שיריונות בדבר הבא

עומר כץ

New member
וכן

אני התכוונתי לשיריון מלא מהסיבה הפשוטה שרוב הפגיעות שלך במהלך קרב יהיו באיזורים כמו הרגליים והידיים (שאר הגוף לרוב יהיה סגור ע"י החרב\מגן אם יש)

raistlin majere

New member
נו אז סבבה לזה התכוונתי כל הזמן...

בשבילי "מלא" זה אומר שאין מקום בגוף בלי איזה לוח ברזל....

5נדב

New member
תשלחו אתם את הרעיונות שלכם

אני קיבלתי הרבה רעיונות, מאנשים שונים. אם אני אתחיל לשלוח את הרעיונות של כולם אני לא אגמור... אם אתם רוצים שישמעו אתכם, ושידונו ברעיון שלכם, תשלחו אותו בפורום.

5נדב

New member
הדיון יסגר ביום ראשון

אני מבקש מכל מי שרוצה להגיב, שיגיב עד אז. אלדרים למיניהם, בבקשה תגידו מה אתם חושבים, הניסיון שלכם יכול רק לעזור.

5נדב

New member
ההחלטה

כפי שאמרתי הדיון נסגר. החלטתי ששריונות יוסיפו נק"פ. כמה, ואיך, זה כבר דיון אחר שיערך עם שאר הקפטנים (ועם ההבנה המלאה של הסמכויות שלי בנושא). סוגי מכות שונות ונשקים שונים לא ישפיעו אחרת על שיריונות שונים. שיריונות שונים פשוט יוסיפו נק"פ שונה. אני לא רוצה לשמוע עוד תגובות, אותם יכולתם לכתוב קודם. הדיון סגור, ההחלטה ניתנה. שאלות תמיד אפשר לשאול.

הבהרונת קטנה...

באופן דומה למגדל האפור ולקדר, אם יש משהו ששיטת השריונות הזו אינה נראית לו - הוא מוזמן ליצור אסכולה חדשה בין יצרני השריון. בינתיים, אמור היא מעוז השריונות במשחק, כך שכל שריון מחקה איפשהוא את השריון האמוריאני, יחשבו וימדדו כל השריונות בשיטה האמוריאנית. ומי שרוצה לנסות לחדש - בהחלט מוזמן. כל עוד שיטתו פשוטה ונוחה להבנה ותפעול פנים משחקי (ובנושא השריונות בפרט - על ההשיטה להיות פשוטה וקלילה, משום שבקרב אין המון מקום במוח לחישובים מסובכים) השיטה יכולה לפעול במשחק. הכלל המנחה הוא הפשטות. על אף שאשמח לראות הצעות מקוריות, ויהיה נחמד להעניק אלטרנטיבה לשחקן, בה במידה, לא יפעלו יותר מדי שיטות במגרש אחד, משום שריבוי שיטות הוא סיבוך בפני עצמו.

למעלה