שינויים מישהו?!

DesertRose7

New member
כן

אני לא יודעת מה איתך.. אבל אני יודעת שבדרך כלל חומר ממוחזר הוא הרבה פחות טוב מהמקורי אני מדברת על פלסטיק, נייר וגם על מוזיקה

DesertRose7

New member
לא חידוש!

מחזור!! זה כאילו לעשות אותו סגנון ואותו סוג ואותם שירים אותו דבר ואותו דבר ואותו דבר.. קשה לי להסביר את זה..

ליטלושי

New member
הבנתי אותך..

כאילו באסטד 2.. אותו דבר רק אנשים אחרים, שירים אחרים,שם אחר..

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif גם..

גם את באסטד וגם את עצמם.. השירים השלהם עצמם הם פחות או יותר אותו דבר ואין הרבה שינוי.. גם פה הבנת אותי?

Bleed for Me

New member
מסכימה

ג'יימס הבטיח לנו להקה שונה מבאסטד,שירים יותר בוגרים,מוזיקה מהירה יותר אבל בתכלס הם באמת נשמעים כמו באסטד..השירים עדין מדהימים (כי ג'יימס כתב אותם
) אבל לא מצאתי הרבה הבדל..מעניין אם הוא שם לב לזה
ולא נראה לי שלחדש שירים של באסטד עוזר לברוח מהתדמית שניתנה בשנה שעברה למקפליי התור "באסטד (ג'וניורז) 2".

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק העניין ואז מאט בא ומביא לנו דברים כל כך שונים, כל כך חדשים הוא פשוט הפציץ
שיחק אותה ובגדול באמת שפחדתי להתאכזב כי זה די קרה עם SOD ושלא תבינו לא נכון - אני כן אוהבת את החומר שלהם אבל.. יש עוד הרבה כמוהם, מצטערת מאט שיחק אותה ולפי שני אלה אני ממש לא עומדת להתאכזב

Bleed for Me

New member
אבל לא רק..

אני חייבת לומר שאת ברוקן ממש אהבתי! יותר מכולם..אולי בגלל שלא ציפיתי שהוא כל כך יפציץ! בהחלט צפוי לו עתיד מזהיר! כל הכאבוד לו,כל כך מגיע לו!

busted4ever

New member
../images/Emo127.gif מסכימה.

המעט שאנחנו יכוליםפ לעשות כדי להראות כמה אנחנו מעריכים את אותו אמן היא לקנות את האלבום שלו

למעלה