שיעור הרכיבה!!!!!

talkk

New member
שיעור הרכיבה!!!!!

טוב, מאחר והשרשור הקודם כבר עבר עמוד, אז החלטתי לפתוח חדש.... וגם כדי שישימו לב להודעה שלי... ברור! אני אתחיל (כמובן): היום היה השיעור הראשון שלי בלי מדריך!!! הגעתי לחווה ב-5 וחצי ככה, ושאלתי את ישי (המנהל) על מי אני יכולה לרכב. הוא שאל אותי את מי אני רוצה, ואני עניתי, שעל קפוצ'ינו, הסוס שאני הכי הכי אוהבת! סבבה, הלכתי למצוא את האוכף+הראשייה. מצאתי את האוכף, ואני מסתכלת, ורואה שהראשייה שלו בלי מושכות, וואלה יופי! חזרתי חזרה (דרך ארוכה מאוד...) ואייל החליט ברוב טובו לעזור לי. הוא מביא לו את הראשייה של ג'קסון, והפלא ופלא, הראשייה לא עולה על הראש הענקי של קפוצ'ינו חחח. אז הוא הלך והביא ראשייה אחרת. איכפתי, ויצאתי למנז'. איציק וקובי, היו שם עם הסוס שלהם (שעדיין אין לי מושג איך קוראים לו) והם מתכננים לקנות עוד אחד, כי כל פעם יכול רק אחד לרכב עליו, ואז מתחלפים... במנז' השני היה שיעור, אז אסור היה לי לרכב שם, ונכנסתי למנז' הגדול עם איציק, והסוס שלהם וקפוצ'ינו. עשיתי שני סיבובי הליכה, טרוט, סללומים, נחש, מעגלים בטרוט,קאנטר, ובסוף גאלופ מהיר, בטיל!!!!!! זה היה ממש מהר, והיה כיף, וירדתי, והורדתי ציוד, ולא הצלחתי לסגור את המנז'... חחח זה עם מן כאלה צינורות ברזל, וכל פעם אני לא מצליחה לסגור את זה, אז ביקשתי מקובי שיסגור את זה... חחח חלשלושית שכמותי... וכשבאתי להחזיר את קפוצ'ינו, הוא התחיל לצהול שמה, ואיים, כי הוא לא מסורס, והוא עמד לי שמה, ואני מושכת וזה, ושנים הוא צוהל לי, וזה עצבן אותי!!!! והיה נחמד ביותר בשביל פעם ראשונה בלי מדריך... וקובי ואיציק בהתחלה לא הבינו מה נתקעתי ככה להם באמצע האימון, אז הם תחקרו אותי מה אני עושה, וכבר חשבתי שלא יתנו לי להיכנס חחחח... בסוף יצא שהם התרשמו מהעובדה שאני עושה שיעורי חזרות... חחחח מרשימה אני!! טל

טוי בוי

New member
יש לי טרמף לחוה!

בימי שני!!! עכשיו אני בחווה 3 םעמים בשבבוע!!! 1איזה כיף!! אני ירכב על רקסי פעמיים! ממש כיף! אאני גאה בעצמי על סידור הטרמפ! אני עושה לעצמי בושות חבלז! חחח אני מדברת עם אנשים פתאו משום מקום...חח כזה אפשר טרמף לחווה ביום שני..חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא היה בדיוק כך אבל זה בכל זואת היה דומה...חחחח

talkk

New member
אני עומדת להתעלף!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו אני כזה יורדת למטבח, ווהורים שלי אמרו לי שרשמית קונים לי סוס/ה!!!!!!!!! הסוס יהיה בן 4-6, והמדריך שלי יאמן לי אותו בהתחלה. הוא יהיה בפנסיון כזה שאני באה לרכב עליו לפחות 3 פעמים בשבוע (אבל אני אבוא כנראה 5) והשאר מוציאים אותו ולא רוכבים עליו! רק אני רוכבת עליו!!!!! וההורים שלי הולכים להשקיע בזה...וואי... את כל הסידורים האפשריים... אבל עכשיו אני צריכה לחכות כמה חודשים עד שימצאו לי סוס, ליתר דיוק, עד שהמנהל (ישי) יחפש לי סוס, ווטרינר יבוא לבדוק אותו, ואז אני אבוא לראות אותו, וחברה של אמא שלי שמתעסקת בסוסים כבר 20 שנה תבוא איתנו לראות אותו, ורק אז, אני אקנה אותו ואתחיל לאלף אותו. אנחנו לא קונים סוס הכי מאומן עם עבר מרשים. אני אבנה לו את העבר הזה. אני אאמן אותו! אחרי שהמאמן שלי יתחיל חחחחח.... למי שיש סוס כאן, גם אתם חיכיתם כמה חודשים כדי שימצאו לכם סוס? תוך כמה זמן מצאת את מבוקשכם? אני מ-ת-ר-ג-ש-ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טל

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

איזה כיףף לך!!!....... מזל"ט! *מקנאה* גמאני רוצה סוס!

טוי בוי

New member
../images/Emo102.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifחח כלבה!!!

לא פייר...חח תהני! דרור יכולה לתת לך הרבה טיפים... היה לה בערך אותו סיפור עם הסוס שלה...

צדק8

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב

כיפלך !!!*מתרגשת בשבילך* לפני שאת קונה סוס תבררי על ההורים שלו דבר ראשון. אני מאז שנולדתי מחכה שיקנו לי סוס...זה לא יקרה כי אני אקנה סוס מהכסף שלי ולא משל ההורים שלי.. ביום שיהיה לי מספיק כסף לקנות ולדאוג לסוס אני יודעת שאני אוכל לדאוג לו

serdonix

New member
לי היה בערך את אותו הסיפור....

אני דנה - סרדוניקס.. בת 13 מאודים... חליתי בסרטן באפריל ובגלל זה ההורים שלי השתכנעו שמגיע לי סוס... עכשיו אני בריאה ויש לי סוס מדהים!!!!!!! בעיקרון המאמן שלי (וסילי..) מצא אותו.. ניסיתי 7 סוסים עד שמצאתי את בובי!! התחלתי לחפש סוסים ביולי - כשהבראתי, ובאוגוסט - סוף אוגוסט מצאתי אותו וקניתי אותו.. אני רציתי סוס מאז שאני זוכרת את עצמי.. ורק באפריל הסכימו לי וביולי כשיכולתי לרכב התחלתי לחפש... מקווה שעזרתי..

PiKolulo

New member
איזה שווה!

אם אפשר לדעת איזה סרטן היה לך?! (גם לי היה...אולי נמצא נושא לשיחה?! חח..לא מצחיקק)

serdonix

New member
חח =)

אני דנה.... אני בת 13.. ואני רוכבת באודים...!! היה לי סרטן בצוואר, {בבלוטות הלימפה..} היה לי ממש מזל כי זה היה רק בצוואר ורק בבלוטה אחת, תפסו את זה בזמן עברתי ניתוח ו2 טיפולים כימים ועכשיו בזכות זה קנו לי סוס!!! מה הסיפור שלך??

PiKolulo

New member
מממ...

היה לי גידול סרטני ברכף הרגל.....וכרתו לי את הבוהן..כאילו יש לי כרגע חצי בוהן.....זה מעט מגעיל אבל חיים עם זה ולא ממש שמים לב... וזהו: ) היה לי גם התפתחות של סרטן בעור אבל עצרנו את זה בזמן...: )

אממממממממממממממ

לא חיכיתי חודשייייים! כי יש לי מאמן שדי בתוךך הקטע של העסקי סוסים.. כאילו הוא בקשר עם המון חוות והוא יודע על מלא סוסים שמוכרים.. וישר שאני ואבא שלי באנו אליו ואמרנו לו שהחלטנו לקנות סוס בחופש הגדול (וזה היה בתחילת חודש מרץ ככה שבאנו אליו אפילו לפני-בפברואר) אז הוא אמר לנו שיש לו בדיוק סוס למכירה (ג'ימי זה שכפיר מתחרה עליו) ויום אחרי זה הלכנו לראות אותו למרות שאמא שלי אמרה שנקנה רק בחופש הגדול... וכמה ימים אחרי שראינו תסוס הזה המאמן שלי אמר לי על עוד סוס (אפולו) והוא אמר שהוא יותר טוב ועם יותר פוטנציאל והוא גם כבר יודע לקפוץ והכול והלכנו לראות אותו ורכבתי עליו... תוך חודש כבר קנינו אותו... אממ זה היה די מהיר.. כאילו מצאנו סוס די מהר.. ו-2 הסוסים האלו שהיה לי אפשרות היו מעולים... אבל אצלי המאמן לא רוכב על הסוס ולא רכב.. אם היינו לוקחים את ג'ימי הוא היה רוכב עליו כמה חודשים כי ג'ימי לא ידע כלום אז.. הוא בקושי ידע לקפוץ איקס.. אבל אפולו היה כבר די מוכן מהקפיצות למרות שהוא היה מפיל די הרבה ולא היה לו טכניקה בגרוש... בהצלחה לך עם הסוס!!! אם יש לך מדריך שדי בתוך הקטע של הסוסים והוא מטייל בין החוות תמצאי סוס טוב די מהר.. למרות שבארץ קשה למצוא סוס טוב עם אופי טוב ויכולות..

talkk

New member
טוב, עוד שאלונת...

מצטערת על המלללא שאלות, אני נורא מתרגשת... גם את התרגשת ככה כשהסכימו לך לקנות סוס??? טוב, הקיצר, היום קיבלנו את רשימת הדברים שצריך לקנות לו (חחח העניינים מתקדמים מהר..., רק הסוס יגיע עוד חודש
) והייתי רוצה לשאול אותך אם חסר משהו, כי ז"א, אני הסתכלתי ולא נראה לי, והייתי רוצה לדעת אם כל מה שרשום כאן נחוץ?? גם את קנית את זה?? 1.אוכף (דההה). 2.ראשיית רכיבה (גם כן דההה). 3.ראשיית בית (דההה פעם שלישית, טוב די). 4.קובן. 5.מברשות. 6.חבל הולכה. 7.עוד איזה חבל אחד... 8.מנקה פרסות. 9.מגנים לרגליים. 10.ביטוח. 11.פנסיון מלא. 12.בדיקות וטרינריות. זהו! טל

Vintage Queen

New member
שמיכה

מברשות למיניהם אם את רוצה אז קטרן (ככה כותבים את זה!?<) לפרסות.. מגנים ויש עוד מלא פיצ'פקעס אני בטוחה שכשתהיה בחנות ציוד את תיקני יותר ממה שנראה לך!

OHIO

New member
שכחת חומרים לטיפול וכאלה...

אבל... קונים את זה עם הזמן לא צריך הכללל בפעם אחת

Vintage Queen

New member
אבל הטיפול

את מתכוונת לטיפול ספציפי כי אם כן אז חייבם לחכות לראות איזסה דברים הסוס צריך אם ישד לו גרדות אז צריך משחה נגד זה ובעיקרון תמיד טוב שיהיה לך ערכה ראשונה בתא בחווה אבל אני בטוחה שלחווה עצמה יש אז זה לא כאזה דחוף באמת עם הזמן הכל יהיה לך

TauraMan

New member
כמובן..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

שאת האוכף, ראשית עבודה, ראשית בית, קובן ומגנים קונים רק אחרי שבטוח את נשארת עם הסוס, לא מתאימים סוס לאוכף, אלא אוכף לסוס...

talkk

New member
אויש חחחח שכחתי...

כן, שכחתי שמיכה... וברור שקונים את זה אחרי הסוס, חשבתי שזה ברור, אבל אנחנו לא עשירים כמוכם (כנראה
) אז אנחנו מתכננים את כל מה שנקנה לפני, כדי שלא פתאום יפילו עלינו את כל מה שצריך לקנות לו... למרות שאמא שלי חשבה שזה יהיה יותר יקר, וחשבה שיהיה יותר (היא לא מבינה גדולה בסוסים)... ומשחות וטיפולים רפואיים, זה אני ממש לא יכוטלה לקנות מראש גם אם רציתי... כדאי שאני קודם אכיר אותו/אותה... וחשבתי על שם, למרות שבד"כ אני משנה אותו אח"כ, כי צריך שהוא יתאים לסוס, אבל אני תמיד חושבת על לפחות אחד... גריז! נחמד, לא? יש לי עוד כמה, אבל הם יתאימו יותר אחרי שאני אראה אותו... טל

למעלה