אני אתחיל ../images/Emo9.gif
קוראים לי כשף יצחקי, גרה במושבה בשם קדימה, בת 19 וחצי, סטודנטית ומובטלת, מרץ?!?! מי זוכר!!!!!!! אין לי ציפיות מחודש אפריל.. מה שיהיה יהיה
Fanton Mojah - Hail The King אנ'לא מפסיקה לשמוע אותו!!!! מתיחה שאני עשיתי לאחד באפריל- אתמול, אחרי המסיבה בסלואו משה.. שאלתי איזה מישהו אם הוא מגיע לאזור נתניה (כדי שאני יוכל להצטרף אליו), הוא אמר שהוא מגיע לרעננה, אז אמרתי יאללה סבבה.. אני אצטרף.. ואז חבר שלו, שכל פעם מגיע לסלואו שאל אותי "הקופאית של הסלואו משה גרה ברעננה??" אז עניתי בצחוק כן.. ואז פתאום איזה עשרה חבר'ה קפצו ואמרו- "מה?! אין מצב!!" אחרי דיבור של כמה דקות, הלכנו לכיוון המכוניות, ואחד בשם יוני (בקרוב תשמעו עליו הרבה), זה שיאנו אמור לקחת אותי הבייתה וזה, התחלנו לדבר- והוא עושה לי, מה את גרה ברעננה?? איפה? אז עניתי לו בקרן היסוד (סתם רחוב שחברה שלי גרה בו) ואמרתי לו שאני למדתי במטרו. קיצר, הוא אמר שאין מצב וזה.. לא יכול להיות שהוא לא מכיר אותי.. אמרתי לו שסיימתי ללמוד ב- 2004.. הוא אמר שגם הוא! ושאל אותי באיזה י"ב הייתי אז אמרתי י"ב 3. והוא שאל אותי- "מה? אין מצב!! היית בכיתה של זה וזה ואנ'לא מכיר אותך?!?!?: קיצר היה מזה צחוקים, בשתי דקות הליכה למכונית המצאתי סיפור שלהם.. הגענו לחניה, ולפני שכולם נכנסו למכוניות, אז יוני אמר לחבר'ה שלו שאני מרעננה, (כולם היו שם באותה שיכבה) אז זה התחיל להיות קצת לא הגיוני, למזלי לא היה אף אחד מי"ב 3- אז יצא סבבה, כי פחדתי שפתאום מישהו יגיד "היי? אני הייתי בי"ב 3".. אחרי שתיים שלוש דקות וואלה די ארוכות, התחלתי לצחוק ואמרתי.. "פהההההה... אחד באפריל!!! מי יגור ברעננה!!! חהחהחה!!" וזהו, יוני אמר שהוא שונא אותי (בצחוק..אממ..ממ..נראה לי..) ושהוא לא ישכח לי את בחיים (= *לפני שנתיים עבדתי על שני חברים טובים שלי, שנה שעברה אנ'לא זוכרת ולפני שלוש שנים והלאה אני בכלל לא זוכרת! אם אתם מעוניינים לשמוע איך עבדתי עליהם לפני שנתיים- אז תגידו חח
-כשף!