שימו

michalQ

New member
לא יודעת, משהו לא מסתדר לי

זה פשוט לא מתחבר לי. קווין ורובי. פול רוג'רס עוד יש לו איזשהו קול נחמד מתאים יותר לקווין ולשיריה. לרובי פשוט אין. מצטערת זאת דעתי.

e dor

New member
הם להקה

לפי מה שאני יודע, הרעיון בלהקה הוא כזה: "השיר שלי והשיר שלך הם השירים של כולנו" חוץ מזה, פרדי לא יעשה כלום בנידון, תהיי בטוחה

queen man

New member
לדעתי..

ג'ורג' מייקל היה צרייך להחליף אותו.. אבל אם תשאלו אותי אני חושב שהם לא היו צריכים לקחת סולן בראין או רוג'ר יכלו להיות סולנים ...

queen man

New member
ו..

פול רןג'רס הזמר הכי מעפן ששמעתי בחיי הוא לוזר עם קבלות.. במיוחד אם משווים אותו לפרדי... הוא כזה לא מתאים לqueen בכלל וגם הלהקות הקודמות שלו שוול לי ל... אני ממש לא מבין למה הם בחרו אותו? לעזעזל למה? יש כל כך זמרים יותר טובים ומוכשרים מהאפס הזה..

Chakotay

New member
אגב הייתה להקה מאוד מצליחה

וגם הלהקה הקודמת שלו(לפי באד קומפני) Free הייתה מאוד פופלרית,ולדעתי מצוינת.

rainbow 1974

New member
ג'ורג' מייקל

הוא היחיד לפי דעתי שיכול לשיר עם קווין ולעשות את זה בכבוד.. כל בחירה אחרת נראית לי עלבון לפרדי.

בכלל,בנוגע לעניין הזמר המחליף

לדעתי אי אפשר למצוא מחליף לפרדי לא רק בגלל האיכות הווקאלית-קודם כל הם חברים.להקה זו בעצם אשיות אחת שכל אחד מחבריי הלהקה תורם לה צד,ובלהקה כמו קווין שקיימת כבר הרבה שנים אי אפשר פשוט לקום ולהחליף חלק. דבר שני-וזה קורה אצל כל זמר או להקה-כל אחד מתאים למה שהוא כותב. אתם יכולים לדמיין את הסולן של גרין דיי שר שירים של הספייס גירלז?נכון,זה יכול להיות נורא משעשע-אבל זה פשוט לא הוא.לא מבחינה ווקאלית,לא מבחינת המילים,לא הלחן...זה לא הסגנון.

למעלה