שיעור לילי

• פותח הנושא chi12
  • פורסם בתאריך

chi12

New member
שיעור לילי

לכבוד חזרתי לפורום לאחר שלא כתבתי הודעה מספיק זמןXD מה חדש? מה לא? ומה אי אפשר לעשות בזמן הלימודים?

chi12

New member
אני מקווה שזה ישרה פה אוירה טובה

צריך אותה בעקבות האבל הגדול על החזרה ללימודים...

chi12

New member
*שירשור לילי

הבי"ס משפיע עלי קשות! הרגע גיליתי שאני חולת בי"ס נואשת לתרופה, יש לכם תרופה למחלה הזאת?

Yuske

New member
נראה לי שחופש

זו התרופה הכי טובה^^ תחי החופש!!!! שמחר זה היום האחרון לחפש"ש:\... אבל אולי אני נפגש עם המפקד הראשון שלי (מתוך 4) בעזריאלי אז כנראה יהיה ממש נחמד^^ ואז יום רביעי אני אחזור לצבא:\...(איכסה מדים) אעשה טופס טיולים וכאלה, אצטלם עם חברה ואז אחזור הבייתה ליום נקיונות מטורף...וחם מאוד... ואז יום חמישי אני בא, מסיים טופס טיולים אם צריך ואז שתיית שחרור ואז מפגששחרור בעזריאלי (אה אגב אתם מוזמנים אם אתם רוצים) ואז זהווווו הבייתה^___^

"קשרים אפלים" - בלעדי לגולשי ../images/Emo43.gif

בלעדי! הקרנת בכורה חגיגית לגולשי אתר תפוז ואתר FLIX לסדרה החדשה "קשרים אפלים" אשר תשודר בערוץ AXN. על הסדרה: הסדרה עוסקת ב-ויקי נלסון, בלשית במשטרת טורונטו שמאבדת אט אט את ראייתה ומחליטה להתפטר מתפקידה ולפתוח משרד חקירות פרטי. חקירה מסתורית מובילה אותה אל רצח מזעזע המבוצע על ידי כוחות על טבעיים. בזירת הפשע היא נתקלת בהנרי, סופר ומעצב צעיר ביום וערפד נאה בן 450 שנה בלילה הניזון מדמם של פושעים. ויקי והנרי מתאחדים למאבק נגד כוחות הרשע ומתמודדים מדי שבוע עם מבחר מגוון של רוחות, מכשפים, ושדים שונים ומשונים. אל השניים מצטרף הבלש, מייק סלוצ'י, חברה לשעבר של ויקי, שעוזר להם במצוד אחר רוצחים מעולמות אחרים ויוצר יחד איתם משולש רומנטי אף הוא, לא מן העולם הזה. לצפייה בפרק הראשון בהקרנת בלעדית לחץ כאן

remundo

New member
עברתי הרגע טרומה קשה ביותר ;;

אבל אני לא בטוחה שזה המקום לכתוב בו על זה. (אני יודעת, עכשיו יבואו הרבה "לא נכון! פה מדברים על הכל!!" וכאלה, או שבעצם אחרי הסוגריים האלה כבר לא יבואו, אבל.. אתם לא יודעים מה עברתי O_O) אז רק כדי שלא להדאיג אתכם יותר מידי, פשר לקרוא לזה "טראומת IRC" (כלומר, ניסיונות להוריד במירק. כמה טיפשי מצידי, אבל אני אפילו אל יודעת אם זה מוריד עכשיו או לא... ^^" ) אז.. אז זהו. ואני זקוקה לתמיכה. בוהו. (חיבוקים זה גם טוב מספיק ^^")

remundo

New member
תודה, את לא יודעת כמה הייתי זקוקה לזה!../images/Emo24.gif

Yuske

New member
*חיבוק*

המממ בעיקרון בחלון של זה שזה מוריד במירק אז זה אמור לעשות לך כמה זמן נשאר לזה לסיים להוריד אה כן והגודל של הקובצ אמור לגדול (כלומר מה שהועתק למחשב שלך) ^^

remundo

New member
כן אבל אין לי משוג איך להוריד

הוא כל הזמן אמר לי שהוא/הדבר ניסה להעביר לי את הקבצים אבל זה אל הצליח כי אני התעלמתי או משהו כזה.. איך אני אמורה לקבל אותם בכלל?

CibiHeart92

New member
גם אתה? ;;

גם אני עברתי את זה ואז אח שלי לימד אותי ופשוט התאהבתי בתוכנה הזו *.* אבל היא כמו הדיזינגוף סנטר, אסור ללכת רחוק מדי, או שתלך לאיבוד לנצח...

remundo

New member
זה קשה, זה כואב וזאת טראומה איומה!!1

ניסיתי ללמוד את זה לבד מאיזה מדריך, אז עשיתי כל שלב ושלב תוך כדי קריאה, וכך יצא לי שכל הזמן התנתק האיש/דבר שממנו מורידים. בסוף אחרי שהפנמתי וניסיתי לעשות הכל בבת אחת אז.. הממ.. כנראה שעשיתי את זה לא נכון ._." ובטח האיש הזה חשב לעצמו "W@T @ N00B L!L 8!7L!!!1" או משהו ("איזה נובית קטנה", אבל גם את שפת הנובים אני לא יודעת כמו שצריך ובטח לא כותבים את זה ככה בכלל) וכמו שתמיד אבא שלי אמר לי: "קודם תחשבי בעברית, ורק אז תתרגמי את זה לאנגלית", כשהאיש ניסה להסביר לי מה לא עשיתי בסדר או משהו כזה, עניתי לו "אה, וואלה..." וככה כותבים את זה באנגלית: "uh, sou ka.." נכון, יש לי עתיד בעריכת מילון אוקסופורד O_O" בכל אופן, אם אני אתחבר לשם שוב אי פעם, זה יהיה בשם אחר!!!1 TT_TT

star_female

New member
פעם ידעתי ממש טוב IRC

עכשיו כבר שכחתי הכל XD אבל אני זוכרת שמהרגע שידעתי את זה, זה כבר נהיה די פשוט... רק תזכרי שמהצד השני תמיד יש בן אדם. גם אם הוא לא יושב מול המחשב באותו רגע. ^^; הכי טוב זה אם יש לך חברים שיש להם fserv והם יכולים לעזור לך "להתאמן"... אבל גם אם לא, תמיד יש אנשים נחמדים בערוצים שיודעים שיש גם ניוביז בעולם. באמת הייתי מנסה לעזור אבל אני אפילו לא זוכרת את הפקודות (לא יודעת איך זכרתי מה זה fserv XD)...

Yuske

New member
טוב...אני זז

אמנם מחר בערב אבל הסיכויים שיהיה לי מחר זמן להכנס ולהגיב הם אפסיים... אז בקצרה^^ סיימתי סופסופ את השירות הצבאי שלי ביום חמישי ^^ היה כזה מוזר פתאום להיפרד מכולם ואני אתגעגע לרוב האנשים שמה כלאופן, אני טס מחר בערב...לאיזור סביבות החודש עד 3 חודשים (מקווה כמה שיותר) אז....זהו^^ אני אנסה להתחבר מאינטרנט להגיב ולמסור מה קורה וכאלה וזהו... אתגעגע המון!!! יוסקה^^ נב - שתהיה לכולכם שנה טובה ומתוקה וכל אלה^__^

למעלה