שיפוצים במהלך פעילות בביה"ס

אמא קחי

New member
שיפוצים במהלך פעילות בביה"ס

שלום רב,
בתי התחילה השנה כיתה א' במרכז הארץ. פוקדת גם צהרונית.
לפני מס' דקות הועבר מכתב ממנהלת הבי"ס, במייל, להורי ילדי הצהרונית שביה"ס יעבור מס' פעולות שיפוץ בזמן חוה"מ - שבמהלכו ילדי הצהרונית ישהו בבי"הס כקייטנה.
במכתב פרטה המנהלת שתעשה החלפת תיקרה באחת מכיתות א' ויעשה שיפוץ כלשהו בקומה השנייה.
אציין שהשנה בבי"הס גם ככה 4 כיתות א' (כל השנים היו 2) והכיתות ואזורי המשחק מלאים.
במכתב פרטה המנהלת שהנהלת הצהרונית (שאינה מופקדת על השיפוץ אבל השיפוץ יעשה בזמן פעילות הצהרונית כקייטנה כאמור בחוה"מ) תעשה הכל כדי לשמור על בטיחות ילדינו ושהיא מאמינה שלא יהא בפעילות השיפוץ נזק כלשהו לילדים.
אני מוצאת את כל העניין והתזמון של השיפוץ מזעזע. גם ככה עדיין אין שליטה בפועל על כל הילדים בזמן פעילות הצהרונית אז בנוסף צריך גם לספוג שיפוץ?
הצהרונית עולה סכום עתק ביחס למה שקיבלנו עד כה ונתבקשנו לתת אורכה לעניינים להסתדר על אף שנידרשנו לשלם מחיר מלא למן הרגע הראשון.
אודה על עזרתכם: האם נכון יהיה לי לדרוש את הסכום היחסי בחזרה ולהרשות לעצמי להוציא את בתי מהצהרונית בימי השיפוץ? אדגיש שלא היה אפילו רמז על תכנית שיפוץ במהלך חוה"מ.
כהורה אני רואה במצב הכפוי הזה סכנה ממשית אפשרית, עובדים רבים שיסתובבו במקום, רעש, לכלוך.
נשמע לי הזוי ואודה על המלצה כיצד לפעול.
כאמור הפיתרון הפרקטי שלי הוא לדרוש את עלות הייחסית של ימים אלו ולהוציא את בתי מהצהרונית. האם נשמע סביר?
תודה רבה!

למעלה