שירים לסרטי אימה

europe1990

New member
אחותיייי-זה רק אחת מלהקות הרוק

הטובה ביותר בכול הזמנים!! אם את מדברת על סולו-של גיטרה אז יש שם בכמויות רציניות!! פה, זה לא מקום לדבר על הלהקה. תשלחי הודעה במסרים-(נ.ב כרגע אני הולך-אבל תשלחי בכול מקרה-אם את רוצה) נ.ב החתימה שלי-מה שרשום מוכר לך אולי????

Queen of Spells

New member
אז זהו...שאף פעם לא שמעתי עליהם...

וכן דיברתי על בולואים של גיטרות אלה מה!? ולא...לא מוכר לי החתימה....

europe1990

New member
טוב תשלחי לי הודעה-אני אחזור אלייך

לקראת הערב-כי אני צריך ללכת עכשיו תכנסי לי לפרטים תגידי לי אם את מכירה את הלהקות שרשומת שם תכנסי לבלוג שלי-יש שם תמונה של אירופה!!

D i l D o

New member
אתה! כן אתה! זה שנמצא בחלום המתוק!

תתעורר אחי! זה פורום סרטי אימה - יש פה רק סיוטים! Welcome To My Nightmare!!!!!!!!! מוהאהאהאהאהאהא!!!!! סיוטים סיוטים! אהההההההההההה! סיוטים!

europe1990

New member
עיוד-מוזיקה מזחרית-זה בהחלט אימה

אחד הדברים המפחידים ששמעתי בחיים שלי!!! "איך את מסובבת אותי"זה השיר שלקוח ממגרש השדיים!!חחחח

D i l D o

New member
Save ME - ענק!!!!!1 ../images/Emo6.gif!!!

אבל אל תעיד לקרוא לי עיוד עוד פעם!

europe1990

New member
איכס מזחרית-איך אתה יכול

זה לדעתי העינוי האולטימטיבי!!!

europe1990

New member
אני לא בטוח למה אתה מתכוון

אבל אני חושב ששמעתי את זה!!! כן אני בהחלט אבדוק את זה אבל בחיייכם אם כבר רוק-אז אין כמו europe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-(לא קשור לנושא)

VAMPhantom

New member
תראה, הפתרון הכי טוב:../images/Emo45.gif

יש אפשרות לאתר המוווון קטעים כאלו, ברגע שתרשום Horror movies theme" ואז... כל קטעי ההתחלה המוכרים של כל סרטי האימה הטובים והמעולים(כמו לדוגמא הקטע ה"ווווומ ווומ וווווומ ווומ
"של מלתעות או קטע הזמרים המצמררים מ"אות משמיים" שנשמע כמו קטע תפילה מצמרר... או קטע ה"טלטקסט" שזהו כמובן הTHEME של "מגרש השדים"
) נ"ב: מומלץ מאוד לאתר בנוסף: are you ready for freddy? / FAT BOYS

xander55

New member
זה ../images/Emo129.gif

המנגינה של "זה" הכי מפחידה ומחרידה העולם, מנגינת ההתחלה לא יוצא לי מהראש.

T a Z a

New member
ברור, אבל

אולי אנשים מכירים לא דברים שגרתיים, למשל יצא לי להוריד איזה נעימה של באך שיכולה להתאים לסרט אימה... זאת הכוונה, פשוט ליצור רשימה, ואתם ממש תעזרו לי אם תתנו לי גם את השמות, אני פשוט עובד על משהו עכשיו (פרוייקט...) ואני רוצה להשתמש במשהו מפחיד, אבל לא מוכר.. יו נואו וואט אי מין

cj20

New member
צודק! אני חולה על המנגינה הזו!!!

גם של "מגרש השדים" טובה...

למעלה