שירים לסרטי אימה

T a Z a

New member
שירים לסרטי אימה

אתם מכירים שירים או קטעי סאונד של סרטי אימה? סטייל סצנת המקלחת של היצ'קוק, או סתם נעימות לאימה? מאוד יעזור לי, תודה!

אין כמו...

המוזיקה המחרידה של סיוט ברחוב אלם.. אותה מוזיקה שבאה אחרי השיר בכל תחילת סרט.. הדבר הקל הזה, שגורם לך להצטמרר ולהישאר עם אונזיים פתוחות ועישונים מורחבים עד סוף... גרר

T a Z a

New member
וואיי גדוללל

תנו לי עוד בבקשה.. מקסימום ייכנס לטאגליין..

europe1990

New member
ALICE COOPER

הSOUNDTRACK של יום שישי ה13-חלק שישי כמובן המוזיקה של מגרש השדיים

D i l D o

New member
אין כמו רוק!!!!!!!1 אור - תוריד את:

Vixtrola - Gunboat שיר ענק מתוך הסאונדטרק של "חשיכה נופלת", זה השיר שיש בסוף בסוף - שיר מעולה!

D i l D o

New member
בואו אני אשיר לכם שיר....

ובשביל ההוא שאוהב מזרחית (יאק יאק יאק) אני אשיר את.....נו נראה, נזרום עם מה שיבוא לראש, אולי נעשה איזו מחרוזת שווה! נפרדנו כך.... הייתה דממה..... לא היה כבר מההההההה לומר.... רואה אותך בחלום המתוק רואה אותך אך האופק רחוק בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלהההההההההההההההה כל זאת היה אתמוווווווול ונדמה שחלפה לה שנהההההה בבלה בלה בלה בלה... בלה בלה בלה בלה בלה.... נשבע! ביום הזה שבא באהבה נשבע... וכשאור היום יכבה ישאר לי עוד הרבה... אניייי נשבעעעעע! כמו פרפר לאש כמו ליבי המתרגש באהבה נשבע...... בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלהההההההה אנייייי נשבע! זהו! מחרוזת שווה לא?

D i l D o

New member
אני לא הערני היחיד!!!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif

כולי אושר!!!!!!! אם את עדיין ערה - 124550942 - בואי נשוחח!
או, אם יש לך מסנג'ר - [email protected] - נשוחח גם שם!
בהההההההה אני מאושר!

europe1990

New member
עכשיו תורי לשיר לכם שיר קטן-נצל"ש

europe _ scream of anger i won´t live to see tomorrow there won´t be another breath none of them will ever sorrow those who sentenced me to death i´ve been waiting here for ages for the hangman to appear soon the priest will read some pages from the bible for my fear i see a place an evil place comin´ my way what can i do where can i run i´m gonna die anyway things are getting clearer this is the price i have to pay i feel like screaming out my anger there is so much left here to do when it happened i was younger and my destiny was you i see a place an evil place... what can i do about leaving you we were only halfway through what can i say there was no other way they wouldn´t let me stay

europe1990

New member
לא, אני סתם רשמתי-תגידי

את שאלת אותי-"של מי זה"-השיר?????????? כי אם כן אז השיר הוא של הלהקה (השם שלי) europe

למעלה