עוף
ק קוקילידה23 New member 29/10/07 #32 אולי כדאי שאני פשוט אגלה../images/Emo35.gif לא נעים לי לשגע אותך
ק קוקילידה23 New member 29/10/07 #35 ../images/Emo41.gifרמזון קטנטון../images/Emo41.gif אני מביאה איתי למסיבה שוקולד שוויצרי מה אתן מביאות
../images/Emo41.gifרמזון קטנטון../images/Emo41.gif אני מביאה איתי למסיבה שוקולד שוויצרי מה אתן מביאות
ק קוקילידה23 New member 29/10/07 #41 ../images/Emo128.gif למסיבה את לא נכנסת אבל את הפסטה את יכולה להשאיר אצלי
S sweet148 New member 29/10/07 #45 עצמים שמתחילים באות ש'.!!! ואח"כ חשבתי לא זה קל מידי!! אז רשמתי בהמשךך כמה דברים ואמרתי אולי דברים חומים... =שוקולד,שניצל,ואני הוספתי שולחן מעץ שגם מתחיל באותו ש'-במקרה חחח אז ניצחתי?
עצמים שמתחילים באות ש'.!!! ואח"כ חשבתי לא זה קל מידי!! אז רשמתי בהמשךך כמה דברים ואמרתי אולי דברים חומים... =שוקולד,שניצל,ואני הוספתי שולחן מעץ שגם מתחיל באותו ש'-במקרה חחח אז ניצחתי?
פ פרפרי אהבה New member 25/10/07 #10 נכון../images/Emo127.gif עלית על זה, לפני שהספקתי להמשיך במסיבה סורי שנעלמתי באמצע- קצת עמוסה לאחרונה
נכון../images/Emo127.gif עלית על זה, לפני שהספקתי להמשיך במסיבה סורי שנעלמתי באמצע- קצת עמוסה לאחרונה
S sweet148 New member 24/10/07 #6 או...ירקות ופירות! טוב עפתי לישון,בבוקר אני אראה עם ניצחתי.. חח נראה לי ניצחון,אבל מה הפלא..הייתי פה לבד חחח
או...ירקות ופירות! טוב עפתי לישון,בבוקר אני אראה עם ניצחתי.. חח נראה לי ניצחון,אבל מה הפלא..הייתי פה לבד חחח