שימו

Runaway Train

New member
הייתי רוצה להבין את ג'וני

ושהוא יבין אותי ושאנחנו נבין אחד את השני במשגל פרוע כל הלילההההה גרררר

Vivi Sparrow

New member
חחחח זה מזכיר לי ש....

היום ילד מהכיתה שלי כתב על הלוח "I want to fuck adog in ass" (ככה הוא כתב) ומתחת לזה היה רשום Dikla, השם של המורה שלנו לג"ג והיסטוריה... חחחח וכשהיא ראתה את זה היא עשתה פרצוף של

Vivi Sparrow

New member
נמאס לייייייייי!!!!!!!!! ../images/Emo46.gif

היום עוד ילדה באה אליי, עם הפוסטר החדש, וקרעה לי אותו לגזרים!!!!!!!!!!!!!!!! זה נמאס לייייייייי!!!
כל הבצפר שלי נהיה אנטיג'וני!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאא!!
תצילו אותייי!!!!!!!!!!!!!!!
נ.ב. אמרתי לילדה הזאתי שאני לא חברה שלה יותר.... איך בנות חושבות את עצמן לחברות שלי אם הן מתנהגות אליי ככה?! ואני הודעתי רשמית שכל אחד/אחת שיעשה/תעשה את זה, אני מחרימה אותו/אותה ואני לא אדבר איתו/איתה אף פעם.

Deppaholic

New member
למה? למה? למה?

למה הם עושים את זה?... אצלי פשוט קוראים לו הומו... אבל אני לומדת לא להתייחס....טוב אני מתייחסת אבל כמו שאמרתי מקודם אני לומדת לא.. זה מאוד קשה... אחרי הכל הם בני 13 והם עדיין בתולים אם את מבינה למה אני מתכוונת... הכל מתוך קינאה.. מה שמפליא אותי הוא שאיך החברות מתייחסות אלייך?...הם אמורות להיות חברות שלך, להתייחס אליך בכבוד והכל.. לדעתי את צריכה לנהל איתן את ה-אמא של השיחה הרצינית!!!

Vivi Sparrow

New member
לא יודעת! לא יודעת! לא יודעת!

גם אצלי קוראים לו הומו, קשיש, מכוער....
נמאסססססססססססס לללללללליייייייייייייייי!!!!!!!!!!!! אני לא יודעת מה לעשות!!!!! וזה כבר פעם שלישית שקורעים לי תמונה שלו מול הפנים שלי!!!!!!!!!!!!!! אני כבר לא יכולה!!!!!!!!!

Deppaholic

New member
את חייבת לעשות משו את יודעת..

זתומרת... אם הן חברות שלך, וחברות אמיתיות (אני כבר שוללת את זה מהן) את חייבת להגיד להן שהן עברו את הגבול.. עזבי בנים, בנים אי אפשר להבין. אבל חברות זה משו אחר, את חייבת להבהיר להן שיש גבול ושמבחינתך הן חצו אותו..

איזה ילדותיים הם../images/Emo4.gif../images/Emo186.gif

גם אצלי יש כאלה אבל יש גם כמה בנות שחושבות כמוני{שג'וני נפלא
}. הדבר היחיד שאתן צריכות לעשות עם אנשים ילדותיים כאלה זה להתעלם מהם.

Vivi Sparrow

New member
אין אצלי כזה דבר ../images/Emo7.gif

כולם וכולן אנטיג'וני אצלי....
לפעמים נראה לי שרק אני והמורה שלי לאנגלית חושבות שהוא נראה טוב ושהוא שחקן מעולה.

תחשבי../images/Emo163.gif

על איך לרדת עליהם בחזרה. למשל אם איזה מעריץ מורדים מפגר בא אליך ואומר לך: "ג'וני הומו!" אומרים לו: "אה כן?! אז מנואל המפגר הוא חתיכת פאג מתרומם, מיה היא זונה מטומטמת, וקמילה היא וואנאבי פריקית נולייפית, ובנחמין בלונדיני מטומטם! לפחות אלו הם לא המודלים לחיקוי שלי!" *סליחה לכל מעריצי המורדים, אבל זה הקמבאק הכי טוב
*

Vivi Sparrow

New member
תודה! ../images/Emo9.gif

אני באמת שונאת את המורדים המכוערים האלה!! בעעעעעע...

זה לא כזה קשה../images/Emo163.gif

לחשוב על קאמבקים. את יכולה גם להביא תמונות סטייל
למרות שזה לא בדיוק מוכיח כלום..
תמונות שלו טופלס, להראות לכל הבנות. הן נשמעות לי רדודות מספיק בשביל להפסיק לקרוא לו הומו בגלל שהן ראו תמונה יפה שלו. דרך אגב, אלו שקוראים לו הומו, ראו את שודדי הקאריביים או כל סרט אחר שלו?

adi depp

New member
כל אלה שקוראים לג'וני הומו ראו

רק את שודדי הקאריביים כי שם הוא עם שחור בעיניים ועם חרוזים בשיער גם איזה עיתונאית חוצפנית של פנאי פלוס שרשמה ביקורת על הסרט רשמה שהוא הומו אבל איזה מישהי קטלה אותה אחרי שבוע

למעלה