שימנו דאור- מעבר ל 8 אינץ'

menzib

New member
../images/Emo45.gif אחשלו

ברררווווררר שאתה רוכב יותר מהר מאיתנו יא גנוב. אתה תחרותי ומתמחה בDH. אבל מדובר ברוכבים עממיים (כולל שמוליק ששאל את השאלה) וגם אנחנו מגיעים ל50 קמ"ש בסינגלים ואפילו חווינו תחרות DH (אחת
) שבה חברה שלנו השיגו זמנים לא רעים בכלל. עזוב את זה רגע, זה להשוות מקצוענים לחובבים, גם מבחינת כמות רכיבות ואופי ציוד הכל שונה. בא נחזור למה שהערת אכן זאת העדפה אישית, אבל הוא שגם אמרת- כוח עצירה. 8 אינץ מוסיפים עוד אקסטרה טאץ בעלות לא גבוהה כך שהעצירה עם האצבע תהיה יותר עדינה. לנו השבילונים השינוי היה מורגש ורצוי. ורבים העדיפו להתקין זאת למרות שהם רוכבים קלי משקל. זאת בסה"כ נקודה שרציתי להאיר כי מדבריך השתמע שרק עם הרוכב כבד זה כדאי. יכול להיות רוכב כבד שירכב חלששש XC ולא יצטרך את זה בכלל. ולגבי סטנדרט, אופני AM יותר ויותר מגיעים עם 8 אינץ מקדימה. ולגבי הVIBE, ההודעה שלי נאמרה ברוח טובה, אם היה חסר אייקון מחייך תשלים אותו כעת
יאללה ביי בינתיים

Pommi

New member
מה הקטע עם ה"אנחנו"?

אתם מחשיבים את עצמכם אחרים? ממי? כאילו מאיתנו שרוכבים DH, הקוקואים עם הפולפייס והגוגלס?

menzib

New member
מחשיבים, לא.

פשוט חבורה שחולקת סגנון רכיבה דומה, ולכן גם ציוד בהתאם. ראה בחתימה. בטוח שיש שיקראו גם לנו קוקואים

Dr Suess

New member
בשימנו 8 אינץ דוקא שיפור מורגש

שימנו XT הוא מעצור נהדר (כוח נשלט, תחזוקה קלה ומועטה), אבל אינו בעל כוח עצירה מוחלט כמו כמה ממתחריו, למשל האויד ג'וסי. מעבר ל-8 אינץ מקדימה ישר קו בחזית זו והפך את המעצורים לחזקים משמעותית. להערכתי שידרוג טוה לאוכב האגרסיבי.

נורקין

New member
הכמה אגורות שלי .

אתמול החלפתי את ה 8 " שהיו קדימה ל 6 " . למה ? כי נמאס לי ליישר אותם כל הזמן. האם זה טוב או רע . עוצר או לא . מחר נדע. לבנתיים + רפידות חדשות שהותקנו בזה הרגע . עוצר סבבה ! עושה רושם שההבדל די יהיה זניח . ד"א זוכרים את " הבוכנה העצלה " בקליפר XT .אז בעצת טל נתיב החלפתי את הרפידות שהיו די שחוקות אבל עוד עם " בשר " עליהם לרפידות חדשות. וזאת לאחר ששוב מרכזתי את הבוכנות וכעת הבוכנות מאוזנות " פיקס " ונשארות כך אחרי עבודה.

ilan carmel

New member
שחררו קצת ברקס !!

אני לא מכיר את הדיאור, אבל עם ג'וסי הרכבתי 8" רק על אופני ה FR/DH המובהקים. על שני זוגות אחרים, שנותנים את עיקר העבודה, מורכבים 6" שעובדים נהדר בכל מסלול בסיגנון מיר"ב, בן-שמן, חורשים וכו' XC / AM / LIGHT FR ... עזבו אותכם מפרסומות, גם עם מעצורי V אפשר לדהור ברוב המסלולים באיזור המרכז. אבל מה אני מבין, אני גם "מעז" לרכוב שם עם קסדת חצי...

yaronp

New member
50 קמ"ש בסינגלים

מעניין איפה בחורשים/מיר"ב/בן שמן/חורשים המסתוריים עלאק מסוקסים הללו רוכבים "50 קמ"ש בסינגלים"...אולי זה בעליה (עלאק "הפוך גוטה" שלהם) בשביל שלא יאיצו ל-90 קמ"ש? 50 קמ"ש בסינגלים. פחחח.

malgami

New member
שמוליק היקר! אם הייתה מרוצה

פעם מעצירה עם 6' , ועכשיו לא. אז אין צורך להחליף ל8' אלא לנסות רפידות חדשות ואחרות (שאם בכ"ז תרצה להחליף אח"כ ל8' אז תוכל להעבירן איתך)+יתכן גם בלידינג או החלפת שמן (כי די טחנת את המעצורים).

למעלה