שירים פחות מוכרים של רונה

rachelgw

New member
שירים פחות מוכרים של רונה

היות וגיליתי שיש הרבה שירים של רונה שאני עדיין לא מכירה (כך מתברר..) אז חשבתי שאולי נעלה לפה כל מיני שירים שהן גרסאות קאבר של רונה. או ביסיידים שאף פעם לא יצאו... אני מתארת לעצי שבטוח היה שרשור כזה לפני שנה-שנתיים-שלוש... אבל אמרתי כבר שאני יחסית חדשה (חצי שנה בתחום הרונה..) אז אני אתחיל בלהודות למי ששלח לי כבר כמה שירים שלא הכרתי.. אבל אני בטוחה שיש עוד. אפשר אפילו להעלות קישורים לסרטונים מיוטיוב וכדומה... תודה!! רחלי

גוזלה

New member
בי סיידים, קאברים, ושיתופי פעולה

שיש לי על המחשב, תעייני בזה, תראי מה חסר לך, תכתבי לי את כתובת המייל שלך ואת שמות השירים שהיית רוצה, ואשלח לך בשמחה...

rachelgw

New member
ווואוווו!!! איזה כיף!

ווואוווו את אדירה! איזה מאגר מטורף!!! האמת שיותר פשוט להבקש את הכל... חוץ מהבור, סוף העונה, הקולב, סיטואציה, מעשנים בשרשרת, empty, בדרך הביתה והצמא והרעב. ואני חייבת לציין שנשארתי סקרנית לגבי שאר התיקיות... אני אעביר לך את המייל שלי במסר. תודה!!

shachaf80

New member
ואוו אוסף מרשים! :)

גם אני אשמח לקבל הכל בלי שום החסרות :)

ROTEM30035

New member
יא-אללה, הופעת ה-בי-סיידס הזו

כמות הפעמים ששלחתי לאנשי הפורום את ההקלטה ההיא - היא אינסופית, בחיי. היו ימים שג'י-מייל כעס עלי מרוב קבצים שעברו להם על בסיס יומי ואפילו שעתי... יוליה! אני מעבירה את התפקיד אליך. מרגע זה והלאה, את מוכרזת כ-"אחראית המאגר 'בי-סיידס, קאברים ושת"פ' או בשמו הידוע יותר 'אני חדש/ה, ויש שירים של רונה שמעולם לא שמעתי'" - שיהיה בהצלחה! חוצמזה, נראה לי שרשמית התעלית עלי.

גוזלה

New member
לכבוד הוא לי להיות אחראית מאגר "אני חדש/ה

עדיין יש שירים של רונה שמעולם לא שמעתי.." :] ואיזו מחמאה בנוגע להתעלות, זה נורא גדול להתעלות עליך!! :]

ROTEM30035

New member
השקעת, התאמצת, הראת נכונות

מגיעה לך כל מחמאה על המאגר לעיל

mk8810

New member
אולי זה ישמע חמדני אבל אני רוצה...

כל שיר ותיקייה שנמצאים בתמונה הזו!! מאגר מרשים מאוד. כבר זמן רב שאני תוהה מאיפה אשיג שירים של רונה שלא יצאו כאלבום או ביוטיוב...זה המייל שלי: [email protected] ואם זה יותר מדי לשלוח אפשר לארגן בדרכים אחרות...עדכני אותי, והמון תודה.

גוזלה

New member
בוקר טוב!!

לאור כמות המסרים והפניות [גם כאן, גם בפייסבוק], שקיבלתי, אני מוצאת שהדרך הטובה ביותר, זה להעלות את כל התיקיה הזו לאינטרנט. מכיוון שמדובר בתיקייה נורא כבדה, וגם בהרבה זמן [שכרגע לא ממש יש לי], מצאתי שהפתרון הטוב ביותר, הוא ההלאה של התיקיה בשלבים [ואז זה גם ימתח לכולם קצת את החוויה...], אז קבלו את החלק הראשון בינתיים! http://www.upf.co.il/file/692895594.html תהנו! :] יוליה

rachelgw

New member
אין על הפורום הזה!

אני חייבת לציין שאני מאוד שמחה ש"פגשתי" אתכן. ושיש לי שותפות לאי שפיות רונה שלי :) אתן מקסימות! כל מי שענתה כאן, ושלחה מסרים ומיילים. פשוט מקסימות!! תודה! רחלי

rachelgw

New member
אתן יודעות אבל מה מבאס בלקבל עכשיו את השירים?

החשק שזה עושה ללכת להופעה עם השירים האלה... זה ממש עולם חדש ושלם שלא היכרתי, ואני רוצה אותם בלייב.... מה לעשות? כנראה שאני אמשיך לחיות מיוטיוב... זה מה יש :) נקווה שאולי תהיה מתי שהוא הופעת בי סיידים וחומרים ישנים.. בשביל אנשים כמוני וכמו רבים (טוב אולי לא כל כך רבים) נוספים, אני מניחה.

מובן לחלוטין..

זה רגש שמוכר לי מאוד..חלק מהשירים הם מתקופות שבכלל לא הייתי ערה למוזיקה ישראלית..ולרונה עוד פחות...או במילים אחרות - צוציקית בת 12..
ופתאום עכשיו-- אני מלאה בהרגשה של פספוס אדיר!.
..גם אני רוצה ללכת להופעה יותר אינטימית (או פחות זאפה ב100 ש"ח) ולשמוע את tips,ice, papercut ועוד...
אבל מי יודע? אולי עוד נצליח לארגן עוד הופעה כזאת.. בנתיים...נגיד תודה
ליוליה ורותם על עזרתן בהשלמת החסכים

rachelgw

New member
הכל באשמת tips

אני חייבת לשמוע אותו בלייב. חייבת. יאללה בואי נארגן הופעה לפורום רונה לביסיידים ושירים ישנים :)

ROTEM30035

New member
הייתה הופעה כזו לפני שנה\ שנתיים

לא באמת סגורה לפורום רונה קינן, אבל נאמר שהיינו חלק נכבד מאד מהקהל, שההופעה הייתה באוזן-בר ולפחות ברמה הייחצנית - היא הייתה סודית. כלומר, היא הייתה חלק מ-ליין בשם "ערב הפתעה" בו מנגנים ארבעה אמנים ואיש לא יודע מי הם עתידים להיות. רונה ניצלה את הבמה הזו להופעת בי-סיידס אינטימית. אנחנו סיפחנו אותה כהופעה בשבילנו. את ICE ו-Papercur עוד שומעים מפעם לפעם (לפחות בפעמים האחרונות שאני זוכרת), על Tips רונה אומרת כל פעם מחדש שהוא ארוךךךך מידי להופעה. אם להיות נוסטלגים באמת, אני זוכרת את רונה בהופעה ב"סינדרום" בירושלים. פאב שכבר לא קיים, זמנים שכבר בהחלט לא קיימים. 30 ש"ח כניסה, אולי 20 איש בקהל שהוא בכלל לא לסביות מהופנטות, אלא מגוון איזוטרי של ירושלמים ושאינם ירושלמים. אני חושבת, שאפילו דיסק ראשון עוד לא היה קיים. הפעם היחידה ששמעתי את "אותו פזמון" בלייב. לחילופין אני זוכרת הופעות במרתף-10 בהם היה אפשר לשכבה על הרצפה. או, הופעות בתמונע בהן היו שולחנות פנויים. או את הטריו. או... *שוקעת... ב... עבר...* איפה היינו? הופעת בי-סיידס לפורום, דורשת פורום מ-א-ד פעיל. נראה לי שנתחיל במפגש והופעת בארבי לקהל הרחב

למעלה