שיריםםם של נשיקות גנובותתת

danina the 1

New member
שיריםםם של נשיקות גנובותתת

טוב אני מצרפת לבינתיים כתובת אחת... עוד מעט אני אעלה את השאר וישים גם תהנו לבינתיים :)

danina the 1

New member
זה השיר ש shilgiah שלחה לי.....

רציתם שאני אעלה את זה לפה אז אני מעלה.....

חניניתה

New member
כןכ ן תעלי את כל השירים שיש לך..

אני כבר שנים מחפשת!! תודה את מלכה!!!

shilgiah

New member
זה לא שיר של פלוריסיינטה!

זה שיר של פלומה! תקשיבי לקול שלה.. אני רואה את שתי הסדרות ומכירה טוב מאוד את הקול של פלוריסיינטה וגם של פלומה וזאת פלומה שרה!! כנראה מישהו באמת התבלבל כי מצאתי את זה באימיול כשחיפשתי שירים של פלוריסיינטה אבל שני השירים האלו "אמור מיו" ו"תן לי להכנס" אלו שירים של פלומה ואף נשמעו בסדרה! (לגבי השיר אמור מיו אני לא בטוחה שהוא נשמע בסדרה אבל "תן לי להכנס" היה וזה בדוק! ). תהנו מהשירים...אני נהנת!
צ'או!

חניניתה

New member
לא הסדרה פלוריסיינטה..הסדרה רדיו04

השיר אמור מיו משם.. אני בטוחה אני הורדתי מאיזה שהו מקום את כל השירים של הסדרה כיאלון את הדיסק המלא וזה מישם.. וגם בסדרה השחקנית שקוראים לה פלור שרה את השיר הזה תמיד.. הוא השיר הכי מצליח של הסדרה רדיו 04

shilgiah

New member
את טועה!

יש לי גם את כל השירים של פלוריסינטה של שני הדיסקים!ויש אתר שכתובים בו כל השירים והשיר אמור מיו לא שם!! ותקשיבי לקול שלה!! זאת פלומה!

shilgiah

New member
לאיזו סידרה את מתכוונת?

לא נראה לי שאני מכירה..חחחחח חשבתי שאת מתכוונת לפלוריסיינטה.. סורי..
אבל בכל זאת פלומה שרה את השירים האלו...אולי הם סתם משמיעים את השיר הזה.. כי הוא יפה!

חניניתה

New member
לא לא.. הם שרים את השירים האלה..

בטוח.. כי כל הקטע של הסדרה זה שהם להקה.. אז תמיד מראים אותם בהופעות ושרים את השירים האלה.. אם כבר בנשיקות גנובות היה את השיר הזה בתור שיר רקע.. כי אף פעם לא שמעו את פלומה שרה את השיר הזה אלה רק ברקע

חניניתה

New member
אני לא מדברת על הסדרה פלוריסיינטה!

אני מדברת על הסדרה רדיו 04 (בערוץ ניקולודיאון)

shilgiah

New member
כן, הבנתי על איזו תוכנית מדובר..

אבל אני בטוחה שפלומה שרה אותו...יכול להיות שגם הם.. יש הרבה שירים ששרים אותו כמה אנשים... אבל את השיר ששלחתי לדנית שרה פלומה!!

shilgiah

New member
תיקון..

יש הרבה שירים ששרים אותם כמה אנשים..(אם זה חידושים וכאלו..)

shilgiah

New member
לא יודעת, לא נראה לי...

אם מה שדנית שמה פה זה מה שאני שלחתי לה זה בטוח של פלומה! את לא מזהה את הקול שלה?!

חניניתה

New member
אבל אם הית שומעת את הקול של פלור

מהסדרה רדיו 04 את הית אומרת שזאת היא.. זה ממש ממש הקול שלה.. והיא גם שרה את כל השירים של הסדרה אז בכל השירים שומעים את הקול הזה.. אז זאת בטוח היא.. בנשיקות גנובות ראו את פלומה שרה את השיר הזה או ששמו את זה ברקע?

shilgiah

New member
אני מורדיה את השיר ששרה פלור..

מהסדרה רדיו 04..אמור מיו.. וכן, אני כמעט בטוחה ששמעתי את השיר אמור מיו ברקע של הסידרה "נשיקות גנובות" וזה אותו קול שיש לפלומה בשיר פתיחה ובשיר השני ששלחתי לדנית "תן לי להכנס"..איזה מוזר! אני מתה שהשיר הזה כבר ירד ואני אשמע את הקול שלה..

shilgiah

New member
יווו איזה פחד..חחחח

אני לא יודעת כבר..עירערת לי ת'ביטחון..חחח סתם.. השיר ששרה פלור מרדיו 04 זהה לחלוטין למה שאני שלחתי..אבל זה ממש דומה לקול של פלומה..אני מורידה עוד שיר של פלור ואני אבדוק עוד משהו עם השם האמיתי של פלומה! אולי ככה אני אדע בטוח... זה מה זה מעניין אותי עכשיו מי שרה את זה..אין מצב שאני ארד מזה עד שאני לא מוצאת את הזמרת האמיתי..חחחח

חניניתה

New member
פלור שרה את זה מיליון אחוז!!!

ווואיי אני לא מאמינה!!! עכשיו אני נזכרת.. שהורדתי את השירים של הסדרה רדיו 04 זה היה לפני שראיתי אפילו פרק אחד של הסדרה.. חח אני יודעת שזה הזוי אבל מישהי אמרה ליש השירים ממש יפים אז הורדתי אותם.. פעם הראשונה ששמעתי את השיר אמור מיו ידעתי את כל המילים של השיר בעל פה... וזה היה מטורף כי כויכול זה הפעם הראשונה שאני שומעת את השיר הזה.. בקיצור שברתי את הראש מאיפה אני מכירה את השיר כזה.. באיזה סדרה הוא היה ברקע.. אני זוכרת ששאלתי פה בפורום אם השיר הזה הושמע ברקע של נשיקות גנובות וכולם כתבו לי שהם לא מכירים את השיר הזה.. עכשיו אני יודעת שאני כן מכירה את זה מנשיקות גנובות! אבל אני בטוחה שפלור שרה את השיר ולא פלומה..

shilgiah

New member
מכירה את זה מנשיקות גנובות או...

מרדיו 04? בכל מקרה..אני כבר לא סגורה שפלומה שרה את אמור מיו אבל יש להן קול ממש דומה!! בשיר "תן לי להכנס" זאת חייבת להיות פלומה ששרה!! שם זה ממש הקול שלה אותו קול כמו בפתיח.. או שיש להן את אותו קול וזהו.חחחחח התחרפנתי מהן כבר.. אני מחכה שהשירים של התוכנית רדיו 04 ירדו כבר.. השיר "תן לי להכנס" הושמע גם ברדיו 04?

למעלה