שימו לב
התפקדות חודש אפריל!!

שימו לב../images/Emo124.gif התפקדות חודש אפריל!!

מהו שימכם בישראל המדהימה שלנו? מאיפה אתם בארצנו? בני כמה אתם? מה אתם עושים בחיי היומיום? איך עבר לכם חודש מרץ? מה אתם מצפים מאפריל? איזה שיר אתם הכי אוהבים כרגע? איזו מתיחה עשו לכם או שאתם עשיתם לאחר? יאללה אני רוצה השתתפות מלאה! !! (אני יודעת בדיוק מי נכנס לפורום ובאיזה תדירות) -כשף!

אני אתחיל ../images/Emo9.gif

קוראים לי כשף יצחקי, גרה במושבה בשם קדימה, בת 19 וחצי, סטודנטית ומובטלת, מרץ?!?! מי זוכר!!!!!!! אין לי ציפיות מחודש אפריל.. מה שיהיה יהיה
Fanton Mojah - Hail The King אנ'לא מפסיקה לשמוע אותו!!!! מתיחה שאני עשיתי לאחד באפריל- אתמול, אחרי המסיבה בסלואו משה.. שאלתי איזה מישהו אם הוא מגיע לאזור נתניה (כדי שאני יוכל להצטרף אליו), הוא אמר שהוא מגיע לרעננה, אז אמרתי יאללה סבבה.. אני אצטרף.. ואז חבר שלו, שכל פעם מגיע לסלואו שאל אותי "הקופאית של הסלואו משה גרה ברעננה??" אז עניתי בצחוק כן.. ואז פתאום איזה עשרה חבר'ה קפצו ואמרו- "מה?! אין מצב!!" אחרי דיבור של כמה דקות, הלכנו לכיוון המכוניות, ואחד בשם יוני (בקרוב תשמעו עליו הרבה), זה שיאנו אמור לקחת אותי הבייתה וזה, התחלנו לדבר- והוא עושה לי, מה את גרה ברעננה?? איפה? אז עניתי לו בקרן היסוד (סתם רחוב שחברה שלי גרה בו) ואמרתי לו שאני למדתי במטרו. קיצר, הוא אמר שאין מצב וזה.. לא יכול להיות שהוא לא מכיר אותי.. אמרתי לו שסיימתי ללמוד ב- 2004.. הוא אמר שגם הוא! ושאל אותי באיזה י"ב הייתי אז אמרתי י"ב 3. והוא שאל אותי- "מה? אין מצב!! היית בכיתה של זה וזה ואנ'לא מכיר אותך?!?!?: קיצר היה מזה צחוקים, בשתי דקות הליכה למכונית המצאתי סיפור שלהם.. הגענו לחניה, ולפני שכולם נכנסו למכוניות, אז יוני אמר לחבר'ה שלו שאני מרעננה, (כולם היו שם באותה שיכבה) אז זה התחיל להיות קצת לא הגיוני, למזלי לא היה אף אחד מי"ב 3- אז יצא סבבה, כי פחדתי שפתאום מישהו יגיד "היי? אני הייתי בי"ב 3".. אחרי שתיים שלוש דקות וואלה די ארוכות, התחלתי לצחוק ואמרתי.. "פהההההה... אחד באפריל!!! מי יגור ברעננה!!! חהחהחה!!" וזהו, יוני אמר שהוא שונא אותי (בצחוק..אממ..ממ..נראה לי..) ושהוא לא ישכח לי את בחיים (= *לפני שנתיים עבדתי על שני חברים טובים שלי, שנה שעברה אנ'לא זוכרת ולפני שלוש שנים והלאה אני בכלל לא זוכרת! אם אתם מעוניינים לשמוע איך עבדתי עליהם לפני שנתיים- אז תגידו חח
-כשף!

Emibut

New member
אמי

אמי בוטילקוב אני בן 18 מהוד השרון אני עדיין לומד, אני עוד שנייה מסיים י"ב בתיכון "חדש" בת"א אין לי עבודה ואף פעם לא עבדתי :p אהה חודש מרץ היה מפוצץ במבחנים ודברים מעפנים אחרים ולא הייתי במסיבה כל החודש, אני מקווה לפצות על זה כמה שיותר מהר (באפריל)... אני גרוע ממש במתיחות של אחד באפריל חח, פשוט אני לא מצליח לעבוד על אנשים...

S t o l a

New member
יאללה אני...

אני דביר גן יבנה 19 וחצי חייל, אני הגורם שבזכותו המטוסים באויר חחח
וואלה חודש מרץ עבר בסבבה... עף ... במיוחד השבוע הזה האחרון .. שהיה כולו לטובה!! מה אני מצפה מאפריל? שיהיה רגוע.. !! פסח זו תקופה טובה.. הרבה אירועים מעניינים.. השיר שמתנגן לו אצלי כל יום פקל מהרגע ששמעתי אותו לראשונה זה Capleton - That day will come מדהים מרגש מצוין מעולה !
וואלה עשו עלי מתיחה, חבר שלי אמר לי שהוא חתך מהבסיס ועשה תאונה לא רחוק מפה, אז כבר הייתי בדרך לאוטו שלי ליסוע לראות מה איתו ואז הוא אמר לי "1 באפריל 1 באפריל"... לפחות יצאתי חבר
יאללה עשו חיים חבר'ה

:)

ענבר בת 16 מהמרכז
חברה שלי אמרה לי שההורים שלה זכו ב 2 מיליון שקל בלוטו
ובגלל שאני אף פעם לא יודעת מה התאריך האמנתי לה חחח ואז כשחברה אחרת שלי עבדה עליי וגילתה לי מהר מדיי שהיא לא באמת צבעה לבלונד ושאלדד גואטה לא באמת עוזב את מוניקה סקס אז הבנתי ששתיהן עבדו עליי

Nechi Nech

New member
חחח עלק "מהמרכז"

תשובה של אנשים שמתפדחים להגיד שהם מפ"ת

ידעתי שמישהו יצחק עליי בגלל זה ../images/Emo9.gif

תגיד רביד איך זה שאף פעם לא ראיתי אותך? [נראה לי
]

סתם!!! כפרא..!!!!! צוחקת....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תביא נשיקה-------->>>>

טוב, גם אני...

-כולם קוראים לי שחר, זה השם שלי -שחר נוה. -מקיבוץ משמר הנגב, מה את לא מכירים? זה המקום הכי שווה בארץ! -אני בן 19.5 ושבוע בערך, אני יודע את זה בגלל ש: -התגייסתי ב21.3 שהיה הדיוק ביומולדת 19.5 שלי...כן אני צעיר... -חודש מרץ עבר בכיף ומהר ועשיתי מלא דברים והיה טוב, עד ה21 לחודש, שהתחלתי להיות חולה... -אני מצפה יעבור לי מהר, בלי להתאמץ ולהתאמן יותר מידי.. -איזה שיר? אני לא יודע, אני אוהב הרבה שירים ממש.. -וואי, היום איך שאני ואחותי יוצאים מהבית אנחנו שומעים אזעקה, כמו של מלחמה או ימי זיכרון... אבל אחותי ישר אמרה לי שזה מתיחה של הנעורים...אבל היה שווה..

ZeusMan

New member
שלי...

מהו שימכם בישראל המדהימה שלנו ? אמיתי סמואלסון מאיפה אתם בארצנו ? קיבוץ אורים בני כמה אתם ? 23 מה אתם עושים בחיי היומיום ? מדריך/מטפל של ילדים בקיבוץ איך עבר לכם חודש מרץ ? עליות וירידות כמו אצל כל שרוט אופטימלי מה אתם מצפים מאפריל ? שיהיו יותר עליות מירידות איזה שיר אתם הכי אוהבים כרגע ? Nanko - From Ever Since איזו מתיחה עשו לכם או שאתם עשיתם לאחר ? שתי בנות שאני המדריך שלהם אמרו לי שילדה חדשה באה לקיבוץ, אמרתי להן ללכת לשירותים ושאין הגיון מאחורי הדברים שלהן, הם הזכירו לי מיצדם שזה אחד באפריל וכך נגמר הסיפור

JamicaniT

New member
טם טם טםםם.

מהו שימכם בישראל המדהימה שלנו? מורן. מאיפה אתם בארצנו? ראשון לציון. בני כמה אתם? 19 מה אתם עושים בחיי היומיום? אזרחית עובדת צה"ל
איך עבר לכם חודש מרץ? סבבה לגמרי. מה אתם מצפים מאפריל? *שתהיה לי אחלה רגילה. *לקבל מתנות מקוסטה ריקה. *לעבוד !!! [בע"ה] *להנות כמה שיותר. איזה שיר אתם הכי אוהבים כרגע? Matisyahu - King Without A Crown איזו מתיחה עשו לכם או שאתם עשיתם לאחר? זה לא מצחיק, אני נבהלתי ;[

Carcass

New member
יאללה..

אלעד. ראשון. 21 וחודשיים. בצבא,עוד 3 חודש משתחרר(לוחם בחה'י). וואלה עבר דיי טוב.. מאפריל?לצאת ליל סדר הביתה חח ושיעבור מהר. אממ Fantan Mojah - Hail The King\ Matisyahu - Jerusalem\ תומר יוסף - איש קטן. לא עשיתי\עשו לי שום מתיחה.

יצא לכם לשמוע כבר את--->>>

fanton mojah - hail the king על---->>>>>>Jamrock Riddim?!!!!!!!!!?!???!?? אם לא.. אז הפסד שלכם-- אפילו שאני חושבת שהרגיל מעולה יותר!!! שיהיה לכם יום מעולה!!! -כשף!

Nechi Nech

New member
listen da one ye ../images/Emo13.gif

מהו שימכם בישראל המדהימה שלנו? רביד פלוטניק מאיפה אתם בארצנו? פתח תקווה בני כמה אתם? 18 וקצת מה אתם עושים בחיי היומיום? תלמיד בצפר איך עבר לכם חודש מרץ? אחלה מה אתם מצפים מאפריל? תקופה פורייה מלאה בדאנסים
איזה שיר אתם הכי אוהבים כרגע? שאלה קשה.. Dawn Penn - No No No (Remix feat. Bounty Killer, Dennis Brwon & Ken Boothe) איזו מתיחה עשו לכם או שאתם עשיתם לאחר? לא היה משהו מיוחד שבוע נפלא שיהיה חברים! Fada AbiYoYo ביייייים

Jah 3

New member
חחח כשף רק עכשיו נכנסתי לפורום

יונתן חיפה 17 ו8 חודשים מסים ללמוד, מחפש עבודה היו לי חודשי מרץ יותר טובים אני מצפה מאפריל לכמה דברים טובים שאני לא אפרט כאן ולשיפור... אני כרגע הכי אוהב את Peter Tosh - Igzibiher

למעלה