שימו
שימו
הודעה חשובה:

אהה ואני וסנדרה שחכנו להגיד לכם..

מכאלה
ודוד
התחתנו ביום שישי ה-13.1.2006.....חיחי אז אני מבקשת מזל טוב... ואורי או בר תעשו לנו גם כמו שלכם רק על גירושים כי מכאלה לא מסתדרת עם דוד...בבקשה... משירוש וסנדרוש

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דןד מעוצבן ->
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני בדיכאוןן כמה ימים אופההההה

אני לא הולכת להופעההההההההה דוד אתה לא עצוב?? או שאתה עצוב בגלל שהתגרשת ממכאלה?(חחחח)

אורטל 13

New member
לאורי

אורי מה המצב? זאת אורטל ואני רק רציתי לשאול אותך אם גם אני ברשימה של מי שבאות לפגישת מעריצים? אני ממש מבקשת שתעני לי
אורטל

אורטי למה שלא תיהי???../images/Emo109.gif

נ.ב. סנדרוש תיראי מה עשיתי לנו..
+
=
(דוד איזה ילד הבאת לייי ימפחידדד)

מזל טוב לכל המתחתנים!!

אורי מזל טוב לרגל חתונתם של קייסי ושבי!! מאחלת המונמון מזל טוב רק אושר כושר יושר ועושר והכי הכי הכי הכי ב-ר-י-א-ו-ת שתצליכו ושלא תריבו! מזל"ט!!! עמית.

למעלה