מוחמד
ה העדי של עדי New member 11/10/05 #29 טוב, זה עצם העניין...../images/Emo6.gif לא ברור לי למה נזכרתי בעצם של הכלב למען השם... לבילי שלי בכלל אסור עצמות כי זה לא בריא...
טוב, זה עצם העניין...../images/Emo6.gif לא ברור לי למה נזכרתי בעצם של הכלב למען השם... לבילי שלי בכלל אסור עצמות כי זה לא בריא...
ש שישיץ New member 7/10/05 #23 נֹגיטה איך פיספסתי_../images/Emo79.gif אם נחסמת בשביל הערב להקות, לפחות היה טוב?
ש שוודה New member 9/10/05 #26 היה מעולה!!! וגייסנו 2600 ש"ח למועדון נוער, אז בכלל כיף חיים!!! (תמיד כיף לתרום כסף לבית הערסים של להבים) הצטערתי באמת שלא ראיתי אותכם... אבל לא נורא... בהזדמנות...
היה מעולה!!! וגייסנו 2600 ש"ח למועדון נוער, אז בכלל כיף חיים!!! (תמיד כיף לתרום כסף לבית הערסים של להבים) הצטערתי באמת שלא ראיתי אותכם... אבל לא נורא... בהזדמנות...
ש שישיץ New member 9/10/05 #27 חחחה בית הערסים!_../images/Emo79.gif נו, לפחות עשיתם את זה בצורה כיפית עוד נתראה במפגש פורום
ש שוודה New member 11/10/05 #28 אמן כן יהי רצון../images/Emo57.gif רק אל תעשו אותו בין ה16 ל23 כי אני בפולין...