שינויים במצבת כ"א בהנהלת הפורום

סיטרא

New member
אם הבנתי נכון,

מה שרצית לשאול זה - למה אני לא עושה בית שחי, נכון? חורשה בלונדית, מקורזלת מעט, גדלה אצלי בחממה. יופיה מכה בסנוורים כל עובר/ת אורח, אובייקטים אותם/ן אני מארח במיטתי מעת לעת מציצים, מריחים ונפגעים, מלטפים בקצות אצבעותיהם בכל המקומות המועדים לפלומה דקה-דקה, משרטטים מעגלים זעירים, שואפים מלוא ראותיהם ריח זיעה מהול בריח דאודורנט, נמסים אל תוך עצמם, טובעים בתשוקה מתפרצת, מחמיאים לי על ריח גוף מובחר מן המובחר. משם קצרה הדרך להקזת מיצי גוף שלא יאה ולא נאה להזכיר את מרקמם וטעמם בפומבי. אוכל לומר זאת כך, במילים פשוטות: אם אגלח לא יהיו לי זיונים. פרטנרים שיחשפו את עובדת היותי מעביר תער על המקומות הנחשקים, יפצחו בגניחות ואנקות של מחאה, ליבידו ימס אל התוהו, תשוקות ידממו מנוע, און ישוח אפיים ארצה. אה, הפרטנרים שלי כלואים בצורת החשיבה המערבית המסואבת? מושפעים אסתטית מתכתיבים חברתיים? מתכתיבים אופנתיים אה, אני מבין, אני בהחלט מודע לזה, אבל זיונים לא יהיו. זיונים זה הכל בחיים.

Le Fay

New member
מה שנכון, נכון.

בחיאת? עכשיו מבינה למה הגולש הבלונדיני ההוא התנצל בפני על זה שהוא רבע יפני. תודה.

Ricca

New member
יפה שאמרת כמעט

אני לא אינטלקטואלית.. אני פרחה עם ידע כללי נרחב, אין לי גינה פרטית גם. אפילו קקטוס אין לי, היה לי פעם אבל שירותי הרווחה לקחו לי אותו. זקנקן גם אין לי, שפמפם כן, מאז שהקוסמטיקאית שלי נכנסה לכלא על העלמת מס המצב רק מחמיר, ואמשלך לוקחת כביסה לאמא שלה! עכשיו ששיחררתי קצת אגרסיות, שמישהו יסביר לי מה זה שיטפון האנשים הלא מוכרים האלה?

א י ל ה

New member
בואי אני י-זביר לך, לריסה

כשמתחלף מינהל, מתחלפים בעלי התפקידים. דרכו של עולם. שוב. זה קורה בכל מינהל. ממינהל מקרקעי ישראל ועד למינהל התקין, ישות בדיונית שכזאת. ראי למשל מקרה צחי הנגבי. זה שלבעל התפקיד אין שום מושג בדרישות התפקיד ובתחום, זה משני לגמרי, שלא לומר מיותר לחלוטין. זה שבעל התפקיד הופך מיידית לבעל חוב למינהל, זה שטויות חסרות פשר, שלא לומר בלבול ביצים מטופש. זה שלפעמים התפקיד מומצא לכבוד בעליו, זה באמת פרט קטן, שלא לומר שולי. זה שיש גם מקרים שבהם התפקיד הוא רק טייטל ואין בכלל תפקיד כזה, או עשייה כזאת, או משרד כזה בעולם הפיזי, זה באמת התעסקות בקטנות, שלא לומר חוסר חיבור טוטאלי לעולם המופשט, הערטילאי, הרוחני. כאמור, ראי מקרה צחי. וככה זה גם בפורום. בא לשכונה מינהל חדש והוא ממנה בעלי תפקידים חדשים. הוא ימנה את הציני-כאן, הוא ימנה את זה שיודע לשאול, הוא ימנה את הנוד ואת הניק וכך הלאה תפקידים קיימים ולא קיימים כיד הדמיון הטובה עליו. לריסה, זו ההזדמנות שלך. את יכולה להחליף את תפקיד הילדה הקטנה והרעה בתפקיד אחר. איזה תפקיד היית רוצה עכשיו ועם כמה בעלי תפקידים תהיי מוכנה לשכב כדי להשיג אותו? <ואני, אני פה רק המנקה>

Ricca

New member
פוסת!

אני לא באתי למלא תפקיד! תפקיד עושה לי קונוטציה מאוד שלילית וצורמת של עבודה.. לא לא, תפקיד זה לא בשבילי אני פה כדי להתקיים.

קפת

New member
איזו מילה שוב לא הבנת, לריסה?

סיטרע, תלמד את לריסה לגגל!!! תאמין לי, זו העיצה הכי טובה שתקבל ממני בפרט ובכלל כל החיים שלך. תאמין לי. בבקשה?

Le Fay

New member
../images/Emo39.gifה? אחלה.

באיזה איזור השמורה שלכן? לא נעים לי לקלקל לך את ההגדרה הגזעית, אבל אם את יודעת להפעיל מכונת כביסה, את כבר הרבה יותר אינטלקטואלית מרוב המהנדסים שאת מכירה. ואמ'שלי בהחלט במצב שהיא עלולה לקחת כביסה לאמ'שלה, רק לא בטוחה שהיא תזכור לכבוד מה היא שם כשתגיע. חוצמיזה אנ'לא שיטפון. אני השתלטות עויינת.

כאן פורחים נרקיסים

ונרקסיזם. (רק תיזהרי לא לדרוך לאף אחד על הגינה הפרטית שלו ויתנו לך לעבור).

Le Fay

New member
אל תדאגי:

יש פה מישי שרעה לקקטוסים, אני מתמחה בהריגה איטית של דיפנבכיות - גם הנרקיסים ילכו. רק תני זמן למצוא את נקודות התורפה שלהם

רק מסובבים את הראש לחודש חודשיים

וזה מה שקורה? כן. שלום גמלך אושיה. תותח בהתהוות. אחותי סיטרא. נעימאוד. בחוגים שלי גם אני ידועה כמיזנטרופ, כאותו אחד האוכל ילדים רעבים בזאיר תמורת דולר ליום. את הקטע של משלוח הנעליים לא ממש הבנתי, אם כי עלי להודות שגם אני נוהגת לנעול אותם. לפעמים. אז באתי, ואני מקווה גם להישאר, לא שאני רוצה לברוח, כי אני זו שמלכדה את היציאות. תתאפס לך על אוראנג'דה, תחוקק חוקים שנוכל לעבור עליהם, תקבע כללים כדי שנוכל להתעלם מהם, ותפרוט לנו על נימים דקים שלא ידענו על קיומם. גם ככה אין לנן משהו טוב יותר לעשות. בהצלחה.

רק מסובבים ת'ראש לשנה שנתיים

וכן, זה מה שקורה. האדומה הגדולה נואשה מואן דר נעליימים ופנתה לה למיזמים חדשים. טוב יאללה, ניתן לכם צ'אנס.

קפת

New member
נו, ידעתי שאני צריכה להתפגר

שלשבת בחושך לבד בגלמודיות לא מספיק טוב לכם, שעד שלא תראו אותי נופחת את נשמתי הצרובה ביסורים קשים, לא תנקפו גבה או ביצה. לפחות אני יכולה לסמוכליכם שתתייצבו בלוויה שלי. ואתה, יא נעל, תביא בונבונים, קפיש?

סיטרא

New member
הקנאה

מזמרת מתוך גרונכם צורחת וזועקת את שירכם מה אתם שרים?! הקנאה היא ששרה מתוך גרונכם. פראפרזות יונה-וולכיות עושות לי את זה על הבוקר.

זהו, נגמרו הבונבונים יקירתי

מעכשיו רק דים סימים. עברתי דירה מאמי לאיזור חיוג המזרח. לייף איז א ביץ'. wa'ayni יא חביבתי, wa'ayni.

קפת

New member
כשאתה אומר ביצ'

אני ישר מוציאה אולטרה-סול ומגבת עם ציור של הארי פוטר שקניתי בחופשה הקודמת. טוב, תדווח לי ביתר פירוט בצינורות... ואני אספר לך מתי ולמה חשבתי עליך, לאחרונה. זה לא מה שאתם חושבים, סוטים. טפי על כולכם. גם עליך, נעל. וצריך להחליף לך את השם.

Le Fay

New member
בקשר ללפיד -

מקווה שלא איחרתי: סיטרא עדכן אותך ביחס לנטיות הפירומניות שלו?

Le Fay

New member
מלבב. כשאתה גומר

to burn down the house, תעביר לי. לפיד בינוני יתאים לי בול לפינה המזרחית בסלון.

כאילו מה

נשארתם פה רק שניכם אז החלטתם לעשות רוטציה? אני מקווה שהמנהל החדש יעגוב עלי פחות מהמנהלת בדימוס.

למעלה