שירה שלי בת שנתיים

מזל טוב לשירה היפה../images/Emo65.gif

המון מזל טוב, שיהיה לך תמיד טוב ושתמיד תהיי מאושרת
ומזל טוב על ההריון, לא ידעתי
(שוב ספונטני? אם כן - סחטיין
. שיהיה בקלות ובבריאות
)

../images/Emo49.gifשירה מתוקה../images/Emo77.gif../images/Emo85.gif../images/Emo23.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

וגם לאמא ואבא המקסימים שהברכות שלהם תמיד מחממות את הלב. שירה מקסימה - גדלי, צמחי ופרחי. זכית במשפחה נפלאה ומיוחדת.

מ י כ

New member
כמה אושר!!!

ואיזו בובה חבל"ז... צומפית מה נאחל לכם?שלא יגמר לכם האושר,הנחת,(והכוחות...)

יעלה239

New member
מזל טוב לשירה!!!../images/Emo24.gif

כל כך מרגש לספור עם הקטנים שנים..... איך הזמן טס כשנהנים... עברו לי מהר השנתיים האלה! ואיך גדלה וצמחה הילדה זהובת התלתלים שלך, לתפארת! שירה מתוקה, שתמשיכי לגדול ולפרוח,
להביא אהבה ואור סביבך, ולהיות אחות מקסימה לשני אפרוחים זהובים! (מתה כבר לפגוש את זה שמתבשל בתנור
)

פינקי33

New member
מזל טוב גדול לשירה הגוזלית

הרבה בריאות אושר ונחת ועוד הרבה שנים של אהבה...

anguly

New member
מזל טוב לשירה../images/Emo13.gif

התמוגגתי על התמונות איזה קסם של ילדה
והמילים שלך מרגשות מאד והשיר של סבא מקסים! מאחלת לך שירה מתוקה אושר ואהבה שתהיי ילדת סנדויץ' נסיכה!
ת'געגעתי!

אלה 2

New member
גוזלית מתוקה ../images/Emo214.gif

מזל טוב צ'ומפים! איזה קסם של שירה יש לכם ברכות לשירה, לאח המדהים ולהורים המקסימים- תרוו נחת אחד מהשני בבריאות ובשמחה

מזל טוב לילדת תלתלי הזהב ../images/Emo68.gif

המון מזל טוב לשירה המתוקה, מאחלת לך שכל מה שאמא שלך איחלה לך, יתגשם, אמא של רעותי ורביד.

MAMALY

New member
../images/Emo49.gifלילדה הזהובה ולהורים!!!

כשאני רואה את הברכות כל שנה אני מתרגשת מחדש וזוכרת כל ילד מאיזו בטא הוא התחיל, את סיפור הסקירה ואת צומפי צועק בפורום יש לי בתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!! (זה היה מייל של חולה נפש אבל אני לא מתרגשת ממך..חחח) אני זוכרת את סיפור הלידה של האח הגדול ואת סיםפור הלידה של שירה, ואת שירה מכורבלת בשמיכה ורודה בת חודשיים בבית קפה... וכמה היא גדלה, וכמה היא יפה.. וטפו טפו שרק ימשיך ככה!!1 מזל טוב צומפים מזל טוב אח גדול ומזל טוב לשירה המקסימה משפחת ב.

לבנה123

New member
מזל טוב לכם!

איך איך איך כבר יש לכם ילדה כזו גדולה (ואז כל שנותר לדמיין זה את הילד...) מזל טוב!!!

../images/Emo49.gif לשירה

הנסיכה של המשפחה. שתמשיכי להיות מקסימה עם האח הגדול וזה שעתיד לבוא ושיהיה רק כיף ואושר!

מירל36

New member
שירה כבר בת שנתיים???../images/Emo2.gif

אני בשוקקק, איך הזמן עף לו? היא נהייתה פשוט מדהימה, אז מזל טוב גדול לכל המישפחה ואיך פספסתי שהיא עומדת להיות ילדת סנוויץ?????? אז מזל טוב ענקי לכם על הרחבת המישפחה

../images/Emo77.gifמזל טוב!../images/Emo77.gif

מליוני מזל טובים ליום ההולדת! שירה כמובן מדהימה והחיבוק שלה ושל ירדן ממיס!

איזו ילדה../images/Emo9.gif

איך גדלה ויפתה ו... כמה מהר הזמן עובר אצל אחרים...
...ריגשת אותי בברכה שלך אושר ונחת יקירתי

למעלה