שיניתי כינוי

תתחדשי...

ובקשר לבלוג שמחקת... אל תדאגי, אני לא אתפלא אם עוד כמה זמן תחזרי לכתוב כמו גדולה... בסה"כ, בשורה התחתונה, את בלוגרית. ומשום שכך הכתיבה עוד מעט זמן תהיה פתאום חסרה לך... (ואני מדבר מנסיון P-: ) בכל אופן, באמת שינוי מרענן... הכינוי הקודם היה באמת חלש... תתחדשי!

ayala26

New member
אני דווקא מעדיפה כינויים

ולא שמות שמות מלאים (מה גם שזה עדיין לא אומר בהכרח שהם אמיתיים וגם מה זה משנה בכלל?) שם ושם משפחה זה מעניין פחות (לא שהכינוי שלי כל כך מעניין) וגם אם בתרגיל שיווקי מדובר אז כינויים נזכרים יותר. אבל בהצלחה בדרך החדשה.

אולי את צודקת

לי באופן אישי יש חיבה לכינויים, במיוחד הכינויים שקיבלתי בצבא. זה היה כמו לקבל אות גבורה, רק החיילים האהובים ביותר זכו לכינויים. רק מה לעשות, הפנטזיה הרטובה שלי היא להפוך לאדומה בפורום. אם כל מה שצריך לעשות זה לעבור לכתוב בשם אמיתי, אז ילה, לא צריך הרבה כדי לשכנע אותי.

כן, בחיי תכנסי ותראי.

זה די מצחיק, כי בפורום של פירסום היית מצפה שיאדימו רק את מי שעובד בתחום, אבל לא. מסתבר שהם החליטו להאדים את מי שמזדהה. בשבילי זה טוב, כי אם הם היו מאדימים רק את מי שעובד בתחום, אז לא היו מאדימים אותי.

פגעסוס

Well-known member
מזל טוב (6 ימים אחרי)

לי אישית קשה להחליט בין השם המלא לכינוי האהוב אז מחוץ לתפוז אני משתמש בשם המלא ובתפוז אני פגעסוס (והייתי פגעסוס עוד לפני התרגום של גילי בר הלל). מה שכן, כשכותבים בשם מלא זה מגניב כי אחר כך מחפשים את עצמך בגוגל ומקבלים המון תוצאות...

כן הממ... גוגל

המון תוצאות.. אני חושבת שיותר אני לא אחפש את עצמי בגוגל, כי אני אקבל המון תוצאות, ואזכה לצפות ביותר מידי שטויות שכתבתי.

למעלה