ידעתי שראיתי כמה שמות מוכרים אבל לא היה לי מושג מאיפה זה היה מברין!!!! הקטעים הכי טובים שלו היו כשהוא היה מספר את העלילה מנקודת הראיה של החייזרים humen sucks
גוועלט, איך אתה לא זוכר? גם הלקוחות שלהם, ה-tytlal, אוהבים בדיחות, ובטרילוגיה השניה מוזכרים גם הbuyur כגזע עם חוש הומור. אני אוהבת את הkanten, אלה בצורת ברוקולי ענקי (!!!), הם חמודים נורא. ואת כל אלה שברשימות כמובן...
אני חולה על ברין וחולה על סדרת הרימום וכל ספר אחר שהוא כתב בערך באותה מידה שאני חולה על טרי פראצ'ט. זאת אומרת שיש לי את רוב הספרים שלו ואני רוצה שיהיו לי את כולם. לדעתי יש לו 2 ספרים בודדים (לא חלק מסדרה) שהם הכי טובים שלו, יותר טובים מסדרת הרימום. את המשחק של אנדר קראתי והוא מעולה, הצל של אנדר עוד יותר טוב, כל השאר נתון לויכוח וקראתי אותו (עד בובות הצללים כולל, ואת הכל באנגלית כמובן). כמו כן קראתי את סדרת homecoming שלו שהיא נחמדה אבל לא באותה רמה שאנדר, וקראתי את הספר הראשון בסדרת alvin maker ומאוד אהבתי אותו ואני רוצה את כל שאר הסדרה, עכשיו. אבל אני לא מכירה אף אחד שיכול להשאיל לי אותה
יש לי את כל סידרה של אלבין במחשב ואני יכול לשלוח לך אם תרצי. והסידרה של בין (צללים) הרבה יותר חזקה מסדרה של אנדר, יותר אפלה. אבל אם את באמת מחפשת מד"ב אפל תקראי את פסי קורפ
pretty please, beg on my knees (יצא חרוז) אם אתה יכול לשלוח לי אותם זה יהיה ממש מעולה. אני אשלח לך את הכתובת email שלי במסר... ברור שהצללים יותר טובים, אני מחכה להמשך הבא לראות מה יקרה. פסי קורפ? שו הדא?