שימו

נוי3

New member
הרגע חזרתי מ...

ה"קופי בין" ואשמח לעוד כוס קפה - תודה על ההזמנה.

anat30g

New member
לילה טוב../images/Emo29.gif

נכנסתי להגיד לילה טוב... החלטתי להשקיע יותר זמן בעבודה שלי... אז אני בתהליך גמילה מהפורומים של תפוז...

דפנה מי

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור לכולם

ההורים שלי חוזרים הערב מחו"ל -
ובכלל... ואני גם הולכת אחה"צ לפגוש חבר טוב שלי שגם הוא חזר מחו"ל, עם ה
ה, כי הוא נורא אוהב אותה.

buzy2 יקרה שלי

גם בפורום מקצועי ...יכולים להיות שירשורי
...יש לך אישור ממני לא להיכנס לשירשורים האלו .... הפורום בנוי מאנשים ...ואין כל פסול לברך ולהתעניין... יום טוב ונפלא

הסימן ../images/Emo32.gif

הוא סימן המסמל ...דברים שלא קשורים לנושא ... כמו בוקר טוב ...כמו ימי הולדת , כמו לינקים נחמדים ...

../images/Emo32.gif = לא קשור לנושא הפורום

= כל השרשורים הנחמדים של "בוקר טוב", "לילה טוב", "שבוע טוב", וכו', וכו', וכו', בלי דוגמאות... לדעתי, היחס הנכון בין
ל-ON הוא 9:1 , כאשר 1 מתייחס ל-
, ולא להפך... כמי שמעריך מאוד עבודה מהבית ועובד מהבית בעצמי, אני מתקשה למצוא את עצמי בפורום הזה מרוב
. מי שלא עובד מהבית עלול לקבל מושג לא נכון על זה כאשר הוא מבקר בפורום הזה. יש לי את הזכות להשוות בין הדברים כוון שאני עובד גם מחוץ לבית, ומי כמוני יודע שלעבוד מהבית קשה יותר, יש הרבה יותר הפרעות, דברים דחופים שצצים פתאום, שלושת הילדים שבאמת דורשים תשומת לב אמיתית. הדבר דורש אופי מיוחד, דבקות במטרה, התמדה, התארגנות מיוחדת, ועוד. לגבי
, יש פורום נחמד נוסף בניהולה של שָרוֹנִי - על כוס קפה - שם אין
- הכל ON . בשביל
(וגם בשביל ON ) קיימים צ'אטים... אני מקווה מאוד ששָרוֹנִי תראה בהודעה זאת בקורת בונה וחיובית.
בברכה, אריה מלך החיות

תגובה../images/Emo13.gif

אני שמחה על כל ביקורת בונה ... אבל שכחת דבר אחד ...פורום זה עלה לאויר לפני כחודש ... לבנות קהילה ..היא מלאכה לא קלה ...ההרבה
הם כדי לאחד ..הם כדי להכיר ...וכמו שכתבתי פורום הוא מפגש של אנשים בעלי עניין משותף ...מקווה שנמצא את האיזון הנכון ... אתם מוזמנים לכתוב חופשי ...לי אישית אין בעיה עם ביקורת ותמיד אשמח ללמוד ולשמוע במה אפשר לשפר ... כמו כן כולם מוזמנים להעלות נושאים לדיון ..כדי שנוכל ללמוד מאחרים , או כדי שאחרים ילמדו מאיתנו ...

buzy2

New member
הנה עוד מישהו רציני שחושב כמוני

שפורומים בעלי נושא מסוים לא מיועדים לחברותא. הפורומים כאן מאוד לא רציניים, נכנסתי כבר לכמה ופשוט הולכים לאיבוד מרוב
(עכשיו אני יודעת מה זה). וככל שה -
יגבר כאן, יכנסו לכאן פחות אנשים שהנושא עבודה מהבית חשוב להם, ומה שישאר מכל הפורום הזה זה רק
אחד גדול.וחבל. אני לא חושבת ששרוני התכוונה לזה כשהקימה את הפורום. ותודה לך על ההסבר מה זה

שש שבע

New member
את לא חיבת להיותכאן בוזי

בכל עסקה אנחנו גם אומרים שלום ללקוח, מה שלומך? ואחר כך להתראות וכו'. וגם כאן כמו בכל דבר, אנחנו נמשיך להגיד שלום, ובוקר טוב וערב טוב, ונספר על הדברים המציקים בעבודה ולהיפך, גם מה שנראה כלא קשור לענין, קשור ועוד איך קשור. ובהודעה נפרדת אספר משהו.

buzy2

New member
הויכוח הוא על הכמות

ואני בכל הרצינות חושבת שגם מי שעובד מהבית צריך עזרה מקצועית ונכנס לכאן כדי לקבל תשובות. והתשובות החשובות הולכות לאיבוד בים של דברים לא קשורים. תמיד אפשר לפתוח שאלה בשלום ובוקר טוב ולסיים עם תודה ובהצלחה.. אבל לפתוח בבוקר טוב שרשור שנמשך דף אינטרנט שלם? זה כבר משהו אחר. יכול להיות שמספיק להיכנס לכאן פעם בשבוע כדי לצוד איזה דבר מעניין. אחת הסיבות לעבודה מהבית זה שבבית עובדים נטו ולא מבזבזים זמן על חתונות בר מצוות וברית מילה של הנכד של הבוס והעובדת נקיון במשרד וכו' . בסיפור שאת מספרת בהודעה האחרת שלך שש שבע - את מתכוונת לקבלת קהל ושירות לקוחות ואני מדברת על ידידות בין עובדים. זה מה שקורה כאן. הנה דוגמא של פורום שמתנהל אחרת, אולי מוגזם לכיוון השני אבל כאן מקבלים תשובה והולכים הלאה.

שש שבע

New member
תעזבי אותך מעוגות

יש לי אחת משבת, משהו רציני, אבל אני החלטתי על דיאטה עוד מזזזזזזזזזמן.

../images/Emo140.gif ברכות לך, שָרוֹנִי ../images/Emo70.gif

ברכות לך, שָרוֹנִי, על עבודה מהבית הנוספת - ניהול פורום "על כוס קפה". הודעתך למעלה מעוררת חיוך ורצון לבקר בפורום החדש שלך.
על ההזמנה
אולי עכשיו גם הפורום "הישן" שלך ירוויח מזה ויהיה תכליתי יותר? נ.ב. למה לא הכנסת את ההזמנה בפורום שלי? אני צריך לראות את הזמנתך במקרה?

../images/Emo6.gif../images/Emo51.gif על ההזמנה, אני אוהב ../images/Emo96.gif

תודה על ההזמנה, אני אוהב קפה. נו טוב, אני גם אוהב תה ארל גריי עשוי מתמצית בתפזורת ולא משקיות. רצוי גם שתהיה עוגה טובה, אני אוהב מתוק. כייף לשתות משהו חם עם עוגה. כייף לכתוב ולקרוא משהו קליל, אחרי התעמקות בחומרים הכבדים של הפורום שלי...
(איזה
מפואר...
) בברכה, אריה מלך החיות

למעלה