בומט, חוץ מזה רציתי לומר לך,
שגם אם חלילה זה נכון והמטפלת צודקת, ותאלצי לוותר "לעד" על העבודה המסויימת שרצית - זה לא אומר שחייך יהיו חסרי ערך, שלא תועילי לאף אחד בעולם, או שלא תוכלי להיות מאושרת. השאלה מה הערך שאת רוצה בו ושהחלומות באים לשרת אותו. אני חושבת שככל שהחלומות שלך קשורים אליך בלבד, ולערכים שאת רוצה לממש בחייך, כך גדל הסיכוי שתוכלי לממש אותם. נניח - "אני רוצה לרקוד" זה חלום שרל מאוד להגשים. את יכולה לקחת שיעורי ריקוד, את יכולה להתאמן לבד, ואת יכולה להנות מהריקוד ומהחוייה של עצמך רוקדת בלי שום תלות באף אחד. "אני רוצה להיות רקדנית מקצועית ולהופיע". אוקי - את זה כבר קשה יותר להשיג, כי את צריכה שלהקה כלשהי תקבל אותך(או לעבוד על הפקת מופע יחיד ולרוץ איתו ולקבל הכרה). יותר קשה, כבר יש תלות באחרים. אבל אפשרי וסביר. (ככל שנתוני ההתחלה שלך פחות טובים - כמובן יותר קשה ופחות סביר בהתאמה. אבל עדיין יש לאן לשאוף). "אני רוצה להתקבל ללהקת המחול הקיבוצית". אוקי... עכשיו זה ממש ממש ספציפי. בלהקת המחול הקיבוצית יש מקום ל-X רקדניות בלבד, וכרגע כל המקומות תפוסים. והם מקבלים רק רקדנים עם יכולות פיזיות כאלה וכאלה... וגם התלות שלך באחרים לשם הגשמת החלום היא מקסימלית: את צריכה שיקבלו אותך דווקא לשם. כלומר - תלויה במנהלי הלהקה ב 100% לצורך הגשמת החלום.
בקיצור, ככל שה"חלום" יותר ספציפי ויותר תלוי באנשים אחרים - כך יש פחות סיכוי וסבירות שתגשימי אותו - ואם תתעקשי על הגשמתו תצטרכי ממש "להתאבד על זה" כדי שיהיה סיכוי שזה יקרה.
השאלה אם יש לך חלומות שהם יותר עניין של איכות ופחות של מדדים חיצוניים ("לרקוד היטב" לעומת "להיות רקדנית בלהקה הקיבוצית")? או אם תוכלי לנסח כך מחדש חלומות שכבר יש לך?