהם יבואו
../images/Emo45.gifמרגישה לא קשורה לפה..../images/Emo223.gif שיהיה לכם בהצלחה עם העצומה! הלוואי שהם יבואו
Z ZuLi90 New member 21/9/07 #18 ../images/Emo45.gif בהחלט חתמתי אבל סורי להיות פסימי אבל לא נראה לי שהם יבואו... מהסיבות שכבר אמרו: אין מספיק קהל וגם וויטין עושים הופעות בסדר גודל הרבה יותר רציני מכפי שישראל , אם בכלל , יכולה להציע להם. בכל אופן ><... , כמובן שזה חיובי ושיהיה בהצלחה !!
../images/Emo45.gif בהחלט חתמתי אבל סורי להיות פסימי אבל לא נראה לי שהם יבואו... מהסיבות שכבר אמרו: אין מספיק קהל וגם וויטין עושים הופעות בסדר גודל הרבה יותר רציני מכפי שישראל , אם בכלל , יכולה להציע להם. בכל אופן ><... , כמובן שזה חיובי ושיהיה בהצלחה !!
Z ZuLi90 New member 21/9/07 #26 וואוו מה נסגר איתי זה היה צריך להיות משורשר להודעה שלי למעלה בשירשור הזה XDDDDDDDDDDDDD אוי ואבוי... סליחה ומחילה XD
וואוו מה נסגר איתי זה היה צריך להיות משורשר להודעה שלי למעלה בשירשור הזה XDDDDDDDDDDDDD אוי ואבוי... סליחה ומחילה XD