מודל היופי הנשי הוא מושג חברתי, ולא אישי
אל תתממי, אני בטוח שאת מכירה אותו, את הצפיה מנשים להוריד כל שערה בגופן, שמרבית הנשים גם הולכות לפיה, ואלו שלא, בדרך כלל מתביישות בזה, ומסתירות את זה. לא להוריד שיער ולהסתיר את זה, זה ליצור את אותה האשלייה כאילו כן מורידים שיער, בסופו של דבר, רק מי שלא מורידה שיער וגם רואים את זה, אז זה באמת מישהי שלא פועלת לפי מודל היופי הזה. אני בגישה שאישה לא חייבת להוריד שיער, ואני מבין הגברים שיכולים לקבל אישה שלא מורידה שיער, אבל זה לא אומר שאני לא מכיר את מודל היופי הנשי שאומר שכן צריך להוריד שיער, וזה גם לא אומר שאני לא מסוגל להבין אותו, כי אני מבין למה חלק נתפס כיותר יפה בעני הרבה אנשים, אני רק יודע שזה לא המצב הטבעי, וזה לא חובה, ושאפשרי להיות יפות גם עם שיער גוף, זה הכל, בדיוק שגברים יכולים להיות יפים גם עם שיער גוף, למרות שיש מקרים של שחקנים וספורטאים שגם מסירים שיער, זה אומר שבמידה מסויימת זה מחלחל גם לגברים, פשוט במידה הרבה יותר מועטה מאשר אצל נשים.
כי אצל נשים הצפיה היא לא רק אם מדובר במישהי מפורסמת, אלא מכל אחת. לגבי משחקי כוחות, אני לא בטוח אם זה היה משחקי כוחות או שזה באמת מפריע לו, נכון שאם זה היה מאוד מפריע לו כנראה שהוא לא היה נכנס לקשר איתה בכלל, אבל מה אם הוא לא שם לב לזה מקודם? או שבנה על זה שזה ישתנה? או שזה מפריע לו, אבל עדיין לא בצורה שהוא יפרד על זה ממנה. נכון יש גם נשים שחוטאות בזה, שהן מנסות לעצב את בן הזוג לאיפה שהן רוצות, אבל בסופו של דבר זה שאלה של התאמה, ושאלה של מי הצד שישתנה פה, אם בכלל. אם יש גבר שמעוניין להשאיר זקן והאישה רוצה שהוא יתגלח, זה גם יכול להיות קונפליקט, אז או שהם ילמדו לחיות עם זה, או שהגבר יחפש אישה שלא מפריע לה זקן, ואולי אפילו אוהבת זקן.