שירו איתי אנשים, למען כל החתיכים...

python 4

New member
יו, אתה סתם מקנא.

זה חבר מאוד טוב שלי. לא יגיד לך איך קוראים לו!

יש לך המון חברים

דימיוניים, רק שלא תשכח מישהו...

python 4

New member
ומי הילד הרע של הפורום, תזכירו לי?

טוב הוא דמיוני, אבל למה ככה?

python 4

New member
אגב ג'ייסון קוק

גם הוא בססססססדר. או, ומישהי כאן קוראת פלייגירל..

מאמי אתה בבילבול הוא שלי ורק שלי

אני מטורפת על הבנאדם הזה מגיל 6 מאז הפעם הראשונה שראיתי WWF ולבנאדם קוראים שון מייקלס הוא כ כינוי זירה HEARTBRIKE KID הוא בקיצור HBK. וכן פייתון שכשהוא היה בפלייגירל קראתי את העיתון(אבל אני קוראת רק בשביל המאמרים)

python 4

New member
יקירתי שטופת ההורמונים,

אני פינטזתי על שון מייקלס עוד כשאת היית בגנון ולא ידעת בכלל מה זה פלייגירל. חוץ מזה, מה עם צ'ינו? ככה זרקת אותו? וזה רק נדמה לי או שקנית פלייגירל בגרמנית? ממש קוראת את המאמרים, מה?

כן אני קוראת את המאמרים חחח...

סליחה שון מייקלס הוא מושא פינטוזיי כבר מגיל 6 שהייתי צופה בשבתות עם אבא שלי בWWF והאם אתה יודע עליו כול כך הרבה עם מי הוא היה בחבורת הDX שהוא הייתו בפיוד ענקי כעת?

python 4

New member
ג'ייסון קוק לנצח

אולי במקום להתרכז בכאלה שאת לא יכולה להשיג תחזרי להתרכז בילדון הזה, מושא שמך? ופעם הייתי מעריץ גדול של ה- WWF! שון מייקלס, ברט 'דה היטמן' הארט (שאח שלו נהרג בזירה!)... אפילו היה לי את הדיסק שלהם! אז לכי לילדונים שלך ותשאירי את הביג בויז לביג בויז!

איך אתה יכול לאהוב גם את

היטמן וגם אתHBK הרי היה להם פיוד ענקי הם שנאו אחד את השני אין הגיון בדבר(מייקלס אפילו קינח את האף בדגל של קנדה(ארץ מולדתו של ברט) כדי לעצבן אותו) ולא ידעת זה עודבה גברים מבוגרים נמשכים לבחורות צעירות בגיל העשרה ובפעם האחרונה שבדקתי את לא בחורה ולא בגיל העשרה ולעומת זאת אני כן. אז תשאיר את הביג בויז לי ואני אקח גם את ג'ייסון קוק לא יזיק

python 4

New member
קודם כל, יקירה,

לגברים מבוגרים שנמשכים לבחורות צעירות בגיל 15 יש שם - פדופילים. ו- HBK שלך בטח לא היה רוצה להתעסק עם ילדה בת 15 ולהכנס לכלא על התעסקות עם קטינות! הוא היה מעדיף להתעסק איתי, שזה אומנם גם לא מי יודע מה חוקי בארה"ב בימים אלה אבל לפחות זה יותר מוסרי
וחוץ מזה, מה הקשר ל'פיוד' שהיה להיטמן ולשון? מה, אי אפשר לאהוב גם את צ'ריטי וגם את קיי? אז מה אם יש בניהם פיוד? חוץ מזה שכל הפיודים האלה מבויימים, אם את לא יודעת, ואחרי שהם גומרים לצרוח זה על זה בטלוויזיה הם הולכים לשתות קפה כמו חברים טובים! אז במחשבה שנייה אני מחרים לך גם את ג'ייסון קוק. תשכחי ממנו! את יכולה לקבל את פיליפ אם את רוצה. אבל זהו! הנדיבות שלי נגמרת בשלב מסויים!

ברור שרוב הפיודים היו מביומים אבל

זה אמיתי בגלל בתכיניות טלויזיה אחרי שברט ארט כבר עזב את הWWF ועבר לWCW שון דיבר לא יפה על אבא של ברט ארט ועל המוות שלו וברט ארט סירב לצפות בכול תוכנית ששון מתארח בה אז אוון סיפר לו את זה ובערב הקרב שלהם על התואר אחרי שברט ארט חתם על הסכם עם WCW וינס מקמהן עשה לא מהלך מלוכלך יחד עם שון מייקלס וברט התעצבן והתחיל לשבור במכשירי טלויזיה ואז הלך לשון וכמעט טחן אותו מכות. ולא אי אפשר לאהוב גם את צ'רטי וגם את קיי למעשה אי אפשר לאהוב את צ'רטטי בכלל!!!! וסמוך עליי שון מייקלס יעדיף אותי עלייך בפעם הארוחנה שבדקתי שון לא גיי. וחוץ מזה מי ידע אל זה חוץ ממני וממנו אז איך נהוא ילך לכלא וכבר ירדתי מג'ייסון קוק הכינוי סתם נשאר.

python 4

New member
אני ידע!

ואני ילשין עליכם בעילום שם! אחרי שהוא ישב בכלא 10 שנים נראה מי גיי ומי לא! וחוץ מזה, את באמת בדקת שהוא מעדיף גרופיות בנות 15 על פני גברים חסונים ומדהימים כמוני? לא נראה לי

ברור שבדקתי

ראית אותו פעם אם שרי היא נראית בת 15 רק עם אינטילגנציה של בת 5 ועם הוא היה הולך על בחורים חסונים הוא לא היה בפיוד עם טריפל הייץ' ויש לו כבר בחור חסון לצידו צ'ינה!

למעלה