שינוי רישום בטאבו: מה הם רוצים מהחיים שלנו?

אפרת12

New member
שינוי רישום בטאבו: מה הם רוצים מהחיים שלנו?

אני מקוה שזה הפורום הנכון. אם לא - אשמח להפניה למקום הנכון: יש לנו בית שקנינו לפני קרוב ל-6 שנים. רשום על שמנו בטאבו - נראה שהכל בסדר. לפני למעלה משנה קיבלנו איזה מכתב, אני אפילו לא זוכרת מאיזה גורם, על רישום בטאבו, על חברת מרמנת שמבצעת את הפרוייקט. לא הבנו מה הם רוצים ומה קפץ עליהם. שלחנו את המכתב לחוות דעתה של עורכת הדין שטיפלה בקניית הבית, אבל (אולי בגלל שהתה מאוד חולה אז) לא קיבלנו שום תגובה ממנו והמשכנו בחיינו. באיזשהו שלב מרמנת התעקשו לבוא למדוד לנו את הבית. אז נכנענו. אח"כ קיבלנו דרישה לתשלום עם עוד הנחיות להביא להם כל מיני דברים. עדין לא הבנו מה הם רוצים מהחיים שלנו ומה עשינו לא בסדר. ניסינו להתקשר אבל לא היתה תשובה. בסוף שילמנו, אבל לא הבאנו שום דבר. לפני כמה שבועות קיבלנ מכתב מממ"י שמבקש מאיתנו להסדיר את הרישום. התקשרנו שוב למרמנת, הפעם יותר בעקשנות (הודעות שהשארנו לא זכו לתגובה, כמובן). בסופו של דבר הסתבר לנו שאנחנו צריכים להביא את המסמכים - להתיצב (שנינו) אצלם ולפתוח תיק. כמובן - לשלם עוד כסף. מישהו יודע מה זה הסיפור הזה? למה בית שרשום בטאבו צריך להיות רשום שוב? למה צריך לשלם שוב ושוב ושוב? (אני יודעת שאני יוצאת אהבלה מהסיפור - אבל אני פשוט רואה בזה רדיפה של אזרחים שמנסים להיות בסדר)

shlomi993

New member
נראה לי שמדובר באי הבנה מצידך.

לא כל כך ברור. ייתכן שבעבר הרישום היה רק בחברה המשכנת ולא בטאבו וכעת מבקשים לרשום בטאבו ממש. אם היית מצרפת קובץ עם הרישום הנוכחי ניתן היה לענות לך ביתר ודאות.

אפרת12

New member
מה זה החברה המשכנת?

ובכל אופן - קנינו את הבית מיד שניה, ויש לנו אישור על רישום בטאבו על שמנו.

shlomi993

New member
כפי שציינתי- העובדות לא ברורות.

ייתכן גם שהמדובר במבצע היוון. על כל פנים- אם אין ברצונך לצרף לשאלתך קובץ ובו אישור הרישום בטאבו (כשהפרטים המזהים מחוקים) - לא ניתן לענות לשאלה ומומלץ לגשת לעו"ד עם כל החומר על מנת לקבל ייעוץ מסודר.

למעלה