שיערות בידיים

turangaleela1

New member
המודל הזה משתנה כל הזמן

הוא לא נקודה קבועה שכל הזמן נשארת אותו דבר.

עד לפני כמה שנים לא היה מקובל להוריד גם בידיים ופתאום נהיה כן מקובל, עד לפני לא מעט שנים לא היה מקובל להוריד את שיער הערווה והיום כן מקובל.

להגיד שככה זה וזהו זה קצת חוטא לאמת.

זה לא אירוני בכלל, אני יכולה להחליט שנעים לי להוריד שיער מהבית שחי אבל לא להוריד שיער מהרגליים. למה זה אירוני? למה זה הופך אותי לצבועה?

Berethor

New member
יש הבדל בין להחליט לעצמך לבין להאמין בזה כלפי כולם

הכוונה הייתה לנשים שמאמינים שבמקום מסויים זה חובה ובשני לא, כאשר זה אותו עיקרון בשניהם.

turangaleela1

New member
זה לא אותו עקרון, כי אלו מקומות שונים בגוף

אתה יכול באותה מידה לשאול למה הנשים הללו לא מורידות את שיער ראשן. הרי ברור שזה מגוחך...
ככה זה כל אישה בוחרת לעצמה מה נעים ומה נוח לה, לא מבינה למה זו צביעות.

Berethor

New member
יש לחץ חברתי בנושא, אז ממש לא כל אחת בוחרת לעצמה

בדיוק כמו זה שמופעל על הבחורה בהודעה הראשית, ועם שיער ראש 'קצת' נסחפת, הדיון הוא על שיער גוף.

turangaleela1

New member
אתה מתפזר קצת

ברור שנושא הבחירה האישית הוא מורכב, בכל מקרה אני עדיין לא מצליחה להבין למה אתה חושב שזו צביעות להוריד במקום אחד ולא להוריד במקום אחר.

ובאמת ברת'ור, אתה חושב שאתה צריך לספר לי שיש לחץ לנשים להוריד שיער?

Berethor

New member
זה הייתה הערה לגבי 'חלקים', ואל תגידי לי שאת לא מכירה את זה

נשים שמאמינים שבאיזור אחד זה חובה ובאחר לא, זה הצביעות שדיברתי עליה, לא שאכפת לי איפה היא מורידה או לא, זה לא הנקודה פה בכלל. בנוסף גם ציינתי שזה בהרבה מהמקרים לא באמת מבחינה, אלא כן מלחץ חברתי או מלחץ של קרובים, בן זוג בפרט אבל לא רק. לכן בגדול אני לא מסכים עם ההודע הראשונה של גברת מנוסה פה. אגב אני גם לא חושב שאסור היה לו להעיר לה על זה או לומר לה שזה מפריע לו, זה נכון שלא נעים שהוא לוחץ עליה להוריד שיער, אבל מצד שני זה עדיין דעתו ועדיין משהו שהוא ככל הנראה מנסה לשנות בא, והוא יכול לשנות בא, אבל כמובן היא לא חייבת לעשות את זה בשבילו. כפי שציינתי יש פה שלושה אפשריות עיקריות, או שהוא ישלים עם השיער שלה, או שהיא תוריד בשבילו או שהם יפרדו ויחפשו מישהו שיותר מתאים להם בנושא, הוא שיחפש מישהי שמורידה שיער בכל הגוף, מה שלא בעיה למצוא, והיא תמצא מישהו שלא מפריע לו אם אישה לא מסירה שיער. ככה שגם אתן מתפזרות פה, הערה שלי הייתה מאוד ספציפית, ואתן לקחתן את זה למקומות אחרים ונתתן לזה פרשניות שונות מהכוונה המקורית, שאותה כבר הסברתי גם לך וגם למשתתפות אחרות כאן.

turangaleela1

New member
טוב אתה מתחיל סתם לכתוב דברים ארוכים בלי פואנטה

וזה באמת סימן שאין טעם להמשיך.

בוא נסכם- שנינו מסכימים שבסופו של דבר היא תעשה מה שמתחשק לה,
אתה תמשיך לחשוב שזו צביעות להוריד במקום אחד בגוף ולהתנגד להוריד במקום אחר בגוף, ואני אמשיך לא להבין למה נראה לך שזו צביעות.

עד כאן, ונפגש בוויכוח הבא :)

Berethor

New member
אין בעיה

B L I M P

New member
איכסה של בחור

כל מי שמנסה להוריד לך את הבטחון העצמי - להעיף אותו ומיד. תחיי איך שנוח לך - ולאחרים יהיה נוח איתך.

מעמקים39

New member
ברור שלא להסיר שערות מהידיים

גם לי יש שיער פלומתי על הידיים וידוע לי שיש נשים שבוחרות
להסיר בגלל לחץ חברתי וניסיון להשיב לנשים מראה של ילדות.
אני מכירה נשים שמורידות שיער בכל חלקי גופן ומשועבדות לדבר
באופן יום יומי. חבל שנשים נכנעות לתכתיבים הפוגעניים האלה ואין להן את האומץ
לעמוד מול החברה ולהרגיש שלמות ויפות כמו שהן.
אני אגב בעד לטפח את הגוף אבל יש גבול לטיפוח וכשעוברים את הגבול,
איכות החיים נפגעת.
אני קוראת בזאת לכל הגברים לעודד נשים לקבל את עצמן ולחזק אותן...
עדיף שתתרכזו במהות שלנו, ברגשות שלנו, במחשבות שלנו ופחות בגוף שלנו...

רואה 6 6

New member
גברים הם קורבנות התכתיבים האלה בדיוק כמו נשים

כי משכנעים אותם לגבי איזה רעיון בדיוק כמו שמשכנעים נשים. הם כלים בידיי יצרנים ומשווקים שונים לשיווק המוצרים שלהם.
אני חושבת שכל אחד יעשה את ההחלטות שלו ואני ממש לא רואה למה גברים אמורים לדאוג לרווחתי הנפשית. יש לי ולך ולכל אחת שכל ורוב הזמן,כשאת שלמה עם עצמך נמצא איתך גם מי ששלם איתך.

מעמקים39

New member
אז אפשר להגיד שגם החמאס שבוי בתכתיבים

והוא "קורבן" כמו תושבי הדרום.

רואה 6 6

New member
ממש לא אותו דבר

החמאס כולו הוא ארגון. ארגון טרור,אבל עם איזו אידיאלוגיה דתית. גם הליכוד והמערך הם אירגונים עם אידיאלוגיה,לצורך איזו הדגמה. לכל אחד יש תומכים.כל הארגונים השונים האלה ייצרו רעיונות ולכן הם "השובים" ולא השבויים,אם כי לארגונים שקיימים בשלטון דמוקרטי יש שיטות אחרות לייצר תומכים. זהו.
לעניננו: קובעי דיעה שונים בתחום הטיפוח,עיצוב ואסטטיקה,אומנות וייצור מעלים שלל רעיונות שצריכים להתממש חומרית ולזה צריך שוק וצריך מי שיעזור לשוק הזה להתקדם ולכן גברים הם כלי נהדר לשכנוע נשים בצדקת המודלים האלה כי הם הכי קרובים לנשים ואליהם מטילות נשים יהבם.

Berethor

New member
למרות שבדרך כלל דווקא נשים ביקרותיות יותר

בנושא הזה, חבל מהסיבה לזה היא גם כנראה בגלל שגברים אפילו אם לא רגילים לראות נשים עם שיער גוף, עדיין רגילים לשיער גוף של עצמם, זאת בניגוד לנשים, כמו שאפשר לראות בציטוט הנ"ל.

"אסנת מחדדת את הנקודה: "אף גבר לא אמר לי 'איכס זה מגעיל', כשהוא ראה אותי. רק נשים אמרו לי את זה. נשים מגיבות בצורה חריפה יותר מגברים, בעוצמה נרגשת של זעזוע, וגם אם הן לא מזועזעות - זה נראה להן מאד מוזר"."

רואה 6 6

New member
כפרה,מהר להביא שם ומקור ציטוט.זכויות יוצרים!!

אחרת אצתרך למחוק,ולא ברצון, כי זה מענין...

Berethor

New member
זה מהכתבה ששמתי פה

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=30&messageid=175872507

רואה 6 6

New member
What did U call me?!

סיריוסלי,מה זה מיס יוטוב...?
(מה'לשות,חייבת לטרחן על זה,וזה בצדק אבל תקל על העם בציון ובפעם הבאה תגיד "ציטוט מהכתבה שהבאתי למעלה" ואז ניהיה כולנו רגועים למרות שמגיע לנו נו,נו,נו שלא פתחנו את הלינק שמישהו השקיע והביא).

Berethor

New member

youtube ידועים בהצדקות שלהם בנושא של זכויות יוצרים, תפוז לא כל כך, אז לא רגיל לזה פה..

למעלה