שימו
: השבתת האתר

צחר עצה אמיתית ממני

מדכ"ים זה התפקיד הכי גרוע והכי קשה שיצא לי להתקל בו מעולם. אין לך מושג כמה זה מייאש להיות כל היום עם הכלואים.. והתפקיד כ"כ תובעני.. והקטע של יומיים-יומיים זה לא באמת כי כל שבוע יש ביקורת ויש קמצ"ר ויש אמ"ש ויש תרגיל ויש זה ויש זה ואתה בקושי בבית בסופו של דבר + שבת לשתיים..... Don't do it! המד"כים אצלינו יותר מיואשים מהכלואים.

למה טלק?

אקמול מספיק. טלק זה רק כשהם מבקשים. אבל בתכלס זה ממש לא ככה.

על מה את מדברת

חברה שלי נפלה נקעה את הרגל הלכה לחופל הוא הביא לה טלק אם רק ההית יודעת כמה צחוקים רצו על החופל בטירונות

Dug E

New member
אה זה רק גיבוש../images/Emo122.gif

בכל אופן, אם תעבור תגיבוש תהיה בה"ד ליד מ.צ במ.ק 21 ככה שאין מצב שלא תהיה מדוגם מסביב לשעון

נשמת

New member
אמרתי לעצמי,

אני לא משתחררת בלי רישיון (שיעור 14, כבוד) ועכשיו אני מוסיפה מטרה. בא לי תמונה של שנינו על מדים
אם צריך, גם קבע נתחום

singlestroke

New member
חחחח לא... לצערי לא עברתי

ולא, לא פרשתי.... אך הסיבות מוסתרות גם מעיניי שלי, כך שקטונתי מלהסביר את הניפוי המוזר שלי ושל עוד 2 מהצוות שלי [ועוד 8 מהמועמדים], שלמרבה ההפתעה היה אחד הצוותים הטובים בגיבוש. אבל shit happens. בכל מקרה אני מכוון לגבעתי עכשיו. סיירת שקד, מישהו ?
ממממ לא צחר האמת שאני ויותם חברים מכיתה... אממ... ז' בערך, או ט'. והוא סיפר עליכם כמה שטויות והזכיר את שמך. אז אמרתי 'טוב אני מכיר מ-מ-ש מעט אנשים עם השם צחר... למעשה אחד.' אז הוא תיאר אותך כשחום בגובה ממוצע.... אמרתי שיש מצב ותשאל אותו אם הוא אוהב היהודים..... אז הוא עושה לי 'כן הוא חולה היהודים וסיפר לי שהוא מנהל פורום'.... אז אמרתי לו 'וואלה זה הוא...' אז מה..... נהנים שם ? פש"צ אה ? שמעתי מצ'פרים אתכם בח.ע אה ??? פיייי יא, הלוואי עליי

singlestroke

New member
והנה ידידך ביום טוב יותר ../images/Emo3.gif

אני השמאלי.... את יותם אתה.... בטח.... אמממ............... מזהה (וגם אותי אתה אמור לזהות, עבדתי איתך. יא זבל).

singlestroke

New member
סדרי לי פרוטקציות או משהו ? ../images/Emo3.gif

עם צה"ל והבעיות שלו אני אתפלא אם הם קיבלו ת'העדפות שלי....

למעלה