שימו

queen man

New member
שימו ../images/Emo23.gif

אנחנו (קווין) מתחילים לככב בתקשורת ! לאט לאט נחזור להיות כמו פעם ... מבחינת הפירסום .. הדור היותר חדש יכיר אותנו.. בואו נעשה שירשור כתבות של קווין פה.. ככה כל פעם שיהיה כתבה חדשה זה יהיה מפורסם פה..

e dor

New member
לא נעים לי להגיד

אבל עם איך ששר פול רוג'רס (זה שמו, נכון ?) קווין לא יחזרו להיות רבע ממה שהם היו גם אם הם ישלמו לאנשים כדי שיגיעו להופעות. מאכזב ביותר.

michalQ

New member
כן, איך הדור החדש יגדל על קווין

בלי לדעת מיהו הסולן האמיתי? יש אולי עכשיו מלא כתבות על קווין אבל כשפול רודג'רס תופס את מקומו של המלך.

I n n u e n d o

New member
אלוהים ישמור אתה צודק

או את צודקת בכל מקרה ראיתי בואללה חתיכה מההופעה והוא שר מזעזע עדיף כבר את רובי ויליאמס

Chakotay

New member
לדעתי את טועה

הוא לא שר מזעזע, הוא שר דווקא טוב מאוד...אבל זה לא פרדי, וטוב שכך. יש לו את הסגנון שלו....

e dor

New member
נו זהו - זאת הבעיה

שהסגנון כולו שונה, אז זה משנה לגמרי את השירים ...

Chakotay

New member
זהו שהשירים לא צריכים להיות אותו

הדבר...אז זה יהיה סתם חיקוי של פרדי, ואף אחד לא יכול לחקות אותו בצורה סבירה, אז עדיף שיכניס את הסגנון שלו.

e dor

New member
כתוב בפרופיל ../images/Emo13.gif אני בן ...

וכן, גם אני ראיתי אותה - על סמך הוידאו הזה הגבתי. אבל זה ממש מעצבן, חשבתי שהוא זמר טוב ... בכלל לא שר כמו שצריך לדעתי - הורס לגמרי את הקצב. אגב, רובי ויליאמס לא רע בכלל לדעתי - הוא עדיף על המון זמרים לטעמי (אז מה אם אני מכיר 2 שירים שלו ? אני מדבר באופן כללי על הקול שלו
)

אתה ממש צודק.

פול רוג'רס הזה שר גרוע, בלי להשוות אותו בכלל לפרדי. יש כ"כ הרבה זמרים בעולם- למה דווקא הוא?!

kerry cordano

New member
רובי וויליאמס למשל כ"כ מתאים

יש בו את המוחצנות הזאת והחוצפה הזאת שהיתה לפרדי

e dor

New member
אה, הציעו לו ?

חבל, אם זה היה הוא זה יכל להיות ממש ממש מגניב לדעתי...

היי

רק לידע הכללי , אלו קווין שלא רצו את רובי וויליאמס , הוא הציע את עצמו לבריאן ורוג'ר אבל הם ידעו מה הם רוצים כי רובי הוא זמר טוב אבל יותר מידי פלצפן וזאת הייתה בעיה בשבילהם . שיהיה לך יום טוב שי

באמת?

אני קראתי לא פעם שהם אלה שהציעו לו,והוא סירב משום שאמר שלעולם לא ימצא מחליף ראוי לפרדי. שיהיה לך יום מצויין:)

אדומה2

New member
למעשה

היה סוג של ביצוע משותף ל- We Are The Champions לסרט זניח (ואם יהרגו אותי פה על זה זו לא תהיה פעם ראשונה- עמכם הסליחה), שבו רובי שיתף פעולה עם בראיין ורוג'ר וזה היה סוג של ניסיון נואש של שני הצדדים להגיע לאמריקה. כמובן שזה לא הצליח. יכול להיות שהסיקו מסקנות והחליטו לא להמשיך עם זה. בסופו של דבר, קווין היא של רוג'ר ובראיין בדיוק כמו שהיא הייתה של פרדי, והם לא ממש צריכים את "רשותו" של אדם שכבר לא נמצא איתנו לעשות משהו עם זה. הם היו צריכים את רשותו של ג'ון וקיבלו אותה בדרך כזו או אחרת... אני לא מתה על האיחוד הזה, לא חושבת שהשם קווין צריך להיות מעורב כי קווין זה 4 אנשים מאוד ספציפים. מצד שני, הם לא מייצרים פה שום דבר חדש, הם מעידים שזה קווין יחד עם פול רוג'רס כבר בכותרת, הם עושים משהו שהם רוצים לעשות- שיהיה להם בסבבה ושיהיו בריאים. גם לא צריך להשוות לפרדי. בראיין לא פעם ציין שגם ג'ורג' מייקל (שבואו נירגע, ביצוע אחד יפה לשיר אחד עדיין לא אומר שהוא המחליף האולטימטיבי לפרדי) הוא לא מועמד להחליף את פרדי כי אין לו תחליף. מדובר על מישהו שנושא על כתפיו את תפקידי השירה שהם גדולים על רוג'ר ובראיין, שהם הרבה דברים נפלאים, גדולים וטובים, אבל זמרים טובים הם לא. הם זמרים סבירים, במקרה הטוב, ובהופעה יש להם בעיה להחזיק מעמד עם הקול. אז שיהיה פול רוג'רס, מה אכפת לכם?
זה נתן לאנשים כמו Teo Torriate הזדמנות לראות את רוג'ר ובראיין על הבמה, כמה רע זה יכול להיות?
העיקר שבראיין יהיה מבסוט ושרוג'ר יהיה שמייח, ותופעת לוואי היא שמעריצים מכל העולם יוכלו לראות אותם עוד קצת משתפים יחד פעולה. בסיכומו של דבר אין הרבה מפסידים בסיפור הזה.

michalQ

New member
מזל שלא לקחו את רובי וויליאמס.

ראשית, אני לא מתה עליו. שנית, הוא בכלל אבל בכלל לא מתאים לתפקיד. פול רודג'רס יותר מתאים מרובי.

למעלה