שיעור הרכיבה!!!!!

את תראי בעצמך שאת תהיי

בחנות מה את צריכה לקנות.. צריך גם חומר נגד זבובים.. או קובן מגבת.. ושמן וסבון אוכפים.. פולידין חובה... קוביות סוכר שיהייה לך בתא.. אני גם קניתי חבל ושוט לונז'.. פפפ שלא נדע מצרות עד שבחרתי את השם.. חחח קראו לסוס שלי בנג'י פעם... וזה שם מגעיל... וכמה רעיונות הביאו לי.. בסוף בחרתי את אפולו.. ששי נתנה לי
ד"א גם הטרו זה שם ממש יפה!

talkk

New member
דרור!!!!!! תיכנסי!!

ותעני לי! עכשיו כשבטוח קונים לי סוס/ה... יש לי מספר שאלות.. 1.כמה זמן חיכית בשביל מציאת הסוס? 2.באיזה גיל קנית אותו? 3.מי אילף לך אותו? 4.באיזה מצב קנית אותו? 5.היה לו עבר מפואר? 6.באיזה סוג פנסיון הוא? 7.כמה פעמים בשבוע את רוכבת עליו? 8. תספרי לי קצת על כל תהליך הקנייה של הסוס.... תודהההההההההה ענקיייייית!!!!!!!!! טל!

talkk

New member
תתעלמי מההודעה שלמעלה...

חחח עד שאני כתבתי את השאלות, את כבר ענית לי.... בכל מקרה, אם יש שאלה למעלה שלא ענית לי עליה בהודעה לפני זה, אז את מוזמנת לפרט עוד...

אממ טוב אז אני עונה על השאלות

שלא עניתי עליהן.... אממ אני לא יודעת תגיל המדויק שלו... אבל מה שכן.. המנהל חווה כתב שהוא בן 3-4... אבל הוטרינרית אמרה שהוא בן 5.. אז אני מניחה שהוא בן 4 וחצי-5 עכשיו... אממ הוא היה סוס בית ספר שם.. אבל זה היה בזבוז כי הוא סוס עם פוטנציאל וגם ככה לא כולם הסתדרו איתו שם כי הוא נורא חזק והוא גם גבוה מאוד... קניתי אותו במצב שהוא היה שמן פשוט ובלי שרירים בכלל הוא לא היה חטוב ומנופח כמו שהוא עכשיו.. אממ היה לו הרבה פרוות חורף והוא היה מטונף.. וגם יש לו 2 פטריות שעוד לא עברו לו מאז! שהוא כבר חצי שנה אצלי.. חוץ מזה היו לו גם רקבונות בפרסות וגם הרעמה שלו הייתה מאוווד ארוכה.. קיצרר עשיתי לו מהפך... ממש לא היה לו עבר מפואר.. הוא בקושי התחרה.. הוא התחרה במטר איזה פעם-פעמיים אבל לא הלך לו משהו איתם.. והוא לא זכה בתחרויות איתם.. אני רוכבת עליו 4 פעמים בשבוע אבל זה בגלל שהחצי פנסיון שלי בחר לרכב רק פעמיים כי הוא לא יכול יותר מזה.. ואני בחווה 5 פעמים בשבוע כי מישהו צריך לטפל בו ביום חופש.... אממ אני עושה עליו חצי פנסיון.. משלמת 875 ש"ח בחודש והחצי השני משלם גם ככה.. אולי פחות.. וחוץ מזה יש את הקטע של הביטוח על הסוס, פירזול וכל השאר... אמממ בעיקרון שהמדריך שלך מוצא לך סוס... את צריכה לרכב על הסוס כמה פעמים כדי להרגיש אותו וגם לקפוץ איתו איזה מטר+ בשביל לראות איך את מסתדרת איתו ואם הוא לא ממש יודע לקפוץ אז לפחות לראות איך הזינוק שלו ואם יש לו קפיצה טבעית או אם את רואה שהוא מנסה לא לגעת במכשול ומשתדל... אמממ תסתכלי גם על המבנה שלו פחות או יותר כדי לראות אם הוא בנוי טוב... למשל אם הכתפיים שלו(החלק האחורי של הכתפיים) בולט סימן שלסוס יש כתפיים רחבות מה שמאפשר לו תנועה חופשית מעל המכשול.. כלומר לקפל את הרגליים גבוה... אמממ חשוב שלסוס גם יהייה אופי טוב...ואחרי שאת רואה שאת מסתדרת עם הסוס אז צריכים לעשות לסוס בדיקת וטרינר שזה חובה... ואם הוא עובר את הבדיקה אז סבבה זה השלב האחרון והוא כבר שלך..

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

איזה כלבה כ"כ מהר קונים לך סוס אני מקנאה נואשות!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך כיף לך אני רוכבת כבר ארבע שנים ואין לי סוס רק בעוד מאה שנה שאני אהיה בת אלף ועבוד מלא רק אז יהיה לי בטח חצי מהסכום שצריך ואז אני אצטרך לעשות חצי חצי אבל לא יהיה לי איכפת וואי כ"כ כיף לך מזל טוב חמודה הנקמה תבוא לדלת ביתך בקרוב או שמא לומר האחוזה סתם הכל ברוח טובה מזל טוב

PiKolulo

New member
איזה כייף לך!!

הלוואי שהיו לי הורים כאלה! אני כל יום מבקשת סוס והתשובה תמיד "אין לנו כסף לשטויות שלך.." בעעעעעעע כייף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך! תקראי לו מיצי:)

איזה כיף לך!!! רעה../images/Emo12.gif

גם אני רוצההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב לך ותהני עם הסוס החדש שלך!(רעה
)

יום שני בחווה

היה די מתיש באתי קצת באיחור כי היה פקק בגלל תאונה (יופי כמובן המזל הרע ביום שלי) וזה מזה לא נעים כי פעם שעברה איחרתי ואמרתי שפעם הבאה אני אבוא רבע שעה לפני ויצאתי במיוחד בשלוש וחצי (השיעור שלי בארבע). איכפתי בשיא המהירות את ונוס וויתרתי על מונטה(אני לא מאמינה) עשינו טרוט מעגלים לרדת מהמגרש ל2 מטר קאנטר שינוי כיוון השיעור היה די סוחט וונוס סחטה לי תיידים. אח"כ שחררתי חגורת בטן והוצאתי את הרסן והלכתי לעזור בשיעור של העיוורים וצעקתי E נשמעתי כמו חמור. אה ולפני נכנסו תא של הסייחה ואיזה חמודה כשיצאנו היא עשתה קאנטר בתא וקצת באקינג היא כ"כ ממי ופרוותית כמו כבשה. ואח"כ עזרתי בעוד שיעור של ילדים והייתי אמורה לעזור ולהמשיך לטפל בשאר הסוסים וברסנים אבל בגלל המבחן באמנות הלכתי מוקדם. וזה עיצבן אותי שלא נשארתי הסוס החדש מדהים יש לו בקצוות של הרעמה והפוניאדום כזה בורדו. ובגלל שהלכתי מוקדם לא הספקתי *להצטלם עם ונוס *לתת תפוחים *להיות עם הסייחה

טוי בוי

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo60.gif../images/Emo1.gif

יום עמוס! סימתי ללמוד ב-2 וחצי בתאי לליאור (הטרמפ) בסביבות 4 רבע ל4... ואז ישבתי לו בבית...התנחלות! ילאהה התנחלות!...חחח סתם...חיכינו לאמא שלו שתבוא..ואז סיפרתי לו על החתולים שלי...בגלל שיש לו חתול מדהים!
אבל גם כן...שמות של חתולים...נושא לשיחה...עדיף על לעמוד שם כמו גולם. ואז אמא שלו הגיע.. והגענו לחווה בסביבות 4 וקצת.. השיעור שלי היה ב-6 וחצי...היה לי ממש משעמם! לפחות רוי היה שם! היתה לי חברה! וגם לורה! אז היה מענין! רק חבל שהם לא מסתדרים...חח צריכים הכרות... ואז איכפתי את רקסי ורכבתי והיה מעולה! ממש שיפור מלפני שבוע! ממש ממש ממש טוב! מצוין!אני לא יתחרה ב-1.11 כי רנה רוצה להוצי אותי ל-א' כבר...שיט. וגם רנה לא תהיה בשבוע הבא בגלל שהיא יוצאת לטיול של 5 ימים עם הטנסים של החווה! דיקסי, ברמון, נץ ועוד איזה אחד...כן כן יש לנו סוסי וסטררן בחווה...והם מדהימים! בקיצור לא נהנ מוכנות...רררררר. זה יוצא מצוין! כי אני רוצה לצאת לטיול עניבות שלנו ב- 1.11....בצופים! ואני יצא לתחרות של 15 אז מה איכפת... וזהו היה מעולה! ממש טוב ואני ממש מרוצה! הצלחתי לשבת על רקס בטרוט ישיבה! ורנה אמרה לאבא שלי שאני מתקדמת מהר...(אחרי שכל העולם אומר לי שאני קשת קליטה! אז היה לי מוזר..ח.חחחח) וזהו!

טוי בוי

New member
וגם קלטתי שאם טוי בוי היה נוחת עלי

מילימטר יותר גבוהה לא היתי םה היום...מפחיד! למי שלא מקיר תסיפור... רכבתי על טוי היה שיעור קפיצות והיה ממש טוב זה היה מסלול ממש כיפי ובאוקסר אחד הוא סירב ונפלתי על הגב והפלתי את ממכשול עם הכסדה שבעצם כולה נקרע והשתשפה בגלל זה! ואני לא הרגשתי...זה היה בידיוק אחרי יומים שקנתי את הכסדה! ואז עלי עליו שוב... באתי לאוקסר והוא סירב..(אתם רואים...טעות לעולם חוזרת זה משפט שגוי!! חחח) ובזמן הסירוב הוא החליט לקפוץ ואני שהיתי כבר חצי ברצפה נפלתי שוב על הגב אבל מעבר למכשול מבלי להפיל אותו וטוי בוי קפץ ונחת לי קצת מתחת למפתח הלב...באיזה 5 מילימטר!!!!
וכן היה לי סימן של פרסה במשך שבוע...
אני ראתי אותו נוחת עלי...

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif יאא, איזה פחד...

לפני כמה זמן זה קרה? בכית? ומה ההורים שלך אמרו על זה?

טוי בוי

New member
לפני חודשיים...משהו...כזה...

בכיתי מאוד! לא הסכמתי לעלות...לא ממש כאב לי בהתחלה היתי ממש מבוהלת! בכיתי בגלל הבהלה!!! ההורים שלי מודעים לסכנות...אז לא ממש אמרו....

למעלה