שיפוצים בלתי נגמרים של שכן

karlek

New member
שיפוצים בלתי נגמרים של שכן

שלום לכם, אני כבר כל כך מותשת וכל כך אובדת עצות שאני לא יודעת מה לעשות ואני חייבת עזרה. יש שכן שגר דלת לידי. כל הדירה שלנו מחוברת בסלון, במטבח, ובמרפסת הסלון. למעשה כל הדירה מחוברת חוץ מחדר השינה שהוא פנימי יותר. זה שכן שנכנס לפני שנה לדירה, והוא למעשה משפץ לבדו את הדירה. הוא לא עובד ולכן נמצא בבית כל הזמן ומשפץ מזה כבר שנה לאט לאט את הדירה בעצמו כך שכל יום אני צריכה להתעורר לרעשי הקדיחות שלו והדפיקות שלו. זה שכן שכבר הסתכסכתי איתו מכיוון שלאחר הרבה בקשות חוזרות ונשנות לנסות להתחשב בשעות, ולהפסיק לדפוק בשבת, חג ולילות מאוחרים, ונתקלתי פשוט בחוסר רצון מוחלט לשתף פעולה ובחוסר אכפתיות לאי הנוחות שהוא גורם, פניתי למשטרה כשעשה את זה בשעות ובימים הלא מותרים (שבת חג, אחרי עשר בלילה) והם באו לדירה. הוא מצידו אמר להם שהוא לא משפץ הוא רק "תלה תמונה". כלומר, שיקר לשוטר בפרצוף. אני כבר לא יודעת מה לעשות כי לא נראה שיש סיום לדבר הזה באופק. האם מישהו יודע מה עליי לעשות או לתת לי איזשהו טיפ לגבי זה כי החיים שלי הם כבר בלתי נסבלים.
תודה

תביעה נגד שכן

עליך לפנות לעו"ד המתמחה בתביעות נזיקין על מנת לבדוק את האפשרות להגיש תביעת נזיקית המבוססת על עילה משפטית של "מטרד ליחיד" עפ"י פקודת הנזיקין.

למעלה