שירים מוערכים יתר על המידה...

oh, darling!

סלחו לי, אבל אפילו אם הוא לא הכי מוערך, אני חושבת שהוא פשוט הורס (כן, מקה, הורס) את השלימות של אלבום הקודש בו הוא נמצא: abbey road. הקול של פול בשיר הזה מעצבן וטורדני (כן, כן, תסלקו אותי מהפורום אך לא כך תמנעו את עצמכם מלשמוע את האמת!), ה"טנג" הזה שנשמע כל שורה ממש מרגיז, ו.... הוא ארוך מדי לערך שלו! זהו זה, דיברתי את דברי! המשרד שלי יהיה ריק עד מחר בבוקר...

מסכימה לגמרי...

You go girl!
ואני אוסיף כמה משלי: we can work it out- המונוטוניות בשיר הזה משגעת אותי פשוט! the long and winding road-מאותבה סיבה...נראה לי...
זהו, נראה לי...

Another Girl

New member
מה?! ../images/Emo12.gif

we can work it out?...אחד משלושת האהובים עליי...חולה עליו...

ביטלמן

New member
אני לא מסכים איתך

לדעתי oh darling! זה שיר מצויין הקול המעצבן הטורדי הזה הוא לא מעצבן ולא טורדני זה אחד השירים שאפשר לשמוע את קולו של פול מקרטני במיטבו. אני חושב שהשיר she said she said אני לא אומר שהוא גרוע אבל לי לפחות הוא מתחיל להימאס

Another Girl

New member
Oh Darling?

שתדעי לך שבכל פעם שאני שמה את אבי אני מדלגת ישר לרצועה 4-אליו! שיר מדהים לטעמי...

Julia Lenon

New member
נכון גמני! ../images/Emo124.gif../images/Emo79.gif

לדעתי פול שר שם ממש כמו אלביס פרסלי זה אחד השירים הכי אהובים עליי הידעתם שהוא התאמן עליו כשבוע לפני שבכלל הקליט אותו, כדי להגיע לאיכויות הקוליות שהגיע אליו?

ביטלמן

New member
בשביל הידע:

הביטלס בתחילת דרכם הופיעו עם השיר love me do בתחרות שירים נגד להקות אחרות מברטיניה וזכו במקום האחרון!

נכון..

עם כל העומק והכיף לשמוע את the long and widning כשמסתכלים עליו בתור שיר, (לא בקטעים שהוא אומר a long long time ado) אז הוא די מרגיז... אבל בת'כלס הוא חביב
משווה ומוסיפה: get backkkkkkk אני יודעת שהוא לא מוערך בגרוש אבל בכל זאת אני רוצה לנצל"ש חלקית ולומר שזה שיר מטומטם שמרגישים שהוסיפו אותו רק כדי ששני צידי התקליט ישתוו!!! בעעעעעעעעע אני ממש לא מחבבת אותו!!!!!!!!!! לא מחבבת כלומר שונאת יחסית לשירי ביטלס אחרים, אבל, היי חבר'ה, זה ביטלס פה!!! we

SmallVille Girl

New member
get back

הוא חמוד אבל באמת מעצבן ...חחחחחח... a day in life שיר מהמם !!!!!!!!! אני דווקא מתחילה להתעצבן משיר cry baby cry !

לאאאאאאאאא אל תאמרי זאת!!! ../images/Emo2.gif

cry baby cry לא הכרתי אותו (!) עד לפני חודשיים בערך כשקניתי תתקליט של האלבום הלבן בת"א.... ועז הגעתי למסקנה שהוא ממש ממש ממש ממש מוכר לי!!!! ו... כן, ממש יפהיפה!!!!! וכמובן ש a day in the life - אין לי הגדרה אחרת - שיר אלוהי!

לא להעלות אותי לתלייה עכשיו

אבל a day in the life בהחלט מוערך מדי. הוא שיר חביב, בסדר, אבל בהחלט לא שיר גדול כמו שעושים ממנו, ובהחלט לא השיר הטוב ביותר שלהם.

כן כן, אני מגיעה!../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif

כל מעריצי ג'ורג' לצאת! כל מעריצי ג'ון לצאת! כל מעריצי השמות הבריטיים למיניהם בהם שולטת האות g לצאת על פי כמה וכמה! אז, בהודעה זו אני אמתח ביקורת על כמה שירים מאוסים בהחלט. מכיוון שמעריצי הg הסתלקו לעת עתה, נתחיל עכשיו:
אזהרה:כל מעריצי היוצרים המשופמים למיניהם נא להסתלק. תודה! בואו נתחיל: *@סמפינג. לקחו שיר אהבה תמים, פשוט, ממוצע פלוס, וניפחו אותו למימדי ענק. "שיר האהבה המרגש ביותר שנכתב מעולם". נו, באמת! *@all you need is love . יש שירים פשוט נהדרים, שכמה שאתה שומע אותם - הם אף פעם לא נמאסים עליך. זה בהחלט לא אחד מהם. המסר יפה, המנגינה מתוקה, אבל כמה כבר אפשר לטחון את אותו הדבר?? (לדעת מומחים, הביטלס השתילו בשיר את אחד הרמזים לקונספירצית "פול מת" רק כדי שאנשים ישמעו אותו יותר מפעמיים בחיים שלהם) *@אימייג'ן. אמנם זה לא של הביטלס, אבל בכל זאת. נכון, זה שיר מדהים, אולי היצירה הטובה ביותר של ג'ון, אבל לא צריך להגזים! כל שיר, שמהללים אותו יתר על המידה הופך למאוס ומעצבן. *@a day in my life . אוווו! עלינו על נקודה רגישה. אני בכלל לא מבינה מה יש בשיר הזה שכולם קוראים לו "שמיימי" ו"אלוהי". זה אחד מהשירים היותר מעצבנים לדעתי. *@סטרוברי פילדס פוראבר. שיר די נחמד, פסיכודלי משהו, אבל אין כל סיבה שהוא יגיע לרמה כזאת של שבחים. באמת שלא. טוב, מעריצים משופמים שלי, הגענו לסוף, אני מקווה שלא תתלו אותי. עכשיו אני רצה למאורת המסתור שלי, בה אני משתמשת לעיתים כשאני מחליטה לביים מוות או בורחת עם סמים. להתראות!

Miss CB

New member
1... 2... 3... 4... 5...

6... 7... 8... 9...(אמרו שלפני שמתעצבנים צריך לספור עד 10) חבל, לא הגעתי ל-10. מה לעזאזל חשבתם כשאמרתם ש...
סתם, סתם, אתם מכירים אותי (חלקית בכל אופן) - כל אחד זכאי לדעה משלו, אז מה אם יש פה כמה עם יציאות שלא ברורות לי; כל אחד והטעם שלו נכון? יופי. ועכשיו שהבהרנו את זה- השירים הלא-אהובים עליי. בתכלס יש רק שלושה שעולים לי לראש כרגע, תנו לי כמה ימים ואולי יהיו עוד, אבל לא הרבה. OBLADI OBLADA - מה אנשים מוצאים בו, לעזאזל. שיר חמוד, אחלה, פעם ראשונה, פעם שנייה, פעם שלישית... נמכר. להולידיי אין-ים למינהם. לא כזה שיר טוב בסך הכל.. נחמד אבל לא הרבה יותר לטעמי. YELLOW SUBMARINE - חמוד חמוד, אבל נמאס אפילו יותר מהר מאובלדי הילדותי לא פחות. SHE SAID SHE SAID - פשוט מעצבן אותי, אני מצטערת, ואם אנחנו כבר פה אז כנ"ל ל, נו שכחתי ת'שם, השיר האחרון באלבום הכלי הזה (הבנתם את משחק המילים? ריבולבר הוא אקדח, הוא כלי.. חהחהחה)

מנהלת יקרה ../images/Emo13.gif

Obla di obla da- מסכימה איתך..לא מתה על השיר הזה
אגב, אני אשמח אם תזכירי לי מה שם הסדרה הזו שדיברת עליה הייתי רואה אותה המון, אבל שכחתי איך קוראים לה הממ ואיזה שירים? ממ צוללת צהובה, she loves you, all you need is love והממממ היה לי עוד משהו, אבל שכחתי

מאור 87

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה זאת הסדרה הזאת
גם אני הייתי רואה אותה מלאא ואינני זוכר את שמה..

למעלה