שינוי בחיווי הפורומים - קיפול שרשור

שינוי בחיווי הפורומים - קיפול שרשור

בשעות הקרובות ישתנה החיווי בפורומים, על מנת להקל על המערכת. השינוי יראה בדרך הבאה: באופן אוטומטי ובכל הפורומים, ברירת המחדל של הצפיה תהיה כאשר שרשורים בעלי יותר מ-35 הודעות, יתקפלו להודעה אחת, שממנה ניתן יהיה להגיע לשרשור כולו. מצב זה ניתן לבחירת המשתמש, כלומר, הגולשים יוכלו לקבוע לעצמם את החיווי המועדף עליהם בצורה הבאה:
ניתן יהיה לשנות את הצפיה למצב הישן על ידי הקלקה בצד שמאל עליון של עמוד הפורום, (מתחת לחלון החיפוש המתקדם, ליד חלון המועדפים).
כל משתתף יוכל לשנות את גודל השרשור שיתקפל, לפי שיקולו. המשך גלישה נעימה!

ויימס

New member
נו, מצויין, הגיע הזמן באמת!

ממש מעצבן לראות את השירשורים האלה בעלי היותר מ-35 הודעות שהולכים פה כל הזמן!

ויימס

New member
זה נכון...

אבל אני לא מסוגלת להחמיץ הזדמנות להיות צינית.
כבר אמרתי שאני גאה בנו, לא?

dino_din

New member
עכשיו רק חסר

שיתנו להודעות לקפוץ למעלה גם אם יגיבו עליהן רק אחרי שלושה שבועות ואנחנו נראה ממש כמו פורום חי !!! דינו. >אז מה אם אני מגיע פעם בשבועיים, זה רק כדי שתתגעגעו יותר!<

pini-pee

New member
אתם רוצים פורום חי?

כן? בטוחים? שאני לא אעשה פה החייאה מלאכותית!

Athaclena

New member
מאיפה אתה יודע החייאה מלאכותית?

ולאן נעלמת לאחרונה? ולא מציקים לך כל הזמן שתכתוב בבלוג שלך? שבת שלום, דרך אגב

pini-pee

New member
מציקים, מציקים... אני עצלן ../images/Emo13.gif

אני לא יודע, אבל אני יכול לנחש!

Athaclena

New member
תנחש על נובי נובס, לא על הפורום

אחת מהבדיחות היותר חוזרות-על-עצמן אצלו... kiss of life... by Nobby. ואז הקרבן רץ בצעקות החוצה... לא ענית, לאן נעלמת?

pini-pee

New member
גם הספרן ../images/Emo13.gif

הממ... לא באמת נעלמתי... פשוט עברתי תקופה של עצלנות...

pini-pee

New member
את רואה אותו עושה לך הנשמה?

כאילו יש דמויות שהייתי מוכן, סוזן בגירסת הפורנו הרך של פורום טרי פראצ'ט של תפוז לדוגמא, אבל הספרן?

Athaclena

New member
חוץ מזה שהוא היה שובר לי את הצלעות

אין לי בעיה איתו. אם הוא יצחצח שיניים קודם, כמובן (אבל זה נכון לכולם)

pini-pee

New member
הא כן, מה זו לעזאזל רשימת החייזרים?

זה נשמע כמו איזה שהוא מסדר כזה...

Athaclena

New member
אני אוהבת חייזרים!

פשוט סידרתי אותם לפי האלף-בית. אין שם חייזרים של טרי, אני שוקלת להוסיף אחד או 2.

The Mad Hatter

New member
טכנית,

כל דמות מעולם הדיסק היא חיזר. המ. חשבתי על זה רק עכשיו. זה מעניין...P: מטריד אותי שמכל השמות בחתימה שלך אני לא מכירה אף אחד. או שאין שם את זאפוד/פורד (או שאולי פספסתי?).

Athaclena

New member
אין שם את פורד וזאפוד (../images/Emo23.gif)

כי זה גזעים - alien races. ועדיפות לכאלה שלא נראים אנושיים... יש כמה ממדריך הטרמפיסט (dentrassi אאל"ט) אבל לא אותם. אולי כדאי לי להוסיף vogons? טוב, התכונתי לחייזרים חייזריים, כמו ב-dark side of the sun ו-strata ואת לא מכירה כי רובם מספרים לא ממש מוכרים ( יש מלארי ניבן, דיוויד ברין, מסע בין כוכבים)

Lord bigfoot

New member
חלק מהם זה מאוד מעניין.

כאילו, את אוהבת קזינים. הם נורא אלימים ואני לא בטוח שהם יאהבו אותך. ואני חולה על עולם הטבעת של לארי ניבן, הייתי יכול לצטט ממנו קטעים בצעירותי, כיום או שהזכרון נחלד או שעבר יותר מדי זמן מאז שקראתי את הספר.

למעלה