שינויים במצבת כ"א בהנהלת הפורום

קפת

New member
שינויים במצבת כ"א בהנהלת הפורום

שלום, באתי. אבל אינלי מספיק זמן. אני שקועה בעבודה קשה ומלאת אתגרים ובהריון עם רעיון לאתר חדש (פרטים נשלחו לבעלי עניין, מי שלא קיבל, שיגיד אני, במסר פרטי). אז החלטתי ברוב קולות להציע לסיטרא, אושיה חדשה ותותח בהתהוות, לקבל על עצמו את האחריות לניהול הפורום. להפתעתי הוא הסכים. מסכן. לא מבין מה לקח על עצמו, אבל אני לא רוצה להיות זו ששופכת לו את התינוק על הפצעים. עד שהאומלל יקבל את זכויות השידור - בהנחה שהנהלת תפוז לא תגלה את הרישומים הפליליים שלו - אעסוק במלאכה בעצמי, ולאחר מכן נקיים טקס רב רושם בו אעביר לו את משואת הניהול (מטפורה זו נתרמה באדיבות אילה עם רווחים). אני מניחה שאשאר בסביבה עוד שנה שנתיים כדי לוודא שהכל מתנהל כשורה. או לא. תלוי. לקבועים אני אומרת: תהיו נחמדים. תציקו לו, אבל בלי להשאיר סימנים. שלא יבוא היצחק קדמן של העולם הוירטואלי ויתבע אותי על התעללות בחסרי ישע. ישע זה שם. מן הסתם, נעשה בקרוב "קידום" לפורום, הודעת הניהול תשונה ויצורים מזן חדש יגדשו את המיטות הקרות שהותרתם בלכתכם. אז תנו צ'אנס. ואל תתפשטו. כבר ראיתי די והתר מן האברים המדולדלים שלכם בחצי השנה האחרונה. שלכם, כמו תמיד קפת, אשה ללא כסא מפלט

סיטרא

New member
מצבת כוח האדם

כבר דוממת זמן רב, עלווה יבשה מכסה את ערוותה ואוח נוגה עומד על החרטום ושר שירי זימה, כמפלרטט. שלום, גם אני באתי, ממחשכים, מתהומות, מהמחתרת, מאותו מקום שהאפלה משמשמת בו כמנורת לילה. קפת ביקשה ממני בנימוס ובעדינות, כדרכה בקודש, לבוא, להתרשם. אולי הפורום שלי ימצא חן בעיניך... כך היא לחשה בצדקנות, בעודה מסדרת את חגורת הצניעות על גופה הצנום, השפילה עיניים בביישנות כבתולה זכה בתפילת תשעה באב וחיכתה לתשובה. החלק בקפת שעוד לא הכרתם. בחוגים שלי, אני ידוע כפילנטרופ, כאותו אחד שמאכיל ילדים רעבים בזאיר תמורת דולר ליום וסטוק נעלי שבת במשלוח הבא לחנות הנעליים שלי בפאתי נס ציונה. אז באתי, ואם באתי כנראה שאשאר, אין לכם לאן לברוח, היציאות ממולכדות. גם אין טעם, גם אם אתם לא רוצים את זה, זה רודף, נושך ומשסף, פורט על נימים דקים שלא ידעתם על קיומם, נכנס כמחט מתחת לצפורניים וכיציקת זרחן במעי הגס, בסוף תודו לי וגם תגידו שזה היה נעים ורוצים עוד, מכיר אתכם, קפת סיפרה לי הכל. תכאיבו לי גם, בחזרה. כללים אין. תעשו מה שבזין שלכם (למי שיש), תיכף אתאפס פה על אג'נדה ועל ז'אנר, ואתחיל בשידורים. אחוקק חוקי דיקטטורה אוליגרכית (בעתיד, יהיו פה כמה ניקים, אושיות של ממש, זה אני) ואשמור על זכות השתיקה, תדעו שזו זכות שלכם. ועד אז טרוריזם פואטי, אנומליה טקסטואלית, אמורפיה א-קטואלית, יחסי מין ואגינו-ביזאריים, אכילת נבלות וטריפות וטריפים ופסאודו-אינטלגנציה מלאכותית. תרבחו ותסעדו. סיטרא, אנומליה גנטית בפני עצמה.

קפת

New member
כן, כמו גבר, גם המנדרוב הזה

נפל בפח. ואיזה פח. עם וילונות קטיפה סגולים, ספות עותומניות, שטיחים וחתולים פרסים, וצלחות גדושות פיסטוקים יוונים, אדומים, בשרניים, מהאי אגינה, שהוא מולדת הפיסטוקים, כידוע. עיפעפתי לו. זה הכל. וזה תמיד עובד. מלא טסטוסטרון ואגו נפוח, הניח את רגלו על ראש הנמר, והכריז - אני באנגלו ביל החדש. אני הטרזן שבראש הגבעה. ולא שם לב שהנמר חי, ער ורעב מאוד מאוד. הבאתי לכם בשר טרי, טהור וזך, רך ונימוח, מתאים במיוחד לאכילה נאה. תרתי. תנשכו, פעוטים שלי, רפי שכל, מוכי גורל וחסרי בית. תנעצו. עכשיו.

זה שאני מפגרת

באופן קבוע לארועים, זה לא אומר שזאת סיבה מספיק טובה לעשות חושך באולם ולהתחבא מאחורי המסך. אני דורשת לאלתר הקרנה חוזרת! ככה גם תהרגו שני גידולים במכה אחת. תחשבו על זה בזמן שאני יוצאת להפסקה קלה. איבדתי נוזלים בגללכם. נבלות. על תבונה ורגישות לא שמעתם?

סיטרא

New member
תבונה ורגישות?

ככה להגיד בנשימה אחת, ללא פסיק מפריד בין השניים? זה אתי זה? תבונה עלאק, בטח התפלצנות אקזיסטנציאליסטית של חוגי אריסטוקרטיה עם דם כחול. עכשיו החלטתי: פה זה פורום גרפומניה באצטלה של מגלומניה, המילים הן בחינם, למה לחסוך? למה לקצר? למה לתמצת? למה לכתוב משפט אם אפשר להשחיל שניים? למה לקמץ במילים אם אפשר שלא לקמץ במילים? מקסימליזם מילולי. ככה אני מנהל, מחוקק חוקים תוך כדי הקלדה, קפת לא העבירה לי חפיפה בעניין, זרקה אותי ככה למים העמוקים, אמרה לי - הנה, ככה בטוח תלמד לשחות. זה בא לי לבד, כל החוקים האלה, כמו שצרבת מפעפעת לעתים ללא התרעה מוקדמת, אחרי סטייק מדמם, בנוח עלי הרוח אקצר, ובנוח רוח אחרת אאריך.

סיטרא

New member
מישהו כבר

ירד לך היום? האסטרוגנוקרטיה שלך מתפוררת, קפת, הנתינים שלך מוטלים בקרן זוית, תשושים ממחלות מין אקזוטיות. בעיניים כבויות ואדישות מסתכלים הם על הנעשה, מפלבלים, ממצמצים, לשונותיהם משורבבות ולבנות, שפתותיהם סדוקות, משוועים הם למעט קוק בכדי לשכוח מעט את טרדות היום-יום. קריאתך אבדה אי-שם בחלל החדר המרופד, מרופד לשעבר, ציפורניים מיואשות חרצו בריפוד חריצי יאוש, ונגיסות פה ושם מעידות על אופיה של הדוכסית לשעבר, שהשאירה את חותמה על ההיסטוריה המודרנית באומרה - אין לחם? תאכלו ריפוד. כוח חדש עולה, בעל מערכות הידראולו-גרעיניות עם מבערי מוטיבציה משונעים. נו, למה אף אחד לא נושך? לא מציק? לא בא להתלבש לי על שאריות הנשמה? קפת, תגידי להם, או שאני פשוט אביא ברנשים חדשים, ברנשים מסוקסים שלא יבחלו באמצעים, יבואו בחצות הלילה, עטופים במסיכות שחורות ובגלימות גותיות. טומיגאנים ישלפו יש מאין, וכולם ילכו לעשות בלו-בלו בשלוליות מיצי הרקב שיופקו מהחומר האורגני, בשר מבשרם.

קפת

New member
אחותך דוכסית

אני דוכוסית! ד-ו-כ-ו-ס-י-ת. תפנים. תטמיע. תזיע. ואל תפריע לי לנמנם, בבקשה. אני צריכה לעבוד.

סיטרא

New member
אני מנפיק

מטבעות לשון משל עצמי. שלא יגידו אחרי זה שפורום קיים נפל לידי כפרי בשל. ושלקחתי אותו, מוכן מן ההפקר, על כל מטבעות הלשון שבו, שיצאו מהמחזור, ועכשיו הם כבר לא מטבע עובר לסוחר, פריט לאספנים כפייתיים. אחרי שתפרשי אני אוציא את הקפתיזם מחוץ לחוק, כמו שהוציאו את הטרוצקיזם בזמנו, כמוקצה מחמת מיאוס.

Le Fay

New member
אתה קראת לי?

כי ב"ברנשים חדשים, מסוקסים, שלא יבחלו באמצעים", חובבי בשר מדמם וטומיגאנים, מניחה ש'תכוונת אלי. תתחדש בממלכה. אופו רצית שינשכו לך? נ.ב. גלימות ומסיכות שחורות תשמור לעצמך. חם. אפילו קפת ויתרה על הבגד. נ.ב.ב. מתי השגת לך נשמה?

סיטרא

New member
כולי רועד

מהתרגשות. רעידות פוסט-אורגזמטיות שולחות אדוות של עונג מכף רגל ועד ראש, כולל הזנב. אז מסתבר שנענת למסר התת-הכרתי, חוצה היבשות וצולח הימים שנשלח אלייך. תשארי, תראי לי ולכולנו (היינו הך, תיכף יבואו כל מיני ברנשים, זה אני) מאיפה משתין הדג עם האופניים, מהו הפמיניזם הטהור ומדוע על פי חוקי האלכימיה האסטרוגן נחשב למתכת אצילה וליסוד כימי טהור. תכאיבי לי גם. הרבה. בכל רגע פנוי. עד שאכחיל את עצמי לדעת נשב קצת בצד, נלעס קנה במבוק, נפלה כינים לתיאבון ונספור עננים. כשנגיע לגשר הזהב הכחול נחצה אותו. נ.ב. את הנשמה לא השגתי, שדדתי.

Ricca

New member
סליחה על הקטנוניות..

אבל לא סופרים עננים.. צופים בעננים ורואים בהם צורות! יכול להיות שהתבלבלת עם כבשים? נכון שניהם נפוחים ולבנים (בד"כ..) אבל עדיין, זה שונה לגמרי. כבשים עושות מהה.

סיטרא

New member
יש שסופרים

כבשים ויש שסופרים עננים. לספור עננים, יש בזה משהו, משהו עילאי, כמעט טהור, אני לא מתכוון לספירת מלאי או לספירה חומרנית אחרת, ספירה לשם הספירה, לספור עננים זה שקט מסוג אחר, מזן אחר, תסתכלי עכשיו מהחלון, כמה עננים כבר תוכלי לספור? שניים? שלושה? לא יותר. ותדעי, ל(א)ריסה, שכל ענן ספור לא יחזור על עצמו, המספר הבראשיתי שהענקת לו יצמד אליו כאות קין, ועד שחדשים מרחוק יבואו, את תשארי עם ה"אחחחחחחחחחד", "שתיייים", מהדהד ומהמהם בתודעה, עד שחדש יצוץ מפאתי רקיע. לשם כך נדרשת שלווה אולימפית, לרבוץ על ספסל עץ באמצע גשר גבוה, לבהות בשמיים ולספור עננים, ברבות השעות זה כמעט כמו לצוף יחד עם הענן, להיות הוא, לחוש יחד איתו את פגעי מזג האוויר, להתמזג יחד איתו לעננה אחרת, להיות למשך כמה רגעים תאומה סיאמית של יישות בפאזה אחרת. זה בשבילי לספור עננים.

ואוו ../images/Emo45.gif יופי

ואני חשבתי שיש לי מונופול על ספירת עננים, שאני המצאתי את המושג, מאז שספרתי את העננים בילדותי חלמתי לספור אותם מלמעלה. אגב ידעת שאורך חיים של ענן הוא 45 דקות לכל היותר ? נ.ב. סיטרא, נפלתי ברשת, מקווה להכאיב לך יותר.

סיטרא

New member
אמרתי לך

לבוא ולהכאיב לי, נכון? להכאיב זה להכאיב, מה לא ברור? מה זה הליטופים האלה, אה? מצייר אייקונים, עושה לי נעימים, מקמץ במילים. הלאה הלקוניה!

Le Fay

New member
עדיין? זה על בטריות או עם AC/DC?

צ'מע, עוד לא עברתי על כל ההודעות הקודמות, אבל אפילו ברפרוף אפשר לראות שההודעה היחידה בדף ארבע קצוצה ומבוגבגת. מצד שני, כמעט כולם פה חוץ ממך אינטלקטואלים יפי נפש עם גינות פרטיות (ואם זה לא מספיק, חושדת שהם מגדלים זקנקן ולוקחים את הכביסה לאמהות שלהם). אתה יודע מה זה אומר, נכון? שיש פה מחסור חמור בכוח עבודה לפאנלים. אז אם אתה לא רוצה משמרת יומית, כדאי לעשות אודישן דחוף לכל מי שיעז להיכנס הנה, ובשלב הזה הייתי מוותרת על המלצות. נ.ב. חכה קצת, מגדלת מחדש ת'ציפורניים.

סיטרא

New member
תגדלי את

הציפורניים ואז נדבר, גם מעט לק לא יזיק מעת לעת. אינטלקטואלים עם זקנקנים? הפוסלת במומה פוסלת. זה נכון שבחוגים אולטרה-פמיניסטיים לא נהוג להתגלח? האם נכונה השמועה שאתן לא גוזמות מעט מן הספיחים ומהעשבים השוטים שחנן אתכן הטבע, ומשאירות לקט, שכחה ופאה? הא?

Le Fay

New member
בוודאי. בלי זה

צ'כח מחוקן. נירה לי יותר נבון לבקש יפה KY, אבל אם אתה מעדיף לכה, תקבל לכה. בוודאי שלא נהוג להתגלח, אנחנו מחזיקות סטוק סכיני גילוח רק לכבוד הבנים הנדירים שעוברים אצלנו בדירה. למשל עכשיו היה כאן טכנאי המזגנים מתדיראן, הסתבר שהוא עוד לא עשה שחי וגבות, אז סידרנו לו. התכוונתי לעשות לו גם שוקיים, אבל אז דבורה הציעה להוריד לו את החבל מהידיים כדי שהוא ימלא גז במזגן. בעניין זקנקנים קודם נגיע לגשר, אחר כך נזיין אותו: אני עוד עובדת על שפם. לדעתי כבר הצלחתי לגדל 2.1 מילימטר, הבעיה איתם שכל ה-2.1 בלונדינים, ובחוגים אולטרה פמיניסטיים לא מקובל לצבוע. זה משאיר לי שלוש אפשרויות: להמשיך לנסות; לרמות; או לערוק לחוגים פוסט פמיניסטיים, שאצלם מותר לצבוע (אמנם רק בירוק, בסגול או בוורוד פוקסיה, אבל לא נתקטנן). האפשרות השלישית כמובן לא באה בחשבון כרגע. למעשה, פמיניסטיות מיליטנטיות אפילו לא אומרות "פוסט" בקול, כי "ססססססט" זה איך שאנחנו קוראות לאקסים שלנו, ואנחנו לא ניקח סיכון שהם יבליחו כל פעם שנאמר "פוסט". זהו. עכשיו חייבת ללכת להכין את החבלים מחדש, כי עוד מעט יבוא השליח מהסופר. נ.ב. מתי בפעם האחרונה עשית שחי?

קפת

New member
מזותומרת צ'כח מחוקן?

פה, גברתי, או שמא עלי לומר "מיז" אין בלי חוקן! ברור, כן?

Le Fay

New member
ב לי ציפורניים? ../images/Emo12.gif

עכשיו חרגת אותי. פלא שאין פה משמעת? נ.ב. בהחלט מיזזז. נ.ב.ב. אני מסודרת, תודה. נ.ב.ב.ב. אם את כבר כאן: תתהפכי.

למעלה