שימו לב
שירשור

the king 25983

New member
הצעות לניקים בשבילי../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

הגעתי למסקנה שהניק הזה ממש לא מתאים לי אז אני צריך שתעזרו לי למצוא ניק חמוד שמתאים לי...

Tinkerblack

New member
למה אתה משנה ניקנאיים? ../images/Emo23.gif

כזה אחרי זה אף אחד לא ידע שזה אתה

the king 25983

New member
קודם כל,../images/Emo66.gif

אני לא מחליף ניקנאים כל שני חמישי וגם לא כל ראשון ורביעי. פעם ראשונה שאני אחליף כי הניק הזה לא ממש מושך אנשים. כאילו, כשרואים מישהו שיש לו ניק "the king" אז לא ממש בא לדבר איתו אבל אחרי שמכירים אותי קצת יותר אז כבר מתעלמים מזה. אני לא צריך את הבעיה הזאת במיוחד כשאני יכול לפתור אותה תוך כמה דקות. אני אכתוב גם בכרטיס אישי, וגם בחתימה, שפעם הייתי "the king 25983" כדי שיזהו אותי. אנשים שמכירים אותי, אני אגיד להם ומי שלא מכיר אותי, מה זה מעניין אותו? בקיצור, תביאו שמות חמודים שיתאימו לי, כי אני לא מוצא...

the king 25983

New member
חחחח...../images/Emo66.gif

עוד משהו? צ'רצ'יל נשמע נחמד אבל נראה לי שראיתי אחד כזה. אם לא תהיה הצעה יותר טובה או שלא אחשוב על משהו יותר טוב אז אני אקח את זה. תודה!

jamesT

New member
אני יתןלך שמותשיש אצלי בחברה ../images/Emo94.gif

אסטמה, שנץ, בץ, שיטניק, קראפניק, ברחש, יורן, פישינזון ופיתה

the king 25983

New member
ומה אתם אומרים על זה כמו someone

מה אתם אומרים
אני צריך משהו שפוי כזה... צ'צ'יל נחמד אבל אי אפשר סימני פיסוק וצרציל נשמע לא משהו...

יש לי שם יש לי שם!

אויש שכחתי שנייה אההההה נזכרתי... קינקי! או פיגי! דאפי דאק .. עזבו אני רואה מדבקה שלו.. אווו אווו רגעע ברח לי השם אה קוקי מונסטר!

Drorrrrrr

New member
../images/Emo124.gif פורום דה קולינג ../images/Emo70.gif

מי אלה דה קולינג אתם שואלים ? דה קולינג הם להקה מלוס אנג'לס, שפרצה שנה שעברה סוף סוף לתודעת הציבור עם הלהיט הענק Wherever You Will Go. למה לא ידעתם שיש להם פורום? כנראה לא חיפשתם מספיק טוב
ולמה אתם לא שם? עכשיו אין לכם תירוצים! יאללה בואו לדסקס בפורום על השיר החדש, על הקליפ שבקרוב ייצא, על הסולן, על נגן הגיטרה, יאללה הגיע הזמן לדבר על דה קולינג
בואו לפורום! פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום

../images/Emo42.gifהיום בתפוז אנשים ../images/Emo101.gif../images/Emo86.gif

סיוע| היום ב-19:00 נארח בפורום פונדקאות את הפסיכולוג הקליני יניב כץ, שיענה לשאלותיכם. יניב כץ הוא פסיכולוג קליני מומחה. עבד במסגרות שונות כגון השרות הפסיכולוגי באוניברסיטת תל אביב והמרפאה הפסיכיאטרית בבית החולים תל השומר. עיקר פעילותו כיום בקליניקה פרטית בתל אביב ובראשון לציון באבחון ובטיפול בגישה פסיכודינמית. במקביל מנהל צוות פסיכולוגים במכון מיון ואבחון תעסוקתי. בשנתיים האחרונות מאבחן זוגות ומועמדות לפונדקאות בהתאם לדרישות הועדה לאישור הסכמים לנשיאת עוברים. יניב כץ יעמוד לרשותכם בשאלות על מטרות ותהליך האבחון, המבחנים הפסיכולוגיים והשיקולים השונים בבחינת מידת ההתאמה לתהליך הפונדקאות.
היום ב-21:00 נארח בפורום כדורגל את אברהם בכר- מאמן נבחרת הנערים של ישראל (עד גיל 17) ב10 השנים האחרונות ודורות רבים של כדורגלנים בליגת העל עברו תחת ידיו... כולם מוזמנים
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

חחחחח סבבה.... ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

רק פעם הבאה..., אפשר גם בלי המילה
ין

blinkgirl182

New member
מה אפשר להוסיף?!?!

מכבי אימפריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אליפות 2003!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צהוב עולה!!!!!!!!!!!!!!!

במכבי תל אביב לא עושים שטיפת

מווווווווווווווווח במכבי תל אביב לא עושים שטיפת מווווווווווווח

למעלה