שירים של פ"פ שיכלו להיות יותר טובים

evilplate

New member
שירים של פ"פ שיכלו להיות יותר טובים

פה תרשמו איזה שירים של פינק יכלו להיות אפילו יותר טובים אם היו חותכים איזה קטע/מוסיפים,כמובן שהכל דיעות ובלי ריבים מיותרים..וכן אני בטוח שכל אחד פה אוהב איזה שיר שלהם אם רק היו קצת משנים אותו כי תאמת יש להם מספיק שירים שלהם שנותנים לך את ההרגשה כאילו הם נמרחים סתם. אני יתחיל..לפי דעתי השיר dogs בדיסק animals יכל להיות כל כך הרבה יותר טוב אחרי הדקה ה-8 או אחרי הסולו המדהים בכל מקרה היו צריכים לפי דעתי לחתוך שם כי הוא נמרח אחרי זה ונמאס באמצע. זאת דעתי לא לצלוב :) תורכם...

holo

New member
האוהדים בfearless

ממש מעצבנים, אפשר לקצר את כל הקטע המתיש הזה..

oribarak

New member
למה זה מגניב, אני מרגיש בבלומפילד

shine on you crazy diamond השני, יש קטע שהוא נהיה קצבי ואז מתחיל מן סולו כזה שהיה באמצע הקטע של הבתים בחלק הראשון, ופתאום בבת אחת זה משתנה לקצב האיטי של שיין האמיתי. לדעתי הם היו צריכים להשאיר את החלק הקצבי עד לסוף... אני אחשוב על עוד משהו

NIR Y

New member
מה ??

אני לא שופט, אני רק מתפלא. זה בדיוק הגאוניות של פינק פלויד, לפי דעתי. אתה בטוח ???

itaikuskus

New member
הוא לא בטוח

הוא פשוט לא מוצא דברים לשנות אז הוא מנסה לחפש בכוח... לגעת בכל חלק באלבום WYWH זה פשע.

brotos

New member
לא מסכים

ראשית, יש משהו מאוד אנגלי בmeddle, ומה יותר אנגלי מיציע ה'קופ' באנפילד? שנית, חשוב על המילים- "you'll never walk alone": נכון, זה אוהדים, זה צבעוני וקצת מצחיק, אבל מתחת מסתתר משהו מאוד רציני, ועצוב. ויש משהו בהסתרה של זה, שהופך את זה למצמרר ממש. ושלישית- פאק! זה לא ארוך. זה קצרצר. ----------------------------------------- ולשאר ההודעה: זו שאלה פשוט לא הוגנת. אני רוצה לחשוב שחברי פ"פ חשבו שהדרך שבה הם מציגים את השיר היא הדרך הטובה ביותר עבור האלבום כולו. כלומר, גם אם השיר כשלעצמו נפגע, זה עבור כל האלבום. ועדיין, ולמרות זאת, אני אישית משתעמם מחלק מDogs... ובכלל, שאלה קשה ומכשילה מדי.

holo

New member
חצי דקה זה ארוך

אפשר לקצר את זה ל15 שניות מה הקטע של הקהל בכלל?

N a V e

New member
אולי תוכל להסביר לי

את מה שמסתתר מאחורי האוהדים ? לא התעמקתי בזה אף פעם...

brotos

New member
פשוט, המילים-

"לעולם לא תצעד לבדך". השיר הוא על סיד... זהו, מה לא ברור?

itaikuskus

New member
קשקוש

דוגס בסדר איך שהוא האוהדים של ליברפול בסדר איך שהם כל מה שפינק פלויד עשו בסדר איך שהוא ומה שהם עשו שלא בסדר..אין מה לשנות כדי לעשות אותו כן בסדר... דוגס הוא משירי ה17 דקות שנשמעים לי כמו 5 דקות... אין שם רגע משעמם

evilplate

New member
אני לא מסכים איתך...

יש רגעים יפים אומנם אחרי הסולו שציינתי אך הרוב זה צלילים מעצבנים שנראה כאילו נועדו למשוך זמן (למרות שאני בטוח שזה לא כך) רק מה כל זה ובסוף השיר חוזר לנקודת ההתחלה וממחזר את עצמו ושוב אנו שומעים את הסולו מה שלפי דעתי פוגע בכח שלו,לא יודע הייתי מעדיף את הסולו פעם אחת ולא לשמוע קטע מעבר משעמם שעתיים רק בשביל שישירו את השיר מההתחלה רק במילים שונות,לי השיר מרגיש ארוך ומבוזבז :) לפי דעתי טיפשי להגיד שכל מה שהם עשו בסדר ולא ניתן לשפר יש להם הרבה שירים שמתחילים טוב ונשמעים ממש טוב ואז יש הרגשה שהרמה לא אחידה וחבל,שירים כאלה ניתן לדמיין איך יכלו להיות יותר טוב :>

NIR Y

New member
../images/Emo45.gif

באמת אני לא חושב שמשהו פה יכול לתקן משהו של פינק פלויד, בכלל די מעצבן אותי לחשוב על זה. ולא שפינק פלויד מושלמים, פשוט ככה הם רצו שזה ישמע מי אנחנו שנשנה את זה.

evilplate

New member
רק להבהיר משהו...

כשאני אומר לחתוך אחרי הסולו או הדקה השמינית אני לא מתכוון בכזה קור רוח סתם באמצע כאילו שיר זה משהו שמתייחסים אליו בכזאת טכניות. העיקרון הוא שהשיר הזה בהמשך נהיה מייגע ונמרח ואפשר היה לסיים אותו בצורה אחרת לגמרי שזה אומר לשנות את מבנה הבתים לשנות דברים כדי שהיצירה תרגיש שלמה ולא סתם שתיפסק באמצע בלי קשר...רק מה שלא תהיה כזאת מייגעת כי החלק הראשון ממש טוב רק זה מדרדר בהמשך.

pink floydror

New member
ערפו את ראשו!!!

Get him up against the wall !!!!!!! חחחח סתם יש לי רגישות יתר לנסיון בפגיעה בשלמות.

מסכימה!

הצילצולים ב-TIME מעצבנים אותי לגמרי. Money- להוריד את קצ'ינג מייד. השיר הראשון של AHM מאוד מאוד ארוך. יש שם קטעים הרמוניים וקטעים לא הרמוניים (מבינים למה אני מתכוונת?), אבל להוריד את רוב הלא הרמונים ולגרום לבחורות השרות לשיר יותר.

למעלה