שיריםםם של נשיקות גנובותתת

חניניתה

New member
קודם כל שמעתי את זה בנשיקות גנובות

אבל לא היתי בטוחה שזה משם.. אבלן אחרי זה התחלתי לראות רדיו 04 וראיתי שכמעט כל פרק פלור שרה את השיר הזה.. ולא רק ברקע אלה בסדרה עצמה... נגיד בחזרותצ של הלהקה או בהופעותל של הלהקה.. אני בטוחה במליון אחוז שזה פלור שרה אבל מניין למה שמים אותו ברקע של נשיקות גנובות.. כי כאילו לא שזה שיר ישן... הוא יחסית חדש ישר שנגמר המורדים בארגנטינה התחילה הסדרה הזאת שם.. כן גם השיר "תן לי להכנס" משם.. וגם אותו פלור שרה..

shilgiah

New member
נשיקות גנובות הוא משנת 2004..

רדיו 04 שודר לפני 2004? אני מתכוונת מתי צילמו אותו, לא מתי הוא הגיע לארץ. ז"א מתי התחילו לשדר אותו בחול..?

חניניתה

New member
התחילו לשדר אותו בשנת 2003

אבל בכל זאת זה מוזר כי בדרך כלל ששמים שירים של סדרה אחת ברקע של סדרה אחרת זה שירים קצת יותר נוסטלגים.. כיאלו אני בטוחה שיש מדינות שקודם נשיקות גנובות הגיע אליהם ואחרי זה רדיו 04.. כמו אצלנו!

shilgiah

New member
זה באמת מוזר!!

ואני לא יכולה להיות בטוחה.. הורדתי עוד שיר שפלור מרדיו 04 שרה, קוראים לו-Una Historia Mejor .. אבל זה לא אותו קול של מי ששרה את אמור מיו ותן לי להכנס.. אז אולי מישהי אחרת שרה את השיר הזה..הסתבכתי לגמרי..חחח

shilgiah

New member
חחח איזה שאלות יש לי..

זה פשוט מה זה מסקרן אותי לדעת מי שרה את זה סוף סוף.. זה נשמע ממש כמו הקול של פלומה!! אבל את צודקת..זה נורא הגיוני שפלור שרה את זה כי מצאתי את זה כשחיפשתי שירים של הסידרה "פלוריסיינטה" אז כנראה מישהו חשב שבגלל שקוראים לה פלור אז זאת פלוריסיינטה..

חניניתה

New member
כן יש מצב.. אני בטוחה שזה של פלור

מה שממש מוזר לי שזה הוא הופיע כשיר רקע בנשיקות גנובות בזמן שהוא היה השיר הכי מפורסם של סדרה אחרת ששרה אותו!

shilgiah

New member
כן, יש בזה משהו..זה באמת מוזר..

אבל בטוח שלא פלומה היא זאת ששרה את השירים האלו?! יווו זה ממש מוזר! זה נשמע לי ממש כמו הקול שלה!!

חניניתה

New member
כן זה בטוח לא פלומה.. אלה אם פלומה

שרה את זה אבל אומרים שהיא שרה את זה.. כאילו הקול של פומה זה הקול שלה.. אולי היא לא יודעת לשיר אז היא "קנתה" את הקול של פלומה.. אבל אני לא מאמינה כי היא מוכרת כזמרת שיודעת לשיר.. והיא יוצאת לסיבובי הופעות.. ואני לא מאמינה שהיו נותנים לה להיות שחקנית ראשית (וזה גם לא שהיא מוכרת.. רדיו 04 זאת הסדרה הראשונה שהיא משחקת בה) אני מאמינה שבחרו אותה כי יש לה קול מהמם.. לפי דעתי פשוט נשיקות גנובות לקחו כמובן בהסכמה את השיר.. כי בתכלס מה אכפת לרדיו 04 כי זה מפרסם אותם

shilgiah

New member
יש מצב..

יאא כל הזמן הזה הייתי בטוחה שפלומה שרה את זה! מזל שנכנסתי לפה..אחרת היתי ממשיכה לחיות באשליות.. יש להן קול ממש דומה..!

חניניתה

New member
אוקי... אחרי בדיקה מעמיקה בשתי

תוכנות לשמיעת שירים.. שמעתי כל פעם קצת מכל שיר ולהלן התוצאות: יש להן קול מאוד מאוד מאוד דומה אבל בכל זאת הוא קצת שונה. רק אם ממש מתעמקים מצליחים למצוא את ההבדל.. לפלומה יש קול יותר חזק.. כאילו אממ אני לא יודעת איך להסביר את זה אבל כמו שלמאיה בוסקילה יש בקול לפעמים קטעים שהקול שלה ויתר חזק כאילו לאיזה מילה שתים ואז חוזר להיות הקול שלה.. גם לפלומה יש את זה אבל בקטנה יותר. אני ממש אוהבת את זה כי זה גורם למיוחדות. מצד שני לפלור אין את זה.. היא שרה באחידות ויותר רך. לכן אני חושבת שאת השיר אמור מיו שרה פלור. אבל השאלה למה זה מופיע בנשיקות גנובות. ולשאלה הזאת אנחנו לא נוכל לענות עליה אלה אם נפגוש את אחד השחקנים או של נשיקות גנובות או של רדיו 04 בשביל שיענו עלנו את השאלה שמאוד אבל מאוד מטרידה אותי!

shilgiah

New member
איזו תוכנה להורדת שירים..את יכולה..

להוריד אותה לפה..? וכן..לפלומה יש עוצמה כזאת בקול..חחח ואת השיר "תן לי להכנס" שרה גם פלור מ 04? ועוד שאלה..אז איך אפשר להוריד את השירים של פלומה?! עשיתי חיפוש עם השם האמיתי של פלומה, קוראים לה סטפני משהו...לא זוכרת ת'שם משפחה.. ולא מצאתי שירים...רק תמונות!! איזה מבאס זה..

חניניתה

New member
התוכנה הרגילה לשמיעת שירים

והתוכנה של האיפוד itunes זה פשוט שתי תוכנות שונות ללשמיעת שירים אז יכולתי לשמוע שתי שירים באותו זמן.. כן גם את השיר "תן לי להכנס" היא שרה.. בשיר הזה הקול שלה אפילו פחות ודמה לקול של פלומה. כן גם אני חיפשתי שירים של פלומה בשם האמיתי שלה ולא מצאתי.. גם בשם נשיקות גנובות לא מצאתי.. בקיצור לא נראה לי שיש לה שירים חוץ מנשיקות גנובות.

shilgiah

New member
יש לה שירים! חייבים להיות לה..

קראתי שהיא עשתה פיתוח קול והקליטה כמה שירים וגם בסידרה היא שרה.. היא שרה בפאב ובמסיבה הזאת כשהיתה תרומה (נראה לי..) שהיא עשתה עם כל החברות שלה במכללה.. (איזו נוסטלגיה!!) יש גם את השיר הזה ששמעו אצלם ברדיו כמה פעמים..שכחתי איך הוא הולך.. איזו סנילית אני!! אולי יש לה שם אחר כשהיא מפרסמת את השירים או משו'(כמו לכמה סופרים..) קשה לי לאמין אבל אולי בכל זאת..ואולי היא פשוט לא פירסמה אותם וזהו..! תגידי..מי שרה את השיר- Vivir הוא גם מרדיו 04..

חניניתה

New member
VIVIR זה אחד השירים הכי יפים!!!!!!

שרה אותו בלינדה היא שיחקה בחברים לנצח, אמיגוס VIVIR זה השיר נושא של הסדרה לבבות על הגבול.. אני מתה שהסדרה הזאת תגיע לארץ! אין בכלל קשר לזה ולנשיקות גנובות.. נשיקות גנובות הם מפרו והם עובדים בשיתוף עם ארגנטינה (רדיו 04 מארגנטינה) לבבות על הגבות זה ממקסיקו.. יש מצב אבל אוףף אני מתה לשמוע שירים שלה..

shilgiah

New member
אההה ועוד משהו...

לאיזה שני שירים התכוונת ששמעת במקביל? שיר של פלור ושיר של פלומה??

shilgiah

New member
אהה הבנתי..

אז התעלומה נפתרה בחלקה..חחח אנחנו עדיין לא יודעות למה בעצם השמיעו את השיר אמור מיו ותן לי להכנס בסדרה נשיקות גנובות..אבל אנחנו יודעות שמי ששרה זאת פלור מרדיו 04.. גם משהו..

למעלה