בכל זאת החלטת...
להתעלם מרוב מה שכתבתי, אפילו לא כתבת איזה מקורות ואיזה אופי, התעלמת מהעובדה שלא מעט מהמקורות שהבאת כגון תזונאים - מביאים מידע שגוי כפי שכתבתי - שתזונה צמחית אינה בריאה כלל, ואכילת בשר יכולה לפתור בעיות שונות כגון אי גדילה, מחלות, מחסורים והקרחה (והרשימה עוד ארוכה). כפי שכתבתי אני יכול להביא עוד מידע (לא לך כי זה יהיה מיותר) על אכילת בשר, ואני אעשה זאת כפי שכתבתי - וגם מזה בחרת להתעלם. אני בטוח שהתזונאים האלו שהיית אצלם לא עשו מחקרים מדעיים בעצמם, ועד עכשיו את מסרבת לכתוב בכלל מאיפה המידע שהבאת ועל מה הוא מתבסס (ידע קיים). אז כפי שכתבתי, הידע הקיים הוא שתזונה צמחונית היא פוגעת, ועלולה לגרום לבעיות בגדילה, תזונאים רבים לא ממליצים כלל על תזונה שכזו, ורצוי למנוע את זה מהילדים בכל דרך אפשרית. כמובן שגם בלינקים שהבאתי - הסתכלת רק על מה שנוח לך להסתכלת ואני בספק אם בכלל קראת אותם, ואחרי זה הטעת פה עם המידע שכתבת עליהם. מההודעות שלך בדיוק הראשונה - כתבת כי למיטב ידעתך רוב האנשים שמתעסקים בזה ממליצים על אכילת בשר, וכתבת על פי המדע - כאילו ההאנשים האלו עשו מחקרים בעצמם, ובכל זאת את כן מסרבת להאמין למקורות שכן השיגו תוצאות מהוצאת בשר מהתפריט, ובדיקת העיכול של הבשר. ואת עוד כותבת "מדגישה את מילה "מדע", להבדיל מכל מיני מרפאים העוסקים בשיטות שלא הוכחו מדעית" ומכאן הקורא הממוצע מסיק שרוב הגופים עשו מחקרים מדעיים (כל התזונאים שהיית אצלם,אני בטוח שהם מקבלים כספים מהמדינה על מנת לעשות אתך הניסויים ולספק לך את התוצאות) והביאו את המידע התזונתי על הבשר. זה לא מרגיז אותי שדיברת איתם, ואין לי בעיה עם זה כלל, אני עדיין לא מבין על איזה ידע קיים הם מתבססים, ועל איזה מחקרים מדעיים את מדברת. ההודעה שלך מציג שיטות מסויימות כהזויות לחלוטין, בעוד המדע המתקדדם שעושה ניסויים- הגיע למסקנות שבשר זה בריא, ושום בנאדם לא עם אינטלגנציה סבירה, נמוכה או גבוהה, אין שום יכולת להבין מהודעתך אפילו כי יש בכלל גופים מקצועיים שבדקו את הנושא והגיעו למסקנה שבשר אינו בהכרח בריא או לא בריא כלל, אלא שכל הגופים שהגיעו למסקנה הזו - לרוב עוסקים בשיטות הזויות שלא נבדקו כלל. מכאן את ממשיכה ומאשימה אותי בדמגוגיה, כאילו ששאר ההודעות כאן לא קובעות עובדות כלל לדוגמה: "אפשר לנהל תפריט בריא מאוד שמכיל בשר", וכמו שכתבתי - הדיעות כאן אכן חלוקות, ולאחר שאלפקה כתבה את הודעה, אני והאדם הפשוט באנו להראות שיש גם דיעה אחרת ולא באתי להגיד שאני צודק ואלפקה סתם מקשקשת בשכל. עם זאת את החלטת לבוא ולהחליט כי מההודעה שלי קורא ממוצע לא יכול להבין כי הדיעות חלוקות למרות שההודעה שלי ושל האדם הפשוט באו לאחר הודעה שכתוב בה כי כן ניתן לנהל אורח חיים בריא עם אכילת בשר. בגלל שהעולם לא בנוי בצורה כזו שהגולשים מאמינים רק להודעה האחרונה שהם כתבו, אז אני לא מבין על איזה דמגוגיה והמצאת עובדות את מדברת. בנוסף בגלל שאת לא מאמינה בשיטות מסויימות, קבעת כי אין לדברים שכתבתי שום מקור או תמיכה, כאילו הרגע המצאתי אותם, ושוב אני חוזר, יש מקור מידע אמין יותר שהוא מיטב ידעתך, והאנשים שפנית אליהם שמתבססים על "הידע שקיים" (שעדיין לא ברור לי מאיפה הידיעה שרוב האנשים שמתעסקים בזה ממליצים על אכילת בשר, ומה זה בכלל ידע קיים ואיזה מחקרים מדעיים). ההודעה שלך שבאה לאחר ההודעה שלי באה להפריך את מה שכתבתי ולהוציא אותי שקרן ודמגוג גרידא. ועדיין את ממשיכה להתייחס רק לחלקים שנוח לך לענות עליהם - ומאשימה אותי בדמגוגיה.