שירותי הרווחה ברשויות הערביות על סף קריסה.

רגע רגע איזה כיבוש המדינה

לחדור למאוריטניה זה לא כוונה לכיבוש, זה פשוטו כמשמעו, לשים דריסת רגל במדינה, להתוות בסיס ליחסים כלכליים בכוונה מן הסתם ליחסים דיפלומטיים יותר מאוחר. ומאחר שאנחנו עוסקים בדיפלומטיה ולא בפילנתרופיה, המטרה של משרד החוץ היא ליצור מציאות של קשרים בין שתי המדינות, כדי שמאוריטניה כחלק מליגה הערבית תרכך את הלחץ על ישראל, ולא תתנה את את הנורמליזציה עם ישראל בפתרון הבעיה הפלסטינית. לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין את זה. גם אין לי טענות למשרד החוץ, הוא פועל בהתאם לאינטרסים של הממשלה הנוכחית. אבל האם זה תואם את האינטרס הפלסטיני?
כמובן שלא! ולכן אני גם מבין מאיפה באה תגובתו של השגריר הפלסטיני במאוריטניה, ואני חושב שאם אתה רוצה להיות אובייקטיבי, גם אתה אמור להבין את זה. אני הבנתי מזמן שאתה לא קיצוני כמו שחשבתי בהתחלה גדעון, ושאתה מוכן לוויתורים תמורת שלום וכו', אבל יחד עם זה אני לא חושב שאתה מסתכל כל כך על הצד השני. אתה רק מבקר אותו. לעומת זאת, כאשר מישהו מהערבים או ממני בפורום מביא דוגמאות לדברים שליליים מהצד שאתה מזדהה איתו, לא זכור לי (ותקן אותי אם אני טועה) שהראית איזו ביקורת חריפה, או ביקורת בכלל..? ואני לא אומר את זה כדי לנגח אותך, כשיש ויכוח לוהט בין 2 צדדים זה קשה להשתחרר מהמחנאות, אז אני לא יכול לדרוש ממישהו אובייקטיביות מלאה, רק שיהיה מודע לזה שהוא לא. ועדיין אני מעריך את הדיאלוג איתך. בינתיים שיהיה שבת שלום יא זלמי

גידעון1

New member
ביקשת שאני אתקן אותך אם אתה טועה

אז אני מתקן. כל פעם שהועלה הטיעון שהעם הפלשתיני(העם עצמו ללא ארגוני הטרור) מחרחר מלחמה והראיות לכך הינן בחירתו של חמאס אני מיד מתקן שאלו שטויות ושהעם הפלשתיני בחר בחמאס בגלל שחיתות הפתח. הדגשתי גם לא מעט פעמים את רצונו הלגיטימי של העם הפלשתיני(שוב ללא ארגוני הטרור) בלהתפרנס בכבוד ושקט. אני לא זוכר שאתה הראית איזו ביקורת חריפה, או ביקורת בכלל כלפי הפלשתינים. אם אנחנו "חודרים" למאוריטניה אז מה עשו הפלשתינים למועצת זכויות האדם ולעצרת האו"ם? כיבוש טוטאלי על חשבון עמים אחרים שבאמת זקוקים לעזרת האו"ם.

זה לא אשמתי זאתה לא זוכר ביקורות שלי כלפי

הפלסטינים. היו ועוד איך. אבל שוב, אצלך אני פשוט לא רואה ביקורת כלפי הכיבוש, כלפי הגזענות, כלום- אך ורק האשמת הצד הפלסטיני במה שמתרחש. אמנם אתה מקפיד לטעון שלא כל הפלסטינים ככה, כלומר לא לגלוש להכללות גזעניות, אבל איפה הביקורת העצמית על ישראל?? היא לא קיימת.

גידעון1

New member
הסיבה שאני אומר שלא כל הפלסטינים כאלה

לא נובעת רק כדי "לא לגלוש להכללות גזעניות" אלא נובעת מכך שאני באמת מאמין מכל ליבי שלא כל הפלסטינים כאלה. אין לי ביקורת כלפי הכיבוש כי כל עוד אנחנו בגדה החמאס לא יפגע בישובי המרכז כפי שהוא עושה לשדרות אבל על נושא זה כבר דשנו ארוכות.

אתה 'תבין' את השגריר הפלסטיני גם כשהוא יספר

למאוריטנים שהציונים באו לשתות את הדם של הילדים שלהם. אתה כניראה מקרה אבוד.

מי ישמע..אם יביאו לפה אתר ימין קיצוני

אתה תגיד שזה מקור מהימן..לא עזבו שגם אתרים וואלה וואי נט וחדשות 10 ו2 זה לא בדיוק שיא האמינות
אמינות לא בדיוק מופיע בלקסיקון של התקשורת הישראלית..

טרנספררר מידד לכולכםם בעזרת השם עוד נעשה לכם

טרנספר ולכם לא יהיה מה לעשות יקח לכם תעודות זהות כחולות והאמריקה תיגמר לכם

mike00

New member
חחחח.....יאהבל,בכל השרשור הזה יש רק גולשת

ערביה אחת,והיא יותר ימנית מהרבה ישראלים שאני מכיר..... יאללה סע לשלום יא'מדרוב

mike00

New member
הכי מצחיק זה שהוא שירשר לרספקטה../images/Emo6.gif

מצא את מי לטרנספר....

THE WIZARD 55

New member
לזה אני התכוונתי

גם אני חושבת כמוך לגבי מחסום אבל הנושא הספציפי הזה, הוא אמת לאמיתה.. רציתי שפשוט יתייחסו לתוכן ולא ישללו ישר לפי המקור..

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif מקור מאוד אמין...תאמין לי יותר אמין

ממחסום
תוכי מדווח רק את האמת..

mike00

New member
היי וויז.....אחרי בדיקה קצרה

אז ככה,השלטון המרכזי אינו עוסק בתקצוב רווחה או חינוך.השלטון המרכזי מתקצב רשויות מקומיות והן אלה שצריכות להוסיף לתקציב זה את חלקן ולהעבירו לצרכים ולגורמים הרלוונטיים.בישובים היהודים הממשלה מקצה כסף,הרשות מוסיפה את חלקה והכסף מועבר לעובדים הסוציאלים או למוסדות החינוך.בישובים הערבים,הגרעונות כל כך גדולים שלא רק הרשות אינה מעבירה את חלקה,גם הכסף שהממשלה מעבירה לצרכי רווחה או חינוך "נבלע" בתוך חוק הגרעון של הרשות. אז זה לא מדוייק שיש תקציב למשפחות חרדיות עם הרבה ילדים כפי שמשתמע מהדברים שנאמרו,מי שמשקיע את הכסף הזה זו הרשות המקומית מכספי הארנונה שהערבים מתחמקים מתשלום.

למעלה