שיניתם את עיצוב האתר, מ ד ה י ם

sarit29

New member
רעיון טוב מאוד והאמת שדיברנו על זה

את הביוגרפיה כתבתי בנשימה אחת אמנם לקח לי כמה ימים אבל הכל נעשה בשוונג אין ספק שכבר מהרגע הראשון היה ברור שזה אינו התוצר הסופי אלא רק בא לספק מידע מפורט עד כמה שיותר. בגלל שאלירן מגיע הביתה רק אחת לשבועיים ובגלל שהמחשב שלי בבית היה מושבת תקופה ארוכה, זה התעכב. הרעיון הוא באמת לערוך את זה לפי תקופות או לפי נושאים חיים אישיים וקריירה וכמובן לשבץ תמונות שיוסיפו עניין וצבע. אני שמה לב שאת מאוד יצירתית בכלל יש אנשים יצירתיים בפורום הזה גם אפרת שנתנה את הרעיון של השם לאתר וגם השם הקודם גלי חזקה מהרוח. זה ממש כייף שכל אחד מעלה רעיונות לשיפור וייעול עד שהאתר הזה יהפוך להיות רשמי כמובן. אני יכולה לומר בשם גלי ובשם מנהלה האישי ששניהם ממש נפעמים מכל הנעשה פה.

hilali1

New member
דיברתי עם אלירן לגבי עוד רעיונות

ובכולופן בקשר לביוגרפיה חשבנו שאם תוכלי לחלק את זה לציוני דרך משמעותיים בחיה של גלי, או לפי האלבומים או לפי מה שבא לך ואז זה יהיה קריא יותר. אני לא יודעת אם אני מאוד יצירתית, פשוט נדמה לי שבעזרת כמה דברים קטנים שאני אעזור לאלירן לעשות האתר יהיה הרבה יותר יפה, והרבה יותר קריא ונעים למשתמש. ואני מודה לאלירן על שיתוף הפעולה.

בקשר לרעיונותייך...

כמו ששמת לב הוספתי כפתורים של "הוספה למועדפים" ו"הפוך לעמוד הבית". כמו כן יש עמוד "תודות". עכשיו אני זוכר שהיו עוד 2 רעיונות: 1. בקשר לכתורות(שאמרת שאת תעבדי על זה) ועוד אחת שאני לא זוכר...(תזכירי לי
) וחברה באמת, אמרתי לשרית ורובי המון פעמים, הארות בקשר לאתר ממש לא פוגעים בי, להפך לי מאוד חשוב שתתנו לי רעיונות והארות, זה רק לטובת האתר. רק שימו
יש דרך להגיד דברים...

hilali1

New member
לא הסתכלתי אני אבדוק

אני עובדת על שאר הדברים שדיברנו...

למעלה