שירים של פ"פ שיכלו להיות יותר טובים

brotos

New member
../images/Emo46.gif למה את חייבת להרוס?

אל"א זו יצירה מושלמת, ללא שנייה מיותרת. את לא קולטת שגם קטע פחות "הורמוני" הוא הכנה לקטעים יפים יותר? הרי זה כל העניין, את מבינה?

brotos

New member
שונא שמסכימים איתי, אבל בסדר.

אגב, התגובה שלי לכלכלנית הייתה בזמן שהייתי עייף, לא מרוכז וחסר סבלנות. בקיצור, ככה.

../images/Emo46.gif פשוט "הורסת" שכמותי

אפילו פ"פ הסכימו איתי כשאמרו שAHM לא היה שיא היצירה (ואני ממש אבל ממש מרככת את מה שהם אמרו). Pice of shit למיטב זכרוני היה הציטוט. לא אמרתי את מה שאמרתי לפני ששמעתי את היצירה מספר רב של פעמים, ולא אמרתי שעדיף לדעתי
להוריד את כל הדיסהרמוניה
אלא להוריד ממנה חלק, כי לדעתי זה כבר יותר מדי. אני לא מזלזלת ביחס שלך לכלום, ואתה מזלזל בי פחות או יותר בכל הודעה.
לא נמאס לך
מה עשיתי לך

pink floydror

New member
פ"פ

היו חבורת מסוממים שעושים עד היום טעויות
אז מה אם הם הסכימו איתך ? לא, סתם .. חחחח

brotos

New member
אהמ...

קודם כל, זה. שנית, גם זה. (ללחוץ על ה'גם'). אבל בכל זאת, אני מתחנן, תסלחי לי. את צודקת, אני בדר"כ אידיוט. הרוב מתרגלים אליי מתישהו (אפילו אני הצלחתי להתרגל לעצמי). זכותך לשנוא את אל"א למרות שכמו שאמרתי בעבר: אל"א, מאז ומתמיד.

itaikuskus

New member
את צריכה להפסיק לשמוע פינק פלויד

בטח גם את לא אהבת את הקטעים המוזרים של אינטרסטלר אוברדרייב או את הצרחה בcareful with that axe,eugene או את ההדים בechoes זה אומר שפינק פלויד זה לא בשבילך ילדה.

brotos

New member
לא נעים, אבל יש משהו בדבריך...

אבל מצד שני, אם היא אוהבת את התקופה המאוחרת, ה"נקיה" של פ"פ, אז היא עדיין אוהבת פ"פ, ולא משנה אם שנינו חושבים שזה לא משהו. ומצד שלישי, לא לאהוב פסיכדליה? יש מדינות בארה"ב שמכניסים אותך לכלא על זה (רפובליקנים מטורפים!). אני חייב להגיד שדווקא הדברים ה"מיותרים" האלה, "המוזרים" האלה שאי-אפשר לשמוע ברדיו, דווקא אלה הם האהובים עליי. אבל על טעם וריח... טוב, יש המון מה להתווכח, אבל עזוב.

oribarak

New member
זה לא קשור כל כך...

הקטעים הלא הרמוניים באל"א הם באמת קצת מפריעים, לפעם הראשונה ששומעים את זה, לפחות למי שיש אוזן מחודדת בנושא הזה. לי זה הפריע למשל... מתרגלים, וזו יצירת שיא השלמות. חוץ מזה זו יצירה פסיכודלית? הרי זה לא בדיוק שיר, זו יצירה!לדעתי מוצארט היה יכול ללמוד ממנה הרבה. זה כמו שתגיד שבאך הוא פסיכודלי..זו יותר יצירה של סימפוניה מאשר מוזיקת מועדונים.

melancholy man

New member
itaikuskus

לא כל מה שפינק פלוייד זה כליל השלמות, זה שלא אוהבים יצירה או קטע ממנה, לא אומר שפ"פ זה לא בשבילה, זה בטח לא אומר שצריך להתבטא בטון מזלזל.

itaikuskus

New member
זה האינסטינקט שבי

לנהל מלחמת חורמה נגדם...אני חושב ככה..הם חושבים אחרת אני רוצה למחות על מה שהם חושבים. הם לא ישנו את דעתם (בהכרח) בעקבות המחאה שלי כמו שאני לא אשנה (בהכרח) את דעתי כשמישהו מוחה עליה... אני לא מזלזל באף אחד...אני מוחה. לדעתי אם הבחורה לא אוהבת את הקטעים הנ"ל היא מפספסת את החוויה הפלוידית ועתידה להייבש מול אלבומים כגון a momentary lapse of reason ו-division bell (לא שמשהו רע בדיויז'ן).

למעלה