שירים מוערכים יתר על המידה...

Another Girl

New member
שירים מוערכים יתר על המידה...

לא זוכרת אם היה לנו נושא כזה כבר פעם-אבל שווה לשאול. נכון שיש שירים מסוימים שלפעמים יש תחושה שכ-ו-ל-ם נורא אוהבים- אבל אתם דווקא לא? זה לא אומר שאתם לא מחבבים את השיר,ובוודאי הייתם מעדיפים אותו על פני מאות שירים אחרים,אבל,איך נגיד את זה-הוא לא עושה לכם את מה שהוא עושה לכולם... אצלי,למשל,הרשימה יכולה להיות די מפתיעה-שירים פופולריים מאוד,שאצלי כבר הפכו להיות מוקצים מחמת מיאוס,אולי בגלל שיש בהם איזו בנאליות. מה למשל? All you need is love- שיר חמוד,ללא ספק,אבל דייייי, כמה אפשר עם מסרי השלום הבנאליים האלו?... Lucy in the sky with diamonds-אני נוגעת כאן בפרה קדושה,אבל...כאן בעיקר זו המוסיקה שלא הכי עושה לי את זה... Obla di obla da- את השיר הזה אני ממש לא מחבבת,עוד מאז הימים שהוא כיכב בסדרה היא כשיר הנושא. מצטערת.(אגב יש לי משהו עם שירי ביטלס שהפכו לשירי נושא בסדרות-כמו with a little help from my friends ב"שנות הקסם" ששנאתי רק בגלל ששנאתי את הסידרה...
) עוד שירים שהם לא All that בעיניי-בהמשך.... ומה איתכם?

טוב...

אני אקדים תרופה למכה ואגיד שדינו של מי שיגיד משהו על yesterday הוא מוות. אחרי שהבהרנו את זה, אני יכול להגיד שאני מאד לא מסכים איתך לגבי Lucy in the sky with diamonds. דווקא שם המילים פחות מוצאות חן בעיניי מאשר המנגינה. All you need is love- אני מסכים בהחלט. שיר חביב, אבל יותר מדי משונן ומצוטט. Ob la di ob la di- אף פעם לא ידעתי שהוא היה מוערך כל כך... ותוספות שלי: In my life- לצערי הרב, השיר יפהפה, אבל בהחלט לא באותה מידה שמרעיפים עליו שבחים. You've got to hide your love away- דעתי על השיר חסר המנגינה הזה כבר הובהרה בעבר. Norwegian wood- ראו "you've got to hide your love away"

מדוע לא?

עוד לא זכיתי שאחד מ*לא אוהבי* yesterday יפרט לי את הסיבות שבגינן הוא כל כך לא אהוב ומוערך יתר על המידה. אשמח אם את תהיי הראשונה.

מאור 87

New member
המממ..

באמת הזכרת לי עכשיו.. באיזו סדרה השתמשו באובלדי אובדלה כשיר נושא
אני חייב להיזכר בשם של התכנית הזאת
אוקיי ולענייננו.. אין הרבה שירים שאני חושב שנמאסו, אבל בהחלט נמאס לי מ-yesterday שמשמיעים אותו בכל סרט כמעט.. וגם
, שאני עד עכשיו לא מבין מה כולם מחזיקים ממנו..

Julia Lenon

New member
אני מוסיפה לרשימה

את strawberry fields forever שהוא שיר מקסים, אבל דאאאיי בכלל, אני מעדיפה את האלבום הלבן, שחוץ מזה שהוא מצוין, הוא גם יחסית לא מנוגן בעניין של HELP אני פשוט מתה על האלבום הזה, אז אני לא יכולה להשמיץ את השיר אגב את הסרט האלילי הזה ( HELP) ראיתם?

Another Girl

New member
נכון,גם,ואוסיף את...

*מראש מתחבאת ממעריצי ג'ורג'* Something... לא שזה לא שיר חמוד,אבל לא שיר האהבה האולטימטיבי,לפחות בעיני.

דהאנית

New member
אבל מדברים על שירים מוערכים מדי

לא על שירים נטחנים שאולי נמאסו. YESTERDAY הוא שיר נפלא וחשוב, ומוערך בצדק! אני אתן את LOVE ME DO ו YELLOW SUB

אלרוס

New member
יש כמה

הר מג'סטי YELLOW SUBMARINE *בורח מהאח בן ה6 שלי שזה השיר האהוב עליו* LOVE ME DO (עדיין בורח) מסכים על ALL YOU NEED IS LOVE אבל לא על Lucy in the sky with diamonds מקה, זה היה הרעיון שלך השרשור הזה כשעשית שרשור שירים לא מוערכים.

דיתוּש

New member
גם לי נמאס מהצוללת הצהובה...

ואני בורחת מאבא שלי שחולה על השיר הזה בדם, ושם אותו כל פעם שמתחשק לו [וזה יוצא המון]... אני לא חושבת שזה לא שיר טוב, אבל מרוב כל הפעמים שאני שומעת אותו כבר משגע לי את השכל! וזה יכול להיות ככה עם כל שיר ששומעים יותר מדי... אבל משום מה זה לא קרה לי עם Eleanor Rigby אפילו שחרשתי עליו כמו אנ'לא יודעת מה...

Tomer 123

New member
אוקיי...

אז לי יש כמה: All You Need is Love - כבר נמאס! שיר כל כך מצליח וידוע, וכשמקשיבים לו בעצם מגלים שהוא בעצם די בנאלי, קיטשי ובהחלט לא מהטובים. Love Me Do - כשמקשיבים לזה, מבינים בעצם מה היתה רמת הכתיבה של לנון-מקרטני בתחילת הדרך, וכמה אנחנו שמחים שהם השתפרו... Od-la-di Ob-la-da - חבר'ה, זה פשוט שיר מעצבן! חלק מהשירים ההודיים של ג'ורג': Within You, Without You Love You To Blue Jay Way ואל תגידו לי שהם לא מוערכים. הרבה מעריצים מוצאים בשירים האלה הרבה, ותאמינו לי שאני לא מבין מה. ג'ורג'י שלנו נסע להודו, דפק את הראש, וכתב את השירים המוזרים ביותר של הלהקה. זה לא עמוק, זה לא יפה, זה לא איכותי, זה לא מיוחד, זה סתם מעצבן. Yellow Submarine - סתם שיר ילדים. חמוד, אבל לא יותר, ומשום מה גובר תמיד על אחיו הצעיר והחמוד ממנו, All Together Now.

Another Girl

New member
מסכימה עם הכל חוץ מ...

Within you without you שאותו אני ממש אוהבת,וחושבת שיש בו עומק מיוחד.

מאור 87

New member
אנ'לא מבין למה..

אתם חושבים ש love me do מוערך יותר מדי?? אני מתערב שאם תשאלו אנשים ברחוב מה זה השיר הזה הם לא יידעו..

דהאנית

New member
בגלל

שהוא זכה במקום ראשון והמילים וגם המגינה לא משהו מיוחד בכלל

מאור 87

New member
אוקיי..

אני מסכים שהמילים והמנגינה דיי שטחיים ואני באמת לא אוהב את השיר. אבל אי אפשר להגיד שהוא מוערך יתר על המידה רק כי הוא הגיע למקום הראשון במצעד הסינגלים של ארה"ב (אפילו לא הגיע למקום הראשון באנגליה).

למעלה