שינוי המדיניות

חיסולים ממוקדים הם מאד מאד יעילים בתנאי וזה

חשוב, בתנאי שהם רציפים ובאים בתור מדיניות שוטפת ולא בתור "תגובות" ספורדיות, מדינית זה אומר, יש לי בנק מטרות, ואני הולך לפיו ולא מפסיק עד שרוקנתי את אותו בנק, זה לא עשינו וזה מה שיפסיק את הקסאמים - לא יהיה מי שירה אותם, לא יהיה מי שיבנה אותם, לא יהיה מי שיבריח את חומרי הגלם/נשקים אחרים, לא יהיה מי שיפקד בשטח, לא יהיה מי שינהיג פוליטית, לא יהיה מי שיתן השראה דתית וסימוכין דתי, אלה מטרות, אותם חייבים להוריד, כמובן אם אי פעם רוצים שתושבי שדרות, הנגב המערבי ואשקלון אי פעם יחיו בשקט.

זה סימפטום תרבותי של אובססיה לכבוד, אובססיה

אידיוטיות וילדותית. אובבסיה שלא מזכה בכבוד, אובססיה שמובילה לאבדון.

למה שצהל לא יפציץ חופשי את עזה ושהחמאס ישב בש

אתם הפלסטינים חשבתם פעם המ היה קורה אם צהל היה מפציץ ללא הפסקה את העם שלכם שיושב בעזה ושהעם הפלסטיני ישב בשקט?? לא נראה לכם נכון? גם אני לא מוכן שהעם שלי ישב בשקט בזמן שמפציצים אותו מבחינתי למחוק את עזה לגמרי !!!!!!!

תרגע, תרגע...אין שום סיבה למחוק את עזה

יש מטרות, הן ידועות, צריך להוריד אותן וזה יספיק.

צריך למחוק את כל עזה היום!!!!!!

עם כל מי שבפנים הם יורים חופשי על אזרחים במטרה על מנת להרוג לאירגוני הטרור לא איכפת במי הם פוגעים ומה גילם?? אז גם לנו אסור שיהיה איכפת לירות ירי מסיבי ללא הפסקה מהים אוויר ויבשה במשך 12 שעות ללא רחמים יש להכות באוייב בכל הכוח עד שהם יתחננו שנספיק מחסנית הכנס בזמנך החופשי אש אש אש אש אש אש אש

מוחמד5

New member
כל מדיניות שנקטו שני הצדדים

נכשלה. ולכן קיום נשמעים יותר ויותר קולות על הידברות ישירה . אני לא מומחה צבאי , אבל בתור אחד שמקשיב למשל לתוכנית רצועת הביטחון בגלי צה"ל, רוב אם לא כל המרואיינים שם (וכולם אלופים במיל) לא חושבים שפתרון צבאי ישנה את המצב.

jwin

New member
אמת.

פתרון צבאי לא ישנה את המצב כי צבא מעולם לא ניצח גרילה-טרוריסטים. החמאס הוא טרוריסטי לגבי ישראל. הוא טרוריסטי לזרמים האחרים באוכלוסיה העזתית וטובח בהם מדי פעם. החמאס טרוריסטי לגבי מי שאינו מוסלמי ברצועה (היו המון כתבות על הנוצרים שחיים שם...) החמאס משליט טרור בחיי האוכלוסיה בכללה ואינו "זוכר" שהוא התחיל מבחירות דמוקרטיות (...נראה מתי יעשה שוב בחירות). החמאס אינו אהוד על המצרים ועל הירדנים. השאלה למה? זו הסיבה שצבא לא ישנה את המצב. בטרור נלחמים עם טרור. -------------------------------- דבר נוסף לכל הכותבים כאן : אני די חדש בפורום ומדי פעם אני קורא קריאות למוחמד שיענה, שיתייחס וכו'. אני לא בטוח שהוא יכול תמיד לענות לכולם, אני לא בטוח שהפורום הוא רק שלו. הוא מנהל אותו. זה אנחנו, כולנו, שצריכים לענות האחד לשני ולפתח תרבות שיחה בין ערבים ישראלים לבין יהודים ישראלים. לשם כך באתי הנה. לשמוע ולהשמיע. לא רק הוא צריך להגיב לכולם. אבל אני לא מייצג אותו. בפורומים אחרים השיח הוא יותר בין חברי הפורום והמנהל מנהל אותו ומכוון אותו ואינו עונה תמיד ולכולם כולם. טכנית זה בלתי אפשרי. בברכה יהודה.

למעלה