שיקרו לי,הונו אותי,תיחמנו אותי

SupeRonit

New member
עם כזה גוף

מה אתה עושה פה- ולא בקמפיין דוגמנות מטורף
די.זה באמת אתה
אתה C בריבוע

python 4

New member
נו טוב, אז זה אשטון קוצ'ר../images/Emo3.gif

אבל זו התמונה הכי קרובה שדומה לי שיכלתי למצוא אצלי במחשב.

SupeRonit

New member
רמאי.הרגת אותי ../images/Emo6.gif

לא זיהיתי אותו ואני עוד האמנתי לך [עד עכשיו אני מתפוצצת מצחוק] ועוד שמרתי אותו במחשב תחת השם "פייטון"-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

python 4

New member
חחחחחחחחחחחחח

תשאירי אותו במחשב תחת פייטון.. למעשה הוא לידי זה כמו ראול ליד בילי.

python 4

New member
דווקא לא יפה לך אדום!../images/Emo151.gif

אני הייתי חוזר לצבע המקורי.

SupeRonit

New member
מישהו עשה הגדלת חזה

אצל מי השתלת
אתה מתבקש לחזור לתמונות של ה C(אני רוצה תמונות חדשות להזיל עליהן ריר-על אשטון יש מספיק)

python 4

New member
OK רונית...

הנה חבר שלי
חמוד, נכון? הוא אוהב אותי נורא.

SupeRonit

New member
Keep going-המשך כך../images/Emo70.gif

אני צריכה שמות לצד התמונות בשביל לדעת תחת איזה שם לרשום אותן <"חבר של פייטון",בתמונה למעלה-זה שם ארוך מדיי> תמשיך כך (זאת אומרת עם הזרמת התמונות) ו

python 4

New member
למה הוא לא מעלה לי?../images/Emo10.gif

נסיון שני - האנק2 (קרי, חבר שלי) בתמונה פחות טובה.

python 4

New member
צהובוש, יקירי,

מה שאתה לא יודע.. בוא נאמר שאני לא נאלץ להסתפק באחת כמו מרי שתעשה לי טובות.

SupeRonit

New member
איזה מספר תמונה הוא "אלן גרינג"../images/Emo35.gif

ולמה אתה יודע איך קוראים לו

למעלה