שימו לב
שירשור

|כזה לא קשור לפורום אבל אני חייבת..

מכבי ת"א - אימפריה בצהוב!!!!!!!!!!! צהוב עולה!!!!!!!!!!! צהוב עולה!!!!!!!!!!!!! צהוב עולה עולה עולה עולה עולה !!!!! חיפה תאכלו זין!!!! מוות לאדומים!!!! צהובים שולטים!!!!!!!!!!! מכבי ת"א - אלופת המדינה 2003!!!!!!!!!! 000 0 0000 0000 00 0000 0 0 0 00 0 0 0 0 0 00 0 0 0 0 0 0 0 0 0 00 0 0000 00000 0 000 0 0

סאבלימינל והצל ב- ../images/Emo43.gif

היום ב-20:00 נארח Live בפורום סאבלימינל והצל את... הסאב והצל- בכבודם ובעצמם! אתם מוזמנים לשרשר כבר עכשיו שאלותיכם בפורום! האירוע ימשך כשעה. אתם מוזמנים לבוא- לשמוע ולראות!
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

במכבי לא עושים..

שטיפת מוח... במכבי תל אביב לא עושים שטיפת מוח במכבי תל אביב לא עושים שטיפת מוח במכבי תל אביב לא עושים... שטיפת מוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 גרררררררררררררררררר

Danihell1

New member
מי בא ללכת איתם מכות??!

סתם, אני פציפיסטית.... חחחח..... מה??!!

פאקינג שיט...סוד!...גלי בעצמך ילדה!

חח סתם.. אממ כנסי לפורום של קיציס ופרידמן.. למרות..שהוא ילדותי כזה.. כולם שם חורשים על:... "...מה כבר נגמר?!?!?" או אני בתור!!! אני!! אני!! או שלא יעבדו עליכם!!!!!!!!!!!!! בלאט כל שורה זה רשום!

Danihell1

New member
אהבתי את המחטטים באף ועוד כמה...

"מאותגרים גילית" עאלק...חחח.... אבל מה זה הזנוּת הזאת- לסביות והומואים זה שמאלנים??? למה תמיד אומרים על שמאלנים את זה? ולא שיש לי בעיה עם gays והכל...

Danihell1

New member
אני בת... ואני דווקא ממש לא...

פשוט מעצבן אותי שמנסים לרדת על שמאלנים אז אומרים ששמאלנים הם הומואים.... וממש אין לי בעיה עם הומואים....

שימו לב../images/Emo70.gif שירשור ../images/Emo32.gif ../images/Emo168.gif

כל ההודעות שלא קשורות לנושא, אנא שרשרו לכאן.... גם כל מי שבא לפרסם לשנטיפי וכל זה
תודה!!! חוץ מזה כמובן.... דברו כאן על מה שאתם רוצים

שימו לב: לגבי הודעות שנטיפי../images/Emo70.gif

כל מי שמפרסם לשנטיפי!!!! אנא לא לשים מספרי טלפון כי ההודעות חמחקו

i c y

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

יש
אייקוני
שבועות!

Just Adi

New member
ללכת הלאה... ../images/Emo80.gif

לא הרבה ידעו למה אני מתכוונת כשיראו מה שאני הולכת לכתוב, בעיקר חן וסמיון ידעו, בעיקר חן... אבל אני היום שמחה מתמיד, מזמן לא שמחתי ככה, מזמן לא הרגשתי פרפרים טובים בבטן, היום עשיתי צעד ראשון וקטנטן של הדרך החדשה שלי, דרך שלא כוללת אותו... לומר שלום "להשאיר עבר יקר מאחור אין ספק שזה קשה .. השאלה היא מה כואב יותר ללכת או להשאר כשהתשובה היא להשאר זה הזמן ללכת.. חברים ואהובי אמת לא מכאיבים והמחיר אינו כאב ממרחק של מקום וזמן תוכלי להביט על אותם הימים ולדעת שצעדת קדימה למקום טוב יותר לחברים ואל אנשים שאיתם הדרך לא תהיה מלחמה או מאבק שגובה ממך כאב כי אם חיבוק אוהב ומתמשך" אני עכשיו משאירה את העבר מאחור, אין לי מה להפסיד, מה כבר אני אפסיד? את הסבל? את ההשפלה? את זה שכל פעם כואב לי שאני רואה אותו? היום התחלתי להחליף מבטים עם מישהו, הוא גרם לי לפרפרים בבטן, הוא היחיד חוץ מ... שאני מצליחה לחשוב עלי ועליו ביחד... אולי יצא מזה משהו, אולי לא, אבל לפחות אם זה יוציא אותי מהמצב הנוכחי, זה יהיה שווה כל דקה אני מתחילה עכשיו דרך חדשה, אני חצי לבד, למה חצי? כי יש איתי את כל החברים שלי, שהם הכי בעולם, אבל עדיין יש תחושה של ריקנות שמחכה להתמלא, נותר לי רק להאמין, תמיד להאמין שדברים שקורים קורים לטובה יום נעים לכלום, אוהבת

the king 25983

New member
מזל-טוב../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

הלוואי עלי תחושה כזאת והלוואי שהייתי יכול לבטא את עצמי בצורה כ"כ... בסטיט. האמת שגם לי היה משהו היום אבל לא רציני ממש...

Just Adi

New member
ועוד דבר קטן... ../images/Emo80.gif

אני כבר לא מפחדת להרגיש

למעלה