שימו לב
התפקדות חודש אפריל!!

Chenipeper

New member
אני ../images/Emo13.gif

חן אלביליה מהוד השרון בן 18 וחצי בעיקר מוזיקה חודש מרץ היה החודש הכי קשה, יצאתי מהצבא מאפריל אני צופה לחודש בן זונה רק שהמזג אוויר יסגר על עצמי כרגע השיר שאני הכי אוהב Seeed - Music Monks עבדנו כל הלהקה שלי על הגיטריסט שהבאסיסט עוזב ת'להקה והוא כמעט קיבל התקף לב זה היה מפחיד אבל מהנה

Dtiup

New member
חח לא משנה

חשבתי שאתה מישהו אחר. איפה למדת במקרה? ויצ"ו אולי?

idk

New member
יאללה הופ הופ :)

מהו שימכם בישראל המדהימה שלנו?
אביחי לוי מאיפה אתם בארצנו?
כרמיאל (פה פה ליד נחף ומג'דל כרום) בני כמה אתם?
17 וחצי מה אתם עושים בחיי היומיום?
סוחבים אתם יודעים :) איך עבר לכם חודש מרץ?
בכיף צלצולים ותופינים מה אתם מצפים מאפריל?
למצות שמש וים (קלטתם תשנינות המטורפת?) איזה שיר אתם הכי אוהבים כרגע?
וואי כל מיני.. אממ נראה לי סבאג' גארדן- טו דה מון אנד באק (אחד ה-שירים) איזו מתיחה עשו לכם או שאתם עשיתם לאחר?
אממ בינתיים השרירים שלי ברגליים שנמתחו מלרוץ במעלה הר הלמד (אל תשאלו..) יומצויין לכולם

PsyHost

New member
איזה יופי... שלום !!!

מהו שימכם בישראל המדהימה שלנו?
אממ לפי מה שזכור לי אז זה זהר ! מאיפה אתם בארצנו?
עין חרוד !!! ביג אפ! אתם כבר יודעים בטח למה... בני כמה אתם?
21 מלפני איזה שלושה ימים חגגתי יום הולדת מקווה שהייתם במסיבה שלי מה אתם עושים בחיי היומיום?
הולכים כל יום לחוג צבא שנמצא 20 דקות מפה וחוזרים כמה שיותר מהר הביתה איך עבר לכם חודש מרץ?
היה מעולה!!! הכי זכור לי זה היום הולדת.. עין חרוד ב31.3 היו ייאסאייה אפיקומן הענק וגם יגאלה גאנג'ה וויבס היה פשוט ענק!!! מה אתם מצפים מאפריל?
לחזור קצת למסיבות הראגיי בטבע שהיו מדהימות בשנה שעברה!!! איזה שיר אתם הכי אוהבים כרגע?
אממממ בשניה זו זה beenie man - do something אבל זה יכול להשתנות בכל רגע אז תעקבו טוב? איזו מתיחה עשו לכם או שאתם עשיתם לאחר?
אמממממ כל האחד באפריל הזה תמיד יוצא יום אחרי היומולדת שלי אז אני תמיד ממש מעורפל ולא חושב שמשהו קרה... אז אני לא סגור על זה אבל לא נראה לי שמתחו אותי גם השנה!!! אני הייתי זהר ! שיהיה לכם יום נעים וטטטטטעים! יאללה פרחים
----------------------------------------------- תמונות מהמסיבות האחרונות של poetry in motion אפשר לראות ב: http://psyhost.hevre.co.il

johnnypsy

New member
יאללללה

אני עודד מגן יבנה:) עוד תשמעו עליינו!!! בן 20 בחיי היומיום המאוד עמוסים שלי אני חייל בצה"ל מודיעין.. לא נרחיב יותר מידי. מרץ עבר בכיף... הרבה רעיונות עלו... מאפריל שיהיה חודש אביבי מלא בשמש! שיר גאוני!!! Anthony B - World A Reggae Music מתיחה... עשיתי משהו מגניב:) לקצינה בבסיס... נעזוב את זה... יאללה שיהיה אחלה חודש שיהיה רק שמש!

RastaTzlila

New member
מתפקדת

שמי המלא בישראל הינו צליל רבקה. (וגם בכל מקום אחר בעולם) אני נמצאת בדרום הארץ, חיה בקרית גת עיר האורות ובירת כל הנינט טייבים למיניהן. בקרוב יימלאו לי 19 שנים ללידתי. חיי היומיום?! זה דיי קשה, כרגע נשארו לי עוד מס' מוגבל של ימים. חודש מרץ עבר לי בעבודה במשרד לבין טיסה לפסטיבל טראנס מטורף בטורקיה. אינני מצפה מאפריל בואו ונאמר, אני מתגייסת ביום ראשון הקרוב 9.4 ואני מקווה שהכל יהיה טוב כמו פריחתו של האביב היפה והמיוחל שלנו בארץ, הדבר היחידי שהננ יכולה לבקש ולייחל לעצמי לקראת הקוחדש הזה, זה קלילות קלילות אביבית שתחדש אנרגיות, ושתשמח לבב אנוש. ושיהיה כייף. אינלי שיר ממש ספציפי, כל דבר כמעט עושה לי שמח ממש בימים האחרונים אחרי שבוע ממש מאסיבי של טראנס פסיכי באזניים. נחתתי בחזרה בארץ יום אחרי האחד באפריל, וגמכן בו התעסקתי בהמון דברים מוזרים, כך שאנשים פגשתי רק רק בשלישי לאפריל, אז לא ממש יצא לי למתוח אנשים או להימתח על ידם.... שיהיה יום מדהים לכולם. ואביב מאושר ושמח, ..."כי האביב שוב צועד בעקבותייך, והירוק מציץ בחלונך"...

../images/Emo121.gifעונה

מהו שימכם בישראל המדהימה שלנו?גלעד מאיפה אתם בארצנו?איזור ירושלים. בני כמה אתם?15 וחצי מה אתם עושים בחיי היומיום? מנגנים, מנגנים, מנגנים, מנגנים ושומעים מוזיקה. איך עבר לכם חודש מרץ? סבבה מה אתם מצפים מאפריל? שיהיה פנאן! איזה שיר אתם הכי אוהבים כרגע? הרבה... איזו מתיחה עשו לכם או שאתם עשיתם לאחר? לא עשו

K C

New member
קייסי זה השם jah jah

אני מעיר הרפאים בת ים לפני 23 שנים נולדתי, וואלה עבר זמן... עובדים בתל באבילן עבר כמו Ball of fire יעבור More FIREEEE! Israel Vibration - Ball Of Fire משתדל לא למתוח, לא טוב לגוף... ball, ball of fireeeeeeeeeeeeeeeee

למעלה