שיפור לראנר...

waveslike

New member
הסבר

אני בטוח שיש פה אנשים שמבינים יותר ממני ושיכולים לעזור ואם אני טועה אני מוכן לקבל תקונים, אבל וריאטור משנה בזוויות של הצלחות (בעיקר בקידמי) ,קפיצים (הראשי והקטנים של הקלץ') וכו'. מה זאת אומרת רולים קלים מידי? אם הם נפתחים מוקדם מידי אז שים יותר כבדים שיפתחו את הוריאטור בסל"ד גבוה יותר, זה הכל עיניין של ניסויים ותיקונים רבים, זאת אמנות בפני עצמה, בלי לדבר על מקצוע (כמובן לא בארץ כי אז יבוא שוטר ויקח אותך, אז תגמור את כל החביתה)
השעה מתחילה להשפיע

S A T L A N

New member
חחחחח

הצחקת אותי אז רק רציתי שתיתן לי הסבר לשיפור משו ממצה נגיד ייתן פתיחות טובות יותר... אניירים וילי בלחיצה קטנה... וכאלה חחח טוב שלא הגזמתי פה!!!

ixmix

New member
כפי שאמרתי קודם:

1. רולים לא עגולים - איןן החלקת רולים בבית המשקולות - אין אובדן כוח בתאוצות ביניים ולכן חלקות יותר. 2. רולים קלים יותר - מגיעים לתנועה בוריאטור מהר יותר ומכאן תאוצת ביניים ופתיחות חזקות יותר. (בשילוב קפיצים בעלי מתח שונה מהמקורי. 3. שיפור קליל בתאוצה סופית יכול להיות מושג עם הקיט המלא (אני חושב - רולים, רצועה, בית משקולות, צלחות, קפיץ). נראה לי שזה המצב, לא?

waveslike

New member
רק רגע איקס...

האם הרולים הקלים יותר המגיעים לתנועה בסל"ד נמוך ייתנו תאוצה חזקה יותר מרולים כבדים שיחברו בסל"ד גבוה? אולי זאת השעה, אבל לי זה נשמע הפוך, רולים כבדים יותר
חיבור בסל"ד גבוה יותר
תאוצה חזקה יותר

S A T L A N

New member
טוב חבריה...

איקס מיקס וגל נפתח צאט שלושתנו אני יהיה הצעיר הסקרן ששואל בלי סוף ואתם שני הפרופסורים שמנסים לגבש דעה נכונה...

waveslike

New member
../images/Emo5.gif חוזר בי...

צודק האיקס בקשר לרולים. נהייתה לי סבטוחה שלמה של רולים וקלאץ' וכל הבלגאן.

S A T L A N

New member
אז מה כן...

נכון...? והציעו לי קיט וריאוטור של לוינצ'י משו כזה ללכת על זה או לא???

למעלה