שירה שלי בת שנתיים

chompi1

New member
שירה שלי בת שנתיים ../images/Emo99.gif

שירה שלי, ילדתי האהובה, היום בדיוק לפני שנתיים ויום נולדת. אני כותבת לך ודומעת, פשוט כי הלב שלי מלא על גדותיו מאהבתי אליך. שנה שעברה, ביום הולדתך, לא הספקתי לכתוב. החיים היו עמוסים מדי ולא התפנתי לזה, והרגשתי עם זה רע. מגיעות לך כל הברכות שבעולם. אז היום אני כותבת לך, כשאת כבר לא תינוקת, אלא פעוטה נפלאה בת שנתיים. כבר שנתיים את הבת שלי. זה פשוט לא יאומן. קשה להבין כמה הרבה עברת ועברנו בשנתיים האחרונות, איך הצלחת לחדור אלינו ללב למקומות הכי עמוקים שם. איך דאגתי לפני שנולדת שלא אוכל לאהוב אותך כמו את אחיך הבכור, שהיה רק תינוק רך כשנולדת, ואיך היום אני אוהבת אותך כל כך הרבה. את שניכם אני אוהבת יותר מהכל ולכל אחד מכם יש את הפינה שהיא רק שלו אצלי. ואת הילדה המיוחדת שלי. איך הפכת מתינוקת קשה ובכיינית, קלפטע קטנה לילדה מתוקה, מקסימה, אוהבת ואהובה כל כך. ילדה שזורקת אור לכל מקום, שיודעת לחבק ולנשק ולהתחלק כל כך יפה. שהחיוך שלך, שאותו את מחלקת בכמויות, מאיר את הסביבה. שהבזיק השובב בעיניים ותלתלי הזהב שלך שכל כך קשה לסרק, ושאני כל כך אוהבת ללטף פשוט ממיסים לבבות. שובבה גדולה (ואני יודעת שתעשי לנו לא מעט צרות) אבל גם כזו בת, שמטפלת בבובות שלך וגם בנו כל כך יפה. שמחוברת לאח שלך ורצה אחריו בקריאות "דני" מאושרות. כשאתם משחקים יחד, מתחבקים ומתנשקים אנחנו פשוט נמסים. וכשכואב לו או אפילו כשכועסים עליו, את הולכת לנחם אותו, ובכל יום, כשאני לוקחת אתכם, אתם מתחבקים כאילו לא נפגשתם שנים. את ילדה פשוט מתוקה מתוקה וכל כך טובה ואנחנו כל כך אוהבים. אני מאחלת לך, ילדתי האהובה, שהחיוך לא ירד משפתייך. שתמיד יהיה לך רק טוב ותהני בכל מה שתעשי. שהיחסים שלך עם ירדן יהיו תמיד טובים, לפחות כמו שהם היום. ושהיחסים שלנו, שלי ושלך, ימשיכו להיות קרובים וטובים, ותמיד תדעי שאני פה בשבילך. שלא יהיה לך קשה מדי עוד מעט, כשתהפכי להיות ילדת סנדוויץ', ושיהיו לך יחסים נפלאים עם שני אחיך (ב"ה
). שתמיד תהיי בריאה, מוקפת באהבה ובחברים ומאושרת. היום, כשחגגנו לך את יום ההולדת, היית כל כך נרגשת, שזה היה שווה הכל. אוהבת אותך, ילדה שלי, מלאכית נהדרת שלי, הכי בעולם יותר מ-כולם! אמא

chompi1

New member
ילדת יום ההולדת

מצרפת גם שיר שאבא שלי כתב לה בדיוק לפני שנה (לכבוד יומולדת שנה, שכאמור לא הספקתי לצרף אז): חסרות לי מילים לומר במפורש את המיית רגשותי; אני מחזיקך מלואך בחיבוק, מבטך תר וסובב ומקיף ומבין כרדאר מאתר את יפי העולם הנפתח כעלים של כותרת שוטח עצמו. את כוכב זוהר לתוכי ומוציא תחושות נדירות, נשיקות על ראשך הקטן ולחייך הרכה יוצרות נשימות עמוקות מחסירות פעימה. איך אגן על צלך ולכתך וקומך ובואך נכדתי הקטנה - איך אגן? מסבא גוגו שלך...

איזו מתיקות../images/Emo214.gif

מזל טוב לשירה שבאמת שובה גם אם רק דרך תמונה. יום הולדת שמח לך ילדה מקסימה
יש לך שני הורים מקסימים עם לב ענקי כך שאין ספק איך את וירדן כ"כ מדהימים המון מזל טוב למשפחת הצומפים המקסימה

וואו, כבר שנתיים?

איך הזמן עובר מהר כשנהנים... שתמשיכו להיות מאושרים, תמיד.

lupi lupi

New member
מזל טוב למלאכית הקטנה!

כל כל יפה וטהורה הילדה הזאת
אני מאחלת לה שנה נפלאה ,שמחה ומאושרת בה תזכה להכיר את האח החדש שלה! בכל מקרה היא כבר זכתה במשפחה חמה ואוהבת - מזל טוב לכם

מזל טוב לשירה ../images/Emo24.gif

הלואי שתמיד תהיי מאושרת ושיתגשמו כל המשאלות של אמא שלך... אמא יודעת הכי טוב (תזכרי את זה כשתהיי בת 15!
). מזל טוב צ'ומפית, שומעים כמה את נהנית מחוויית גידול ה*בת* ואני כל כך מזדהה... השיר של אבא שלך מקסים, ואם את צריכה טיפים לסירוק תלתלים - פני אלי

baby4me

New member
יקירתי, ריגשת אותי עד דמעות

כמה מדהים לקרוא את המילים הללו, שמגיעות מעומק הלב והנושאות עימן אהבה כה גדולה. שירה יפייפיה שחבל על הזמן ותענוג לראות כמה שהיא גדולה. באמת לא ייאמן שחלפו להן שנתיים, הזמן טס. מחכה לראות את התוצר השלישי לבית משפחת הצ'ומפים! נשיקות בייבי

../images/Emo12.gif

זאת הבובה הקטנה שטיילתי איתה בסופרפארם, אז, במפגש הבוקר
וואי וואי כמה מקסימה גדלת להיות
מזל טוב ליום ההולדת השני
שתדעי רק אושר ובריאות
ומזל טוב גם לאמא שהבנתי שהולכת וגדלה

s h r o n i t

New member
מזל טוב שירה

איזו ברכה יפה ומרגשת אמא שלך כתבה. מצטרפת לברכות ומאחלת לך המון אושר,אהבה,בריאות ושמחה.

חגיתלה

New member
ילדה נסיכה בת שנתיים

יפהפיה שפשוט תענוג לשבת ולבהות במסך. ילדה מתוקה אמא ריגשה אותי כל כך. מאחלת לך עוד שנים רבות של אושר ושמחה ואהבה והתעצמות התכונות החיוביות שלך שאמא שלך מתארת. מאחלת לך בריאות רבה והמון אהבה. שתמשיכי לספק נחת להורייך ולאחיך הגדול (החתיך). מזל טוב

אפרסקה

New member
וואו, צ'ומפית, איזו ברכה מרגשת

שירה שלך פשוט מהממת, יותר מדי זמן לא ראינו תמונות שלה והיא כ"כ גדלה ויפתה
המון אושר ליומולדת שנתיים, גיל מקסים ביותר בעיני. תמשיכו להנות זו מזו, לאהוב ולחבק. מקווה שיהיה מעבר מוצלח ופשוט למעמד הסנדוויץ. ואם זה ינחם אותך גם לנו יש תלתלים סוררים...התרגלנו כבר...

osi28

New member
מזל טוב לתלתלי הזהב ../images/Emo99.gif

צ'ומפית, כרגיל כתבת מהלב וכל כך מרגש לשמוע על שירה המקסימה ועל האהבה בינה לבין ירדן. מצטרפת לאיחולייך ובהצלחה למשפחת הצ'ומפים המתרחבת עם פרוץ האח הקטן (מתי זה אמור לקרות?) דרך אגב, עכשיו אני מבינה מאיפה הכישרון לחיבור שירים וחרוזים...

גיליה

New member
איזה ילדה גדולה ומתוקה

לא להאמין איך הזמן רץ. יש לכם ילדה מקסימה והברכה שכתבת לה מרגשת מאוד. שימשיך להיות לכם שמח וכייף איתה, עם ירדן ועם הקטנצ'יק שעומד להצטרף
הרבה מזל טוב

h i l a l

New member
מזל טוב לגוזלית המתוקה ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

עם תלתלי הזהב יום הולדת שמח שירה ולך צומפי'ת יקירתי המון נחת ואושר מהגוזלים המתוקים שלך והמון המון מזל טוב

chompi1

New member
תודה לכולן ../images/Emo24.gif

נחמד לקבל את הברכות והחיבוקים הווירטאוליים של חברות יקרות. וסתם אנקדוטה קטנה - יש שיר חדש של מירי מסיקה לשירה - שיר יפה שכל פעם שאני שומעת אותו ברדיו, אני חושבת על הבת שלי ודומעת (אומנם יש לי הקלות, עם ההורמונים של ההריון, אבל באמת שזה מרגש אותי).

למעלה